- Poruka
- 23.504
Neka ti na ovo odgovor oni iz Srbije. Ja komandujem armiji navijača u dijaspori.Pa cek jel nemate para ili??? i jesu Koroman i Jestrovic jos u Zvezdi,te koliko imate crnaca (mogu tu proci i brazilci)??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ti na ovo odgovor oni iz Srbije. Ja komandujem armiji navijača u dijaspori.Pa cek jel nemate para ili??? i jesu Koroman i Jestrovic jos u Zvezdi,te koliko imate crnaca (mogu tu proci i brazilci)??
Pa cek jel nemate para ili??? i jesu Koroman i Jestrovic jos u Zvezdi,te koliko imate crnaca (mogu tu proci i brazilci)??
Nazovi to kako hoćeš, samo nemoj ništa pitati za pojačanja. Najveće pojačanje će biti ako ostanu oni koji su sada tu.![]()
Neka ti na ovo odgovor oni iz Srbije. Ja komandujem armiji navijača u dijaspori.![]()
Bio, nego šta. Liberec je samo 100 km od Kolina. Trener Slovana, tada Lavička (sada trenira Spartu) odao je Zvezdinim navijačima priznanje i nazvao ih najboljim navijačima na svetu, kako su svih 90 minuta navijali. Ja sam bio na sasvim suprotnoj tribini i sa uživanjem slušao huk. Nema veze što smo izgubili.Jesi bio na Liberecu? Da ne ispadnem neznalica, Liberec je u Češkoj, jel' da?![]()
Corto Maltese32:Najveće pojačanje će biti ako odu oni koji su sada tu, a ne daj Bože da ostanu.
Šta će nam "supertalenti" tipa Dević, Jaković i Bogdanović?
Haaha ja procitao u novinama "Zvezda trazila Krkica kao pozajmicu" pa ko bi pustio onakvog igraca u propalu Srbiju aman za amani jos u ZVEZDU
Азери, какви АзербејџанциŠta fali Azerbedžancima? Igrali u grupi sa nama i malo je falilo da budu prvi.![]()
Istina je da su trazili Krkica na 6 meseci i lik bi jos i dosao ali ga Barsa nije pustila...
Drago mi je sto se Tutoric vratio, uvek sam gotivio tog lika...neznam zasto...
Ovaj Parker ce biti extra pojacanje, uz Pejcinovica naravno.
Istina je da su trazili Krkica na 6 meseci i lik bi jos i dosao ali ga Barsa nije pustila...
Drago mi je sto se Tutoric vratio, uvek sam gotivio tog lika...neznam zasto...
Ovaj Parker ce biti extra pojacanje, uz Pejcinovica naravno.
I mi obožavamo Zdravka Mamića!!!Ma ne mrzim vas....samo vas ne volim....