Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Ajde bre malo smanjite sa medjusobnim hejtom , dokazano je da je Zvezda prodala derbi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si preživeo ali su ti se drugari podavili.Preziveo sam i ovu poplavu,jel imas nesto bolje?![]()
A ovaj pad te je dokrajčio.
Nisi valjda vampir pa da se ponovo pojaviš?
![]()
Gde su ti Grobari što su se spasili?
![]()
Šta tebi smeta što Ilke postavlja slike na našoj temi? Ti si zvezdaš? Verovatno mnogo manji nego što je on.Šta komentarišeš njegovo postovanje? I to baš na našoj temi. Svašta sam video na ovom forumu ali ovo je vrh "solidarnosti".Zajebite bre vise slike na ovoj temi!
Ja se ponekad valjam od smeha. Gde li ih samo nalazi. Meni uveseljava dan kada dobije inspiraciju.Ne može niko Ilketa da zaustavi kad krene sa inspiracijom i počne da štancuje fotke![]()
Banegad je bio Grobar. Crne boje nema u dugi.samo vam jos fali banegad pa da pretvorite temu u boje duge![]()
Šta tebi smeta što Ilke postavlja slike na našoj temi? Ti si zvezdaš? Verovatno mnogo manji nego što je on.Šta komentarišeš njegovo postovanje? I to baš na našoj temi. Svašta sam video na ovom forumu ali ovo je vrh "solidarnosti".
To je advokat Sindikata, ne moj lični. Vidiš da se javlja samo kada ga neko iznervira.ilicu, koliko ti placas ovog advokata?
mrzi me da prelistavam temu, pa ne znam dal je vec pisano, onaj Lazovic sto vam je dao gol u Cacku je dolazio u crno-belom dresu na treninge kad je Zvezda htela da ga dovede
ovde su mnogi bili za to da u klub dodje Jugovic, on je dao podrsku Den Tani, sta mislite o tome?
To je advokat Sindikata, ne moj lični. Vidiš da se javlja samo kada ga neko iznervira.![]()
![]()
Uzgred rečeno, što na onoj anketi na temi Star Club nisi dao poneki glas? Dali su i neki Grobari sa ovog Foruma. Na toj temi ću dati spisak onih koji su mi se javili. Mislio sam da si mi drugar!..........................................
![]()
okolo:Šta tebi smeta što Ilke postavlja slike na našoj temi? Ti si zvezdaš? Verovatno mnogo manji nego što je on.Šta komentarišeš njegovo postovanje? I to baš na našoj temi. Svašta sam video na ovom forumu ali ovo je vrh "solidarnosti".
okolo:Ja se ponekad valjam od smeha. Gde li ih samo nalazi. Meni uveseljava dan kada dobije inspiraciju.
Ko od grobisha proziva "Dugu" nek tuki pushi u jednom cugu!!!samo vam jos fali banegad pa da pretvorite temu u boje duge![]()
...Rainbow Six, crni lepotan, FLUID...Ilicu kako te ne mrzi vise!!?!?!?!? Koliko imas klonova???? Mica07, Baltazar, okolo, Rolling Stones...
Zato sad i nek gleda odakle je vedro i kad će neki ozbiljan skaut da zaluta u Čačak i da ga tamo primjeti!!! Jako mudro!!! Valjda je zaslužio da mu Partizan jednog dana barem subvencioniše penziju!!!ilicu, koliko ti placas ovog advokata?
mrzi me da prelistavam temu, pa ne znam dal je vec pisano, onaj Lazovic sto vam je dao gol u Cacku je dolazio u crno-belom dresu na treninge kad je Zvezda htela da ga dovede...