RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Na šta goni "parni valjak"!!! Maglu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za taj pogon imamo specijalan patent. Grobari mogu da se jave na uvedene telefone!Na šta goni "parni valjak"!!! Maglu???

Ilić i njegova kotlovnica:Ko to nema kotlarnicu? Moja firma radi sve kotlove na sva moguća goriva. Hajde da pravimo pos´o. Može na ugalj, drva, slamu, djubre i td.
www.Dotec.cz
![]()
![]()
![]()

Što si pokvaren? To je bilo u početnoj fazi ispitivanja. Vidiš da sam bez stomaka. Sada imamo bolja rešenja. Pogledaj donju sliku.Ilić i njegova kotlovnica:
![]()
![]()
Za taj pogon imamo specijalan patent. Grobari mogu da se jave na uvedene telefone!![]()
![]()
![]()

Nije mi javio gde se nalaze. Evo mu globus pa neka pokaže prstom svoju trenutnu poziciju.
![]()

Imaju sa Partizanom. Pogotovu ova tvoja poslednja. Samo si zaboravio da postaviš njihov grb!Jel mi ono navijamo da Repka ode u Južnu Afriku???
Ne budi neozbiljan i ne postuj slike koje nemaju veze sa Zvezdom!!!
![]()

A mi pobedili 4:1Partizan igrao nereseno
Od -13 do -6
A jos sledecu gostuju Vojvodini
Jao kad ih stignemo![]()

Daće dragi Bog biće toga još...sad kad su načeti samo da im poželimo totalnu propast na terenu![]()

Dakle,ovo je ne verovatno,sad kad se ukazala šansa da se približimo groblju,mi izgubimo od mrtvog hajduka iz kule,pu,cigani,je.bo vas ko vas sastavi usta!!!
VOLIM ZVEZDU VISE OD MAME I TATE
Jednom rivali - uvijek rivali!!!ne zna se ko je gori vi ili mi....hebes ovakvo prvenstvo na kraju ce Jagodina da uzme duplu krunu sa sve zirafom kao spicom...pu banda

ne zna se ko je gori vi ili mi....hebes ovakvo prvenstvo na kraju ce Jagodina da uzme duplu krunu sa sve zirafom kao spicom...pu banda
Zalosni,ali istinitone zna se ko je gori vi ili mi....hebes ovakvo prvenstvo na kraju ce Jagodina da uzme duplu krunu sa sve zirafom kao spicom...pu banda