FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovaj pad te je dokrajčio.

Nisi valjda vampir pa da se ponovo pojaviš?

035-rozplacnutysnehulak.jpg

Šta tebi smeta što Ilke postavlja slike na našoj temi? Ti si zvezdaš? Verovatno mnogo manji nego što je on.Šta komentarišeš njegovo postovanje? I to baš na našoj temi. Svašta sam video na ovom forumu ali ovo je vrh "solidarnosti".

ilicu, koliko ti placas ovog advokata?:think:

mrzi me da prelistavam temu, pa ne znam dal je vec pisano, onaj Lazovic sto vam je dao gol u Cacku je dolazio u crno-belom dresu na treninge kad je Zvezda htela da ga dovede

ovde su mnogi bili za to da u klub dodje Jugovic, on je dao podrsku Den Tani, sta mislite o tome?

mrzi me da prelistavam temu, pa ne znam dal je vec pisano, onaj Lazovic sto vam je dao gol u Cacku je dolazio u crno-belom dresu na treninge kad je Zvezda htela da ga dovede

ovde su mnogi bili za to da u klub dodje Jugovic, on je dao podrsku Den Tani, sta mislite o tome?
To je advokat Sindikata, ne moj lični. Vidiš da se javlja samo kada ga neko iznervira.:rotf: :rotf: :rotf:

Uzgred rečeno, što na onoj anketi na temi Star Club nisi dao poneki glas? Dali su i neki Grobari sa ovog Foruma. Na toj temi ću dati spisak onih koji su mi se javili. Mislio sam da si mi drugar! :(..........................................;)

okolo:
Šta tebi smeta što Ilke postavlja slike na našoj temi? Ti si zvezdaš? Verovatno mnogo manji nego što je on.Šta komentarišeš njegovo postovanje? I to baš na našoj temi. Svašta sam video na ovom forumu ali ovo je vrh "solidarnosti".

Ilicu kako te ne mrzi vise!!?!?!?!? Koliko imas klonova???? Mica07, Baltazar, okolo, Rolling Stones...
To bre ne rade ni mala deca. A mozda te neko i placa da sabotiras ovaj forum.

mrzi me da prelistavam temu, pa ne znam dal je vec pisano, onaj Lazovic sto vam je dao gol u Cacku je dolazio u crno-belom dresu na treninge kad je Zvezda htela da ga dovede...
Zato sad i nek gleda odakle je vedro i kad će neki ozbiljan skaut da zaluta u Čačak i da ga tamo primjeti!!! Jako mudro!!! Valjda je zaslužio da mu Partizan jednog dana barem subvencioniše penziju!!!:lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back