juliette
Obećava
- Poruka
- 89
kako se uopste salje fotka na pp? ;(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imas visoko celo sto je kazu znak inteligencije, i meni delujes kao nezna i blaga osoba.. mada nisam neki strucnjak za citanje karaktera preko lica
) Mozda neko ko nesto vise zna o tome usreci i tebe i mene. Ovo dole sam ja:-D[/URL][/IMG]![]()
ovo mi je prvi pokusaj postavljanja slike ne zamerite ako ne uspe...
ako je uspelo,recite sta vidite na mom licu...
Sad sam se setila jednod cudnog dogadjaja od pre godinu dana.. Moja drugarica i ja smo stajale na stanici i cekale tramvaj kad nam je prisao neki covek i pricao nesto nerazumljivo, tako da smo se nas dve samo tupavo nasmesile pomislivsi da je neki ludak kad on odjednom izvali '' ti si jedna vaga (mojoj drugarici) , a ti si sigurno ribica (meni)..'' Iz prve pogodi!!! Ja sam ostala u soku.. Onda je dosao tramvaj i mi smo otisle. Zar je moguce da je covek to pogodio samo na osnovu naseg izgleda???
Pa moguce je. Ja sam jednoj mojoj koleginici pre koju godinu rekla da je sigurno Ribau znaku ili podznaki i beze u znaku Ribe rodjena. Postoje detalji na licu koji su karakteristicni iskljucivo za odredjene znake. Ali cak moram da naglasim da ne mora biti da je to osobi ni znak ni podznak vec moze tu Planetu (vladara )imati recimo na podznaku .
Pa sta je to karakteristicno za ribe po cemu si i ti zakljucila da je tvoja koleginica riba u znaku ili podznaku? Ja ono sto sam primetila (iz svog krajnje sturog iskustva) je da su ribe stalno nasmejane... Bar one koje ja znam, a to se odnosi i na mene.. Procitala sam negde da ribe obicno imaju izrazene podocnjake- opet tacno u mom slucaju i kod ostalih riba koje znam.
. A imala je iz profila i malo uvucenu bradu , pa kao blagi podgradak , a prcast nos sa okruglom hrskavicom . To je tacno crtez koji se moze naci u Imsiragicevoj knjizi - mislim - Tocak Sudbine 1 -da je u pitanju. A znam i druge Ribe u znaku i podznaku i sve imaju te elemente u crtama lica , cak i ja i moja sestra koje smo u podznaku Ribe a i sestra koja mi nije rodjena a koja je Riba u znaku .