FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ne bi za vas dvojicu grobiša bilo bolje da odete kod školskog psihologa? Može vam pomoći oko lečenja kompleksa Crvana Zvezda ( čitaj: Šampion Evrope i sveta).

Znam da su Partizanove police puste, nema u njima trofeja ali ako hoćete da vidite kako izgleda poneki pehar otidjite u Zvezdin muzej. Biće vam dovoljno dva dana da obidjete sve. Videćete tamo nešto što u vašim vitrinama nikada neće osvanuti.

:rtfm:..................................:rotf:..:rotf:..:rotf:..:rotf:

Zar ne bi za vas dvojicu grobiša bilo bolje da odete kod školskog psihologa? Može vam pomoći oko lečenja kompleksa Crvana Zvezda ( čitaj: Šampion Evrope i sveta).

Znam da su Partizanove police puste, nema u njima trofeja ali ako hoćete da vidite kako izgleda poneki pehar otidjite u Zvezdin muzej. Biće vam dovoljno dva dana da obidjete sve. Videćete tamo nešto što u vašim vitrinama nikada neće osvanuti.

:rtfm:..................................:rotf:..:rotf:..:rotf:..:rotf:[/QUOT

Necu da se prepirem sa vama,ali samo da ti napomenem da je nasa vetrina punije od vase,stavise tu je i pehar Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE jer pored vas nema,mi smo bogovi kosarke kao i fudbala.Lecenja kompleksa????:rotf::rotf::rotf:
1.Koji ste na tabeli?
2.Ko je pobedio u derbiju?
3.Ko je sampion?
4.Ko je osvojio duplu krunu?
5.KO JE PRVI NA TABELI?
6.Ko je u evropi?
I mi smo iskompleksirani grobari:rotf::rotf::rotf:
Svaki komentar uz ovo je suvisan

General [email:
Dus@n;7892510]
v.v.ilic[/email:
;7892417]Zar ne bi za vas dvojicu grobiša bilo bolje da odete kod školskog psihologa? Može vam pomoći oko lečenja kompleksa Crvana Zvezda ( čitaj: Šampion Evrope i sveta).

:rtfm:..................................:rotf:..:rotf:..:rotf:..:rotf:[/QUOT

Necu da se prepirem sa vama,ali samo da ti napomenem da je nasa vetrina punije od vase,stavise tu je i pehar Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE jer pored vas nema,mi smo bogovi kosarke kao i fudbala.Lecenja kompleksa????:rotf::rotf::rotf:
1.Koji ste na tabeli?
2.Ko je pobedio u derbiju?- U medjusobnim susretima imate -25
3.Ko je sampion?---- ovde vam je - 16
4.Ko je osvojio duplu krunu? ovde je razlika -7
5.KO JE PRVI NA TABELI? koje godine?
6.Ko je u evropi?- Evropa se piše velikim slovom. I tu u broju učešća ste na - 36
I mi smo iskompleksirani grobari:rotf::rotf::rotf: Jedino si ovo pogodio!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Svaki komentar uz ovo je suvisan
I ovaj tvoj post dokazuje kompleks. Idi kod pslihologa, rekao sam ti već, pa neka ti objasni šta znači ta reč.
A ovo što si stavio po tačkama od 1 - 6 ne treba ni da komentarišem, zaista. To je tvoja lična satisfakcija koja dokazuje da ne znaš čak ni da računaš. U svim navedenim tačkama smo istorijski bolji od vas, a trebaće vam još narednih 50 godina da osvajate sve a mi ništa pa tek onda da nas stignete.

I leba ti šta ti znači ova glupost?

Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE ???!!!

General [email:
Dus@n;7892510]
I ovaj tvoj post dokazuje kompleks. Idi kod pslihologa, rekao sam ti već, pa neka ti objasni šta znači ta reč.
A ovo što si stavio po tačkama od 1 - 6 ne treba ni da komentarišem, zaista. To je tvoja lična satisfakcija koja dokazuje da ne znaš čak ni da računaš. U svim navedenim tačkama smo istorijski bolji od vas, a trebaće vam još narednih 50 godina da osvajate sve a mi ništa pa tek onda da nas stignete.

I leba ti šta ti znači ova glupost?

Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE ???!!!

Znam dobro sta znaci rec kompleks.
Pardon mala greska u pisanju PEHAR EVRO LIGE KOGA VI NIKAD NECETE DA IMATE.
To sto kazes da ste istorijski bolji,posteno receno imali ste vise uspeha u istoriji ALI U ISTORIJI koja je iza nas.Vi jeste bili prvaci evrope a GDE STE SAD MISEVI!!![/SIZE][/SIZE][/COLOR]

General [email:
Dus@n;7894879]
v.v.ilic[/email:
;7893522]

Znam dobro sta znaci rec kompleks.
Pardon mala greska u pisanju PEHAR EVRO LIGE KOGA VI NIKAD NECETE DA IMATE.
To sto kazes da ste istorijski bolji,posteno receno imali ste vise uspeha u istoriji ALI U ISTORIJI koja je iza nas.Vi jeste bili prvaci evrope a GDE STE SAD MISEVI!!![/SIZE][/size][/color]
Eto vidiš da možeš da budeš i objektivan. Samo tako nastavi i nece nikad biti problema.

Ne znam koje miševe prozivaš? Da li to menjaš terminologiju? Bojiš se :banovati:

:rotf: :rotf::rotf:

Poceli ste mnogo da mi setate po zivcima sa ovim vasim prokletim spamovanjem. :mad:

Znaci poslednje upozorenje za sve: Ne spamujte!
Ako zelite da se prepirete imate PP, pa izvol'te. Svako ko zapocne razgovor koji nema veze sa 'temom' dobice 2 poena. I ne zanima me da li ste ili niste isprovocirani.
Stvarno preterujete, nemam nameru da visim ovde 24X7 zato sto se neki ponasaju kao da imaju 5. godina i vode besmislene razgovore.

Poceli ste mnogo da mi setate po zivcima sa ovim vasim prokletim spamovanjem. :mad:

Znaci poslednje upozorenje za sve: Ne spamujte!
Ako zelite da se prepirete imate PP, pa izvol'te. Svako ko zapocne razgovor koji nema veze sa 'temom' dobice 2 poena. I ne zanima me da li ste ili niste isprovocirani.
Stvarno preterujete, nemam nameru da visim ovde 24X7 zato sto se neki ponasaju kao da imaju 5. godina i vode besmislene razgovore.

Evo, Grobari ljuti napuštaju našu temu. Ne sme niko više ni da pisne

093-cotosakraje.jpg

Danas sam prvi put posle Bajerna bio na Severu ili sta je vec onaj bedem na Borcevom "stadionu"!
Posle Bajerna sam presao u penzionere i presao na zapad,al me danas pesma privukla opet menju najvatrenije i super mi leglo sto sam se izdrao i iskakao,samo sto je klizav onaj bedem pa sam 5 puta pao i sjebao ruku!
Danas sam dobio zelju da opet cesce budem na Severu,iako godinu dana nisam privirio na Sever poznao sam maltene sve ljude!

Utakmicu maltene nisam ni gledao los ugao sa onog bedema nista se ne vidi al mi se cini da nas je Ninkov unistio,da je svaki napad izgubio loptu i da smo svaki jebeni napad isli kroz sredinu kroz 10 njihovih igraca,nijednom nismo probili po strani:dontunderstand:
Jedino Stamenkovicu svaka cast,ostali cista nula ne mogu da dobace do gola sa ivice sesnaesterca,nijednom nisu sutnuli kako treba....
Sve mi lici da je prodata utakmica jer nijednu sansu nismo imali:dontunderstand:
Ako nije prodata utakmica igra je jako tuzna a i ako je prodata to je jos tuznije......

Meni smrde svi rezultati ovog kola,nema ni jednog X skoro sve je po 1-0 za domacine....opet 3 za 3 . :)

Deset puta smo bili na ivici sesnaesterca i umesto da sutiraju oni nesto petljaju,vrte se i izgube loptu!
Pa bar 5-6 puta su se nasi igraci sudarili sami sa sobom u ili oko sesnaesterca!
A svaki sut je bilo dodavanje golmanu!
A gol izgubimo loptu na ivici njihovog sesnaesterca i lik iznese loptu do centra da ga niko ne pipne ili faulira i uposli lika na bok dok nasi kaskaju za njim........
Ovo ako nije namesteno imamo najgoru ekipu u istoriji........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back