RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Karton Rubina na klupi!!!ljudi moji shta ja da pricham kakav smo mi tim kad nam u ekipi igraju randjelovici,andjelkovici,tutorici,pantici,bogdanovici,baste,barkosi,rashkovici...pa ne znam koga da izostavim :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karton Rubina na klupi!!!ljudi moji shta ja da pricham kakav smo mi tim kad nam u ekipi igraju randjelovici,andjelkovici,tutorici,pantici,bogdanovici,baste,barkosi,rashkovici...pa ne znam koga da izostavim :?
Karton Rubina na klupi!!!![]()

Jose Luis Torrente:Igra defanzivno do maximuma i primi 3 komada,hahahahaaaa!

Ne, ipak sagledajmo to realno, lopta je bila prenapumpana, a i gol nekako chudan...kao da je bio suvishe mali, a i cinilo se i kao da se tokom mecha pomera. Takodje su navijaci bili preglasni, moramo misliti na ushi. Chorba u hotelu je bila preslana a i lift suvishe tesan...A da ne pominjem sto su mreze imale neku chudesnu moc privlachenja lopte. neobjashnjivo
Немој да заборавиш и пораст цене нафте на сингапурској берзи.
Moš' slobodno da se ispovraćaš!!! Biće ti lakše, a pri tom' i ništa gore ne mož' da vidiš od ovog što si večeras već gledao!!!Мука ми је.То је тај позититван шок о коме су причали када су га довели!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a cudesnu bolest malazijskog premijera?
FLUID:Vrhunac utakmice je izlazak Moline, a ulazak Jestrovića!!!
2:0!!!
***** vam majku u ...!!!
Pazi ovog lika u studiju!!! Kaze, bio ofsajd kodd ovog gola!!!
3.0!!!
Dva gola u jednom postu!!!
Meni je najsmesnije (ili tuznije) to sto ovaj panj od golmana kod drugog gola sklanja glavu da ga lopta ne bi ubila i prima gol! Koji retard.

"Ja sam toga dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj, jutarnje, zalijevao sam pesticidima polje iznad Bukovice kad se iznenada, na lijevoj strani u vidokrugu sam primjetio objekat nepoznat, koji je bio blještav.
U stvari, mijenjao je boju. U stvari bio je žut. Zelenkaste boje. Povremeno.
Iznenada, začudio sam se jer sam primjetio da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okreće a ja sam znao da se avion mora kretat, jer sam ga... upalio i sve, međutim, motor je mirovao, sve je stajalo, taj objekat je preletio par puta pred mene. Pogledao sam dolje, pesticidi nisu padali po njivi nego su na moje opšte iznenađenje stajali u zraku. Onda sam se, nisam gubio pribranost, jednog momenta pokušao sam da pokrenem avion, nije mi polazilo za rukom. Kad bi se taj objekat izgubio, nepoznati blješteći, zeleni, u stvari crveni je bio, taj zelenkasti objekat kad se izgubio iz vidokruga avion je sam krenuo napred i ja sam imao apsolutnu kontrolu...nemojte me vise..."
![]()
I opet taj 90-ti minut!
Samo, razlika je sto smo sad primili dva komada.
Ljudi, šta ovo bi? Pa ovaj Aris je očajan, ali kad sam video da ih Zvezda ne može pobediti to je bio znak da definitivno sa Kosanom na čelu Zvezda može da očekuje samo propast. Ne znam da li je ovo što sam gledao večeras može da se nazove fudbalom. Ja sam drugačije zamišljao tu igru. Vrhunac utakmice je izlazak Moline, a ulazak Jestrovića!!! Bronovicki reprezentativac? Ne verujem! Pa još kad sam video da su Koroman i Basta jedini igrači u napadu, e tad su mi se već pomešala osećanja. Suze i smeh!