Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetila sam a i negde procitala.Da osobe koej imaju spojene obrve ( obicno je u pitanju tip Ovna , Skorpiona ) su problematicne naravi, ponekada prgavi, ponekada cak i agresivni, mahom ljubomorni . Brzo reaguju afektivna stanja. I kada pogledate stvarno tako ispada, a jacina ovih osobina izgleda da i zavisi od jacine spojnice izmedju obrva :p

Ne, ova je imala karakteristicno otecene gornje kapke ( bas delic kapka iz kojeg rastu trepavice ) kao da su puni vode, skoro da su izgledali kao plikovi :p . A imala je iz profila i malo uvucenu bradu , pa kao blagi podgradak , a prcast nos sa okruglom hrskavicom . To je tacno crtez koji se moze naci u Imsiragicevoj knjizi - mislim - Tocak Sudbine 1 -da je u pitanju. A znam i druge Ribe u znaku i podznaku i sve imaju te elemente u crtama lica , cak i ja i moja sestra koje smo u podznaku Ribe a i sestra koja mi nije rodjena a koja je Riba u znaku .
Vidis ja nista od toga nemam... Mada mozda je kod mene preovladao bik kao podznak, ali ne licim ni na njih kad malo bolje razmislim... onda mi nije jasno kako je onaj covek ko iz topa izvalio da sam riba! Ja imam usko ovalno lice, smedju kosu i jako tamne oci (sa podocnjacima, ali nisu bas puno izrazeni), siljat nos ali ne preterano i tanka usta... I osmeh od jutra do sutra! :D

Primetila sam a i negde procitala.Da osobe koej imaju spojene obrve ( obicno je u pitanju tip Ovna , Skorpiona ) su problematicne naravi, ponekada prgavi, ponekada cak i agresivni, mahom ljubomorni . Brzo reaguju afektivna stanja. I kada pogledate stvarno tako ispada, a jacina ovih osobina izgleda da i zavisi od jacine spojnice izmedju obrva :p

Zanimljivo... Ima istine u tome.. Kad malo bolje razmislim, izgleda da nista na ovom svetu nije slucajno- sve ima svoje zasto.. :-)

Vidis ja nista od toga nemam... Mada mozda je kod mene preovladao bik kao podznak, ali ne licim ni na njih kad malo bolje razmislim... onda mi nije jasno kako je onaj covek ko iz topa izvalio da sam riba! Ja imam usko ovalno lice, smedju kosu i jako tamne oci (sa podocnjacima, ali nisu bas puno izrazeni), siljat nos ali ne preterano i tanka usta... I osmeh od jutra do sutra! :D

Ti bas i ne licis na Ribu. Evo ti ova nasa teniserka je Riba bas lici ima nekako oteceno lice ( jos jedna odlika riba). Kako se zvase, boze moj Jelena jel :???:

A u onoj knjizici pise da su osobe sa takvim osobama cutljive, da malo pricaju. Ja znam samo jednu i dobrocudna je i pricljiva.:?

u pravu si da pojednine znakove na licu otkrivaju odredjene karakterske osobine, ali ne treba se varati i oslanjati na tu procenu, jer se cesto mozemo prevariti. mislim da vise mozes saznati o karakterskim osobinama kroz samo jedan razgovor. telo uvek govori istinu o coveku i nismo sposobni to da krijemo. svaki nas pokret, pogled i boja glasa iskazuje puno vise o nama nego oblik lica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back