Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
Lep je pogodak Edgara ali je bolji Moreirin.
Nije Edgar nego Some .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lep je pogodak Edgara ali je bolji Moreirin.
Nije Edgar nego Some .
Da bre Some je uradio makazice
I jos jedna pobeda
Nadam se da ce Zvezda igrati sve bolje i bolje..Lep gol Somea..
Pojma nemam...Jes vala
Nego,odakle tebi te silne branko-kockice...![]()
gde ste cigani...???? pozdrav od grobara iz barselone....***. svuda nas ima, a ne kao vas..
gde ste cigani...???? pozdrav od grobara iz barselone....***. svuda nas ima, a ne kao vas..
Da da,svuda vas ima...nego kaži mi,tamo u Barseloni vi grobari imate neke modernije lopate i jače konopce kad spuštate sanduke?
Kažu da dobijate po ušima ako na vreme ne zalijete cveće na grobnim mestima...gadni su ti katalonci![]()
Ma naravno!!! Evo i ja već od jutros sjedim na stadionu i željno iščekujem kada će komšije da iziđu iz tunela!!!Nego posto si iz Barselone obavezno idi na tekmu protiv Sevilje to je valjda za tebe blizu i bodri nas Partizan!
On je dovoljno glup da ne može da shvati suštinu stvari. Verujem da znaš, da se taj kome si odgovorio krije iza imena ZzZzZz. Još mu nismo skinuli suspenziju zbog izdaje Zvezede, Delija i Sindikata i udruživanja sa odstranjenim moderatorima. Dakle, ignore za njega još uvek važi!...Rainbow Six, crni lepotan, FLUID...![]()
Бари Токио 1991
Планови за поход на европски трон прављени су на Маракани од средине 80-их година. Звезда је у претходне две деценије остваривала солидне европске резултате састављајући тим од играча из своје омладинске школе, уз повремено довођење младих талентованих фудбалера из малих клубова, углавном у Србији. Тандем Џајић-Цветковић решио је да крене другим путем, да довођењем најбољих играча на домаћем тржишту створи екипу која би одмах могла да се такмичи на континенталном нивоу, а за неколико сезона и буде кандидат за европске трофеје.
On je dovoljno glup da ne može da shvati suštinu stvari. Verujem da znaš, da se taj kome si odgovorio krije iza imena ZzZzZz. Još mu nismo skinuli suspenziju zbog izdaje Zvezede, Delija i Sindikata i udruživanja sa odstranjenim moderatorima. Dakle, ignore za njega još uvek važi!
(Sindikalcima na zahtev, obaveštenje šaljemo na PP)
A mislili su da nas dvojicu banovanjem mogu da ućute.![]()
![]()
Zaboravili su na sindikalnu solidarnost i da smo se javljali sa nikova čije su nam šifre sindikalci dali. Sećaš se da je Alexu L bilo sumnjivo naglo pojavljivanje ućutalih forumaša.
Šteta što se Alex L više ne pojavljuje. Beše to izuzetno pošten i dobar Grobar. ( Za razliku od ovog našeg mufljuza koji lik menja a narav ne.)
Oprosti mi, neću nikad više cinkariti forumaše.
(Likovi su prepoznatljivi. Ne treba imenovati nikoga. Ugroženi će se sam javiti)
![]()