delija junior
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Ognjen Koroman 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za zvezdase "evrokup" je spoj eurokrema i sladoled kupa (dve kugle skromno ali deluje) !
bome polako ali sigurno zvezda na -8....vreme je da se PARTIZAN uozbilji.
migani bar dan kako ste?
Nakon onakve iskazane odlučnosti u meču protiv Čuke, više nema mjesta sumnji da će se to i ostvariti!!!U pravu si,moramo malo da se uozbiljimo i pojacamo hladnocusa -8 na -20 da se pomrznu
Nakon onakve iskazane odlučnosti u meču protiv Čuke, više nema mjesta sumnji da će se to i ostvariti!!!![]()
Zar ne bi za vas dvojicu grobiša bilo bolje da odete kod školskog psihologa? Može vam pomoći oko lečenja kompleksa Crvana Zvezda ( čitaj: Šampion Evrope i sveta).
Znam da su Partizanove police puste, nema u njima trofeja ali ako hoćete da vidite kako izgleda poneki pehar otidjite u Zvezdin muzej. Biće vam dovoljno dva dana da obidjete sve. Videćete tamo nešto što u vašim vitrinama nikada neće osvanuti.
..................................
..
..
..
[/QUOT
Necu da se prepirem sa vama,ali samo da ti napomenem da je nasa vetrina punije od vase,stavise tu je i pehar Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE jer pored vas nema,mi smo bogovi kosarke kao i fudbala.Lecenja kompleksa????
1.Koji ste na tabeli?
2.Ko je pobedio u derbiju?
3.Ko je sampion?
4.Ko je osvojio duplu krunu?
5.KO JE PRVI NA TABELI?
6.Ko je u evropi?
I mi smo iskompleksirani grobari
Svaki komentar uz ovo je suvisan
General [email:Dus@n;7892510]I ovaj tvoj post dokazuje kompleks. Idi kod pslihologa, rekao sam ti već, pa neka ti objasni šta znači ta reč.v.v.ilic[/email:;7892417]Zar ne bi za vas dvojicu grobiša bilo bolje da odete kod školskog psihologa? Može vam pomoći oko lečenja kompleksa Crvana Zvezda ( čitaj: Šampion Evrope i sveta).
Znam da su Partizanove police puste, nema u njima trofeja ali ako hoćete da vidite kako izgleda poneki pehar otidjite u Zvezdin muzej. Biće vam dovoljno dva dana da obidjete sve. Videćete tamo nešto što u vašim vitrinama nikada neće osvanuti.
..................................
..
..
..
[/QUOT
Necu da se prepirem sa vama,ali samo da ti napomenem da je nasa vetrina punije od vase,stavise tu je i pehar Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE jer pored vas nema,mi smo bogovi kosarke kao i fudbala.Lecenja kompleksa????
1.Koji ste na tabeli?
2.Ko je pobedio u derbiju?- U medjusobnim susretima imate -25
3.Ko je sampion?---- ovde vam je - 16
4.Ko je osvojio duplu krunu? ovde je razlika -7
5.KO JE PRVI NA TABELI? koje godine?
6.Ko je u evropi?- Evropa se piše velikim slovom. I tu u broju učešća ste na - 36
I mi smo iskompleksirani grobariJedino si ovo pogodio!!!
![]()
![]()
Svaki komentar uz ovo je suvisan
A ovo što si stavio po tačkama od 1 - 6 ne treba ni da komentarišem, zaista. To je tvoja lična satisfakcija koja dokazuje da ne znaš čak ni da računaš. U svim navedenim tačkama smo istorijski bolji od vas, a trebaće vam još narednih 50 godina da osvajate sve a mi ništa pa tek onda da nas stignete.
I leba ti šta ti znači ova glupost?
Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE ???!!!
General [email:Dus@n;7892510]
I ovaj tvoj post dokazuje kompleks. Idi kod pslihologa, rekao sam ti već, pa neka ti objasni šta znači ta reč.
A ovo što si stavio po tačkama od 1 - 6 ne treba ni da komentarišem, zaista. To je tvoja lična satisfakcija koja dokazuje da ne znaš čak ni da računaš. U svim navedenim tačkama smo istorijski bolji od vas, a trebaće vam još narednih 50 godina da osvajate sve a mi ništa pa tek onda da nas stignete.
I leba ti šta ti znači ova glupost?
Eurolige KOGA VI NEKAD NECETE DA IMATE ???!!!
Znam dobro sta znaci rec kompleks.
Pardon mala greska u pisanju PEHAR EVRO LIGE KOGA VI NIKAD NECETE DA IMATE.
To sto kazes da ste istorijski bolji,posteno receno imali ste vise uspeha u istoriji ALI U ISTORIJI koja je iza nas.Vi jeste bili prvaci evrope a GDE STE SAD MISEVI!!![/SIZE][/SIZE][/COLOR]
General [email:Dus@n;7894879]Eto vidiš da možeš da budeš i objektivan. Samo tako nastavi i nece nikad biti problema.v.v.ilic[/email:;7893522]
Znam dobro sta znaci rec kompleks.
Pardon mala greska u pisanju PEHAR EVRO LIGE KOGA VI NIKAD NECETE DA IMATE.
To sto kazes da ste istorijski bolji,posteno receno imali ste vise uspeha u istoriji ALI U ISTORIJI koja je iza nas.Vi jeste bili prvaci evrope a GDE STE SAD MISEVI!!![/SIZE][/size][/color]
Ne znam koje miševe prozivaš? Da li to menjaš terminologiju? Bojiš se
![]()
Poceli ste mnogo da mi setate po zivcima sa ovim vasim prokletim spamovanjem. :mad:
Znaci poslednje upozorenje za sve: Ne spamujte!
Ako zelite da se prepirete imate PP, pa izvol'te. Svako ko zapocne razgovor koji nema veze sa 'temom' dobice 2 poena. I ne zanima me da li ste ili niste isprovocirani.
Stvarno preterujete, nemam nameru da visim ovde 24X7 zato sto se neki ponasaju kao da imaju 5. godina i vode besmislene razgovore.
Evo, Grobari ljuti napuštaju našu temu. Ne sme niko više ni da pisne
![]()
Meni smrde svi rezultati ovog kola,nema ni jednog X skoro sve je po 1-0 za domacine....opet 3 za 3 .![]()
MOLIM???!!!Evo ja sam pisnuo![]()
E zato što si pisnuo vidi kako ste završili. Trajni ban!
![]()