FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi bio na Liberecu? Da ne ispadnem neznalica, Liberec je u Češkoj, jel' da?:zstidljivko:
Bio, nego šta. Liberec je samo 100 km od Kolina. Trener Slovana, tada Lavička (sada trenira Spartu) odao je Zvezdinim navijačima priznanje i nazvao ih najboljim navijačima na svetu, kako su svih 90 minuta navijali. Ja sam bio na sasvim suprotnoj tribini i sa uživanjem slušao huk. Nema veze što smo izgubili.z;)
Imaš sve zapisano ali je verovatno ostalo na onoj drugoj temi koja je zatvorena zbog velikog broja postova.

Haaha ja procitao u novinama "Zvezda trazila Krkica kao pozajmicu" pa ko bi pustio onakvog igraca u propalu Srbiju aman za amanz:lol: i jos u ZVEZDU

Hahahahaha u Zvezdu vise ne bi dosao ni Goran Drulic koji je fosil u Grckoj a kamoli tko drugi...
Jedino ljetos cini m ise onaj Subasic iz Azerbejdzana,pa si kontam na sta ste vi pali da dovadjate igrace iz Azerbejdzana...z:shock:

Istina je da su trazili Krkica na 6 meseci i lik bi jos i dosao ali ga Barsa nije pustila...
Drago mi je sto se Tutoric vratio, uvek sam gotivio tog lika...neznam zasto...
Ovaj Parker ce biti extra pojacanje, uz Pejcinovica naravno.

:hahaha:
Nego, molio bih da mi neko kaze koliko je Zvezda dovela neuhranjenih igraca u ovom prelaznom roku???
Vojvodina hrani dvojicu ove polusezone...

mi smo zakon...e znate vi da je martins koji je pre nekoliko sezona igrao u interu (ne znam gde je sada) i to dobro igrao u interu....pre toga je bio na probi u zvezdi :D i nije prosao :D...rekli ovi nasi u fazonu da nezadovoljava kriterijume :D!!!
poenta je da ne moze svako da igra u zvezdi :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back