RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Ili da umjesto 90-og, odmah odigravamo 91. minut!!!znas sta, ja mislim da bi sad obavezno trebali da posaljemo zalbu uefa i da trazimo da utakmice traju po 80 minuta maximum. Jer ovako stvarno nije fer.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili da umjesto 90-og, odmah odigravamo 91. minut!!!znas sta, ja mislim da bi sad obavezno trebali da posaljemo zalbu uefa i da trazimo da utakmice traju po 80 minuta maximum. Jer ovako stvarno nije fer.

To može da se svrsta u napredak. Bio je 1 sad 2.I opet taj 90-ti minut!
Samo, razlika je sto smo sad primili dva komada.

Upravo tako!!!Dobro sad to sto je Bronovicki odigrao lose ne znaci da je los cak naprotiv.Bronovicki je dobar igrac ali ima loseg trenera koji mu izmislja neke pozicije i stavlja ga u prvi tim jednom u 2 meseca tako da nije tu imalo sta ni da se ocekuje od njega.Defnitivno Kosanovic je jedan teski idiot.Dovoljno je pogledati postavku igre i to ne samo ove utakmice vec svih koje je on vodio i sve je jasno.To kad bi videli neki ozbiljniji treneri umrli bi od smeha.
Epa, ja sam im poslao e-mail, sta sam imao da kazem o ovom mecu a oni sada mogu da se ****. Mislim FK Crvena Zvezda
Bem ti život, ovaj Kosan je pravi šoumen. 
Jes pa da nam od starosti umre u sred priprema!!!Koga bi vi doveli za trenera? Moj predlog: Vujadin Boskov :-)

Pa to svi mi i pričamo!!! Nije čovjek za fudbal pa to mu je!!! Bolje mu je neke makaze u ruke pa u striganje živice!!!Na konferenciji za štampu Kosan je imao svoj šou. Naime, optužio je igrače za dekoncentrisanu igru, a na pitanje zašto nije imao napadače u timu rekao je da je uveo 3 napadača i primio 3 gola!![]()
![]()
Bem ti život, ovaj Kosan je pravi šoumen.
![]()
Najjače Zvezdino pojačanje ove sezone!!! Mislim na njegovu ostavku!!!Evo sad sam video da je dao ostavku. To mu je verovatno najbolji potez koji je uradio od kako je trener Zvezde.

Kosanović podneo ostavku!!!
Cetvrtak, 8. novembar 2007. 23:23
Nakon ubedljivog poraza od Arisa u Solunu trener Crvene zvezde Milorad Kosanović podneo je ostavku.
Kosanović je na klupi crveno-belih letos zamenio Boška Djurovskog.
MONDO
Njemu je u cilju jedino da mu je karton Rubina na klupi!!! Možda je za promjenu mogao bar jednom da sastavi tim i taktiku trijezan, mada lično sumnjam da je on to u stanju!!!Alkosanu je cilj dane primi gol a ne da ga da.
Jes pa da nam od starosti umre u sred priprema!!!
Sve kontam na Ješića!!! On nam je ionako donio prošlogodišnju titulu!!! To bi tek bila šok terapija na kvadrat!!!![]()
Posle meča sa Čukaričkim na Banovom brdu, koji je Zvezda jedva dobila 1:0, Kosanović je podneo ostavku "u lice" čelnicima kluba, koji su najpre bili bez reakcije, a na putu do Novog Sada telefonom ga je pozvao predsednik u ostavci Dragan Stojković i ubedio ga da ipak ostane.
Izvisio je on u fudbalu uopšte!!!Posto je izvisio u Japanu, mozda Pixi uzme licencu i zameni Kosana, a?

Ovo je kao u onim južno-američkim serijama. :-D