FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro sad to sto je Bronovicki odigrao lose ne znaci da je los cak naprotiv.Bronovicki je dobar igrac ali ima loseg trenera koji mu izmislja neke pozicije i stavlja ga u prvi tim jednom u 2 meseca tako da nije tu imalo sta ni da se ocekuje od njega.Defnitivno Kosanovic je jedan teski idiot.Dovoljno je pogledati postavku igre i to ne samo ove utakmice vec svih koje je on vodio i sve je jasno.To kad bi videli neki ozbiljniji treneri umrli bi od smeha.
Upravo tako!!!

Na konferenciji za štampu Kosan je imao svoj šou. Naime, optužio je igrače za dekoncentrisanu igru, a na pitanje zašto nije imao napadače u timu rekao je da je uveo 3 napadača i primio 3 gola! :lol: :lol: :lol: Bem ti život, ovaj Kosan je pravi šoumen. :lol:
Pa to svi mi i pričamo!!! Nije čovjek za fudbal pa to mu je!!! Bolje mu je neke makaze u ruke pa u striganje živice!!!
Kuku, sad kad se još na sve ovo vrati Boško Đurovski!!!:shock:

4-6-0 i to dva defanzivna vezna, znači može se reći da je formacija bila 6-4-0. I primiti 3 gola!!! :shock: Ja ne mogu da verujem. Šta je Kosan pričao na konferenciji. Pretpostavljam da se za igru bez napadača vadio na Romu, jer eto i ona igra bez napadača :D :|

Evo sad sam video da je dao ostavku. To mu je verovatno najbolji potez koji je uradio od kako je trener Zvezde.

Kosanović spremio ostavku!
Cetvrtak, 8. novembar 2007. 23:46

Milorad Kosanović najverovatnije odlazi iz Crvene zvezde! Ubedljiv poraz protiv Arisa (3:0) u 2. kolu Lige UEFA samo je potvrdio njegovu odluku o kojoj je razmišljao još od prvenstvenog meča sa Napretkom, pa čak je stavio u izgled i najužem rukovodstvu Crvene zvezde.

"Ja sam ostavku podneo još pre sedam dana. Medjutim, ovo nije ni vreme, ni mesto da razgovaramo o o tome. Nismo kod kuće. Strpite se da dodjemo kući", rekao je Kosanović novinarima u Solunu posle debakla crveno-belih od Arisa.

Prema saznanjima MONDA, Kosanović je užem rukovodstvu Crvene zvezde rekao da razmišlja o ostavci posle nerešenog rezultata protiv Napretka (1:1) u Meridijan Superligi Srbije. Iako je on to demantovao, izvori MONDA bliski klubu potvrdjuju da je Kosanović još tada pokušao da tim činom kaže rukovodstvu kluba da ovakav tim ima limit, odnosno da nema dovoljno kvaliteta za ravnopravno učešće u Evropi.

Posle meča sa Čukaričkim na Banovom brdu, koji je Zvezda jedva dobila 1:0, Kosanović je podneo ostavku "u lice" čelnicima kluba, koji su najpre bili bez reakcije, a na putu do Novog Sada telefonom ga je pozvao predsednik u ostavci Dragan Stojković i ubedio ga da ipak ostane.

Od tog trenutka do solunskog debakla Kosanovićeva ostavka je bila "kovertirana" i najverovatnije će biti aktivirana u petak po povratku ekipe u Beograd.

Verovatno će ponovo uslediti ubedjivanje Kosanovića, ali su njegove reči sa konferencije za novinare u Solunu bile više nego indikativne.

Kosanović je na klupi crveno-belih letos zamenio Boška Djurovskog. Već nekoliko dana po imenovanju za trenera Crvene zvezde, Kosanovič je ukazivao da selekcija igrača nije bila dobra, a još više i da je rad sa ekipom na pripremama bio, najblaže rečeno, "tanak".

(MONDO)

osanović: Poraz zbog nediscipline

Trener Crvene zvezde Milorad Kosanović rekao je na konferenciji za novinare posle poraza u Solunu da je ubedljiv poraz posledica nediscipline tokom četvrt sata igre. Čestitam Arisu na izvanrednoj igri i potpuno zasluženoj pobedi. Mi smo igrali dosta korektno do 75. minuta i prvog gola. Nakon toga je na terenu ostala samo jedna ekipa, Aris, koja je znala i da sačuva rezultat i kazni svu nedisciplinu koja se pojavila među Zvezdinim igračima u poslednjih 7-8 minuta.

Kosanović je rekao da igrači treba ugo da razmišljaju o onome što se dogodilo na stadionu Harilau.

„ Kad igrate evropske utakmice stvari moraju da se kontrolišu. Mora da se drži raspored uz maksimalnu disciplinu. Mi smo sve to imali do prvog gola. Onda smo u utakmici u kojoj smo mogli da uzmemo bod učinili nešto što Zvezd ne sme da radi. Nije strašno izgubiti, ali nije dobro sav do sada uloženi trud i respekt koji su stekli igrači prosuti tako lako. Još jednom sve čestitke Arisu, a igračima Crvene zvezde ovaj meč treba da bude nešto o čemu treba stalno da pričaju, ako misle da im se ne ponovi“.

Trener crveno-belih porekao je da je problem bio u tome što je Zvezda 75 minut igrala bez napadača.

„Ubacio sam ja tri napadača, pa smo primili tri gola“.

Solun nije mesto i vreme za razgvor o ostavci, smatra Kosanović.

„Ne znam da li je vreme da ovde pričam o tome, o tome ćemo kod kuće. Ja sam ostavku podneo pre nedelju dana, pa sam shvatio da ne bi bilo korektno da to uradim pred ovu utakmicu. Ali o tome ćemo razgovarati u Beogradu“.

Trener Zvezde kaže da incidenti koji su se dešavali u gradu nisu uticali na psihu igrača.

„Ne. Niko mi nije komentarisao ništa na tu temu. A i zašto bi? Čuli smo to još sinoć, normalno da nam nije bilo prijatno, pogotovo zato što znamo. To je ružno, normalan čovek to ne može da shvati. Jutros je bilo isto. Fudbal treba da bude praznik i radost, a ne nešto ovakvo“.

Na pitanje grčkih novinara on je komentarisao prisustvo navijača Olimpijakosa na tribini predviđenoj za goste.

„To je jedna od lepših stvari koje se dešavaju kada su navijači u pitanju uopšte u Evropi. Kada momci koji žive u različitim državama i bodre klubove istih boja, druže se dopisuju se, idu jedni drugima na svadbe... To je prelepo. To ne bi trebalo nikom da smeta, naprotiv. Da li je na tribinama bilo incidenata ne znam, ne možemo za vreme utakmice da gledamo u tribine“.

Na kraju prestavnici beogradskog kluba pomenuli su i incident iz centralne lože.

„U svečanoj loži bila su neovlašćena lica, koja su se ponašala nepristojno. Lično je predsednik Arisa dolazio na polvremenu da moli navijače da se smire“.

Utakmici je prisustvovalo 14.652 gledalaca, Aris je zaradioa 397.410 evra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back