Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
my.php
[/URL][/IMG]
ovo mi je prvi pokusaj postavljanja slike ne zamerite ako ne uspe...
ako je uspelo,recite sta vidite na mom licu...

Imam neku knjizicu zove se Misterije lica pa ako ima zainteresovanih javite se da prepisem ovde one delove koji su meni licno zanimljivi pa da prodiskutujemo o istinitosti.
Inace, knjiga nije nista posebno, autorka je neka nasa, ali ona zapravo nije pravi autor nego je isprepisivala stranu literaturu pre svega iz fiziognomike.

Primetio sam dosta nebuloza - tipa osobe koje su kratko osisane su sklone materijalizmu, ima toga jos. Ali evo recimo jedne stvari koja tamo pise, a deluje mi istinito, i dobrodosli bi bili komentari.

Prepricavam:- Osobe koje imaju jednu obrvu iznad druge sklone su emotivnim usponima i padovima, imaju prevelike ambicije, kada ne uspeju u ostvarenju sitnih ciljeva iznerviraju se i tu potrose energiju koja im nedostaje da bi ostvarili ciljeve. Takodje, takve osobe su u situacijama koje su teske, i kad treba da uloze energiju za resavanje sklone bezanju u svet maste, tj. neki svoj svet.
Otprilike tako...

Dati su i neki crtezi oblika nosa, ociju itd. i sta koji znaci. Mada, neke crteze nisam skontao ( vezano za oci ) jer meni svi izgledaju isto. Dat i medicinski pogled, recimo sta znaci kad su usne ili podocnjaci te i te boje, sta je kriticno u organizmu. Mada mene vise zanima vezano za karakter, a tu mi se vec cini da je knjiga slabija. Evo jos jedne stvari koja mi se cini tacna: Osobe sa visoko postavljenim usima su agresivne i ostroumne. Odma mi na pamet pade Putin. Ili recimo veliki gornji deo uha odaje intelektualce. Ili da osobe koje nemaju izrazene resice su dosta zavisne ( za ovo vec ne znam posto ne znam nikoga bez resica ).

Sad sam se setila jednod cudnog dogadjaja od pre godinu dana.. Moja drugarica i ja smo stajale na stanici i cekale tramvaj kad nam je prisao neki covek i pricao nesto nerazumljivo, tako da smo se nas dve samo tupavo nasmesile pomislivsi da je neki ludak kad on odjednom izvali '' ti si jedna vaga (mojoj drugarici) , a ti si sigurno ribica (meni)..'' Iz prve pogodi!!! Ja sam ostala u soku.. Onda je dosao tramvaj i mi smo otisle. Zar je moguce da je covek to pogodio samo na osnovu naseg izgleda???

Sad sam se setila jednod cudnog dogadjaja od pre godinu dana.. Moja drugarica i ja smo stajale na stanici i cekale tramvaj kad nam je prisao neki covek i pricao nesto nerazumljivo, tako da smo se nas dve samo tupavo nasmesile pomislivsi da je neki ludak kad on odjednom izvali '' ti si jedna vaga (mojoj drugarici) , a ti si sigurno ribica (meni)..'' Iz prve pogodi!!! Ja sam ostala u soku.. Onda je dosao tramvaj i mi smo otisle. Zar je moguce da je covek to pogodio samo na osnovu naseg izgleda???

Pa moguce je. Ja sam jednoj mojoj koleginici pre koju godinu rekla da je sigurno Ribau znaku ili podznaki i beze u znaku Ribe rodjena. Postoje detalji na licu koji su karakteristicni iskljucivo za odredjene znake. Ali cak moram da naglasim da ne mora biti da je to osobi ni znak ni podznak vec moze tu Planetu (vladara )imati recimo na podznaku .

Pa moguce je. Ja sam jednoj mojoj koleginici pre koju godinu rekla da je sigurno Ribau znaku ili podznaki i beze u znaku Ribe rodjena. Postoje detalji na licu koji su karakteristicni iskljucivo za odredjene znake. Ali cak moram da naglasim da ne mora biti da je to osobi ni znak ni podznak vec moze tu Planetu (vladara )imati recimo na podznaku .

Pa sta je to karakteristicno za ribe po cemu si i ti zakljucila da je tvoja koleginica riba u znaku ili podznaku? Ja ono sto sam primetila (iz svog krajnje sturog iskustva) je da su ribe stalno nasmejane... Bar one koje ja znam, a to se odnosi i na mene.. Procitala sam negde da ribe obicno imaju izrazene podocnjake- opet tacno u mom slucaju i kod ostalih riba koje znam.

Pa sta je to karakteristicno za ribe po cemu si i ti zakljucila da je tvoja koleginica riba u znaku ili podznaku? Ja ono sto sam primetila (iz svog krajnje sturog iskustva) je da su ribe stalno nasmejane... Bar one koje ja znam, a to se odnosi i na mene.. Procitala sam negde da ribe obicno imaju izrazene podocnjake- opet tacno u mom slucaju i kod ostalih riba koje znam.

Ne, ova je imala karakteristicno otecene gornje kapke ( bas delic kapka iz kojeg rastu trepavice ) kao da su puni vode, skoro da su izgledali kao plikovi :p . A imala je iz profila i malo uvucenu bradu , pa kao blagi podgradak , a prcast nos sa okruglom hrskavicom . To je tacno crtez koji se moze naci u Imsiragicevoj knjizi - mislim - Tocak Sudbine 1 -da je u pitanju. A znam i druge Ribe u znaku i podznaku i sve imaju te elemente u crtama lica , cak i ja i moja sestra koje smo u podznaku Ribe a i sestra koja mi nije rodjena a koja je Riba u znaku .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back