FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko to nema kotlarnicu? Moja firma radi sve kotlove na sva moguća goriva. Hajde da pravimo pos´o. Može na ugalj, drva, slamu, djubre i td.
www.Dotec.cz
:super: :super: :super:
Ilić i njegova kotlovnica:

7991382.jpg

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Dakle,ovo je ne verovatno,sad kad se ukazala šansa da se približimo groblju,mi izgubimo od mrtvog hajduka iz kule,pu,cigani,je.bo vas ko vas sastavi usta!!!

To je naša realnost...jedva sam dočekao da se ova polusezona završi...kada se samo setim od samog početka šta nam se sve izdešavalo u klubu dobro je da smo još i normalni...sad jedva čekam i kraj ove sezone koji će biti nepredvidiv do zadnjeg kola.
Inače,užas fudbal od kvaliteta osim onog što su prikazali,barem po meni,Javor,Borac i u zadnje vreme Rad.

Taman pomislim,da smo se doveli u red,odmah potom se svojski potrude da sve useru,više me ništa ne iznenadjuje,a sad na zimu kad prodaju Milijaša i Koromana,tek onda nema čovek čemu da se nada.
I opet Zvezda kreće iz početka,opet je to mlad tim,opet treba strpljenja da se uigraju,i nikad od Zvezde neće biti tim.

Zvezda otpustila trojicu fudbalera
BB
Fudbalski klub Crvena zvezda raskinuo je ugovore sa Bobanom Maksimovićem, Vukašinom Devićem i Edgarom, piše na sajtu kluba.

Sva trojica igrača su u junu 2008. došli u Crvenu zvezdu, Maksimović iz švajcarskog Vitentura, Edgar iz portugalskog Porta, tj. Akademike, gde je igrao na pozajmici, Dević iz Belenenseša. Raskidi ugovora ozvaničeni su u FS Beograda.

Nakon raskida profesionalne saradnje, sportski direktor Kluba Ilija Ivić je trojici igrača poželeo puno sreće i uspeha u nastavku karijere i pronalaženju novog kluba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back