Truman
Elita
- Poruka
- 24.007
Ma mislim da su u osnovi osobe sa jakim karakterom, katkad i destrukticnim . A taj tvoj cutljiv, pitanje je sta viri iza te mire![]()
Mislim da ne govori o jakom karakteru. Samo sto ne znam o cemu govori:mad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mislim da su u osnovi osobe sa jakim karakterom, katkad i destrukticnim . A taj tvoj cutljiv, pitanje je sta viri iza te mire![]()
Prvo ću da te opišem šta vidim pa kad mi potvrdiš pišem o tebi..evo mojih fotkica.Da cujem komentare,tj.da ih procitam.
Konkretno mislim da te zanimaju čudne stvari,da ne kažem okultizam..evo mojih fotkica.Da cujem komentare,tj.da ih procitam.
Prvo ću da te opišem šta vidim pa kad mi potvrdiš pišem o tebi..
Vidim..
Izduženo lice --- DA
i prčast nos ---- DA ali nemam mali prcast nosic
Tanke obrve.. ----- DA
Polu visoko čelo /uši ne vidim baš/ ---- usi-normalne,srazmerne i jednake(ako je to dovoljno opisano)
Malo izbačena brada... ----pa bas i nemam izbacenu bradu,okrugla brada kao da imam lopticu u njojtako kazu
M usta
Reci mi za donju usnu ../Da lil je izbačena u odnosu na gornju ili je donja uvučena u odnosu na gornju---- donja usna mi nije ni izbacena ni uvucena u odnosu na gornju,ali je malo deblja/
Konkretno mislim da te zanimaju čudne stvari,da ne kažem okultizam..
Vidim da si školovana,da ne kažem prilagodljiva ------ DA
deluješ mi kao osoba koja ima kapacitet ---- DA ali ga ne koristim dovoljno
Mislim da si društvena i lako sklapaš poznanstva ali mislim da si
preterano iskrena osoba ----- TACNO TAKO 100%
Ovo je za početak,pišem dalje kad mi potvrdiš moj pretposlednji post..

Znači moram da pazim da tako i ostane..svidja mi se napisano,za sada
![]()
Znači moram da pazim da tako i ostane..
Mislim da to nisi prokomentarisalanecu da kazem
eto,ipak nisam uvek iskrena![]()

Moje su pretpostavke da ONA msili ili su joj se desile neke stvari koje su jeZakljucujem da je to isto kao da si odgovorila potvrdno![]()
Hteo sam reći da je prijatno kraj tebe..hm,pa zar svako od nas nije bio u blizini kada je neko umirao?ako si na to mislio kada si napisao da sam bila blizu smrti ili kako vec.Da li sam ja bila na ivici smrti?Zaista ne znam.Bilo je situacija u zivotu koje su mozda mogle biti tragicne ali meni nisu tako izgledale.
Ne znam da li sam dobro razumela,pa samim tim da li sam dala pravi odgovor.
A nemam neko verovanje u prosli zivot,u smislu kao navijate za Partizan pa je to nesto sto smo sami sebi odredili.Vec jednostavno taj neki svet cudnih stvari je deo mene,nesto sto ja ne kontrolisem a sto ponekad ispliva na povrsinu mojih misli.
"Poprličino poznajem takav izraz lica i takve osobe kao što je ONA.."--- a to znaci sta ?
Hvala za "Samo da kažem da kraj nje nikada nije dosadno.."

cu da ih skinem odavde.A sa analizom mojh fotkica si zavrsio?cu da ih skinem odavde.
A da li bi mogao po fotki reci koji sam znak u horoskopu (bez gledanja u druge teme na kojima sam pisala ?
Pretpostavka LAV,možda...
Pošalji mi jednu fotku na PP pa kad budem imao nešto novo
pišem ti..
Ovo dosad jel bilo zadovoljavajuće?