Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam nesto ( nazalost opet :) ) - mozda smo i ovde spominjali kako se prepoznaju visokointeligentni ljudi, ali kako prepoznajete glupe, neinteligentne ljude? Recimo, znam za par devojaka koje su bas glupe - ali da to ne znam nego da treba da procenim samo na osnovu lica...nikad ne bih pogodio. Kod muskaraca je mnogo lakse proceniti - nize celo, glup pogled.

Ajte ljudi, recite nesto...

@Misstq Ja sam blizanac u horoskopu i to ne vazi za mene. Jedino ako me neko smara...:)

@Psiho, male usi ne govore o niskoj inteligenciji. Cak znam par ljudi ( muskaraca ) sa malim usima i visokom matematickom inteligencijom. Mada pretpostavljam da ti mislis na neku kombinaciju...

@Truman ovo je onda bezveze tema...ako ce svako zanijekat ono sto neko drugi napise,onda ovo nema smisla ni pisati.Uostalom ne moze se ni odnositi na sve ljude,na svijetu zivi vise od 6 milijardi ljudi,od toga pricam bezveze priblizno recimo 5-6 miliona je blizanaca,i sta sad kod svih blizanaca treba da bude ista osobina da okrecu oci i pogled samo u slucaju da ih neko smara....ja sam napisala ono sto sam primjetila kod ljudi iz moje okoline.Na ove osobine ne utice samo astrologija i znak,vec i genetika,sredina u kojoj zive,odgoj,porodica i sl....tako da ako cemo po tome procjenjivati uopste ne mozemo govoriti generalno ni o kojem znaku,nego samo subjektivna vidjenja.

90883932dk4.th.jpg

Eto slicice :-)

Ok to je tvoje vidjenje i misljenje,sto ne znaci da se ja trebam prikloniti njemu..ja i dalje stojim iza onog sto sam napisala....ja isto tako mogu reci da to sto si ti napisao nije tacno,medjutim to nije cilj ove teme.Cilj je da se u razgovorima pronadje sto vise zajednickih osobina koje posjeduju znakovi,a ne da se prepucava oko toga ko je u pravu.:P

Psiho, da te priupitam vezano za za usne posto si lepo dao znacenje za neke kombinacije. Dakle, sta znaci kad je GORNJA usna isturena u odnosu na donju? Ne mora mnogo, ali da se vidi..

p.s. e sad videh da si vec napisao :) "DONJA USNA uvućena u odnosu na gornju - osoba brižna i tzačna nadasve korektna"

Truman:
Psiho, da te priupitam vezano za za usne posto si lepo dao znacenje za neke kombinacije. Dakle, sta znaci kad je GORNJA usna isturena u odnosu na donju? Ne mora mnogo, ali da se vidi..

p.s. e sad videh da si vec napisao :) "DONJA USNA uvućena u odnosu na gornju - osoba brižna i tzačna nadasve korektna"

Trumane postavi sliku neke poznate ličnosti sa datumom rođenja i da analiziramo..
Nemoj samo iste koje si već postavljao negde drugde..

Evo...ko o cemu ja o politici. Posto si na jednoj temi lepo opisao Putina, evo da pogledamo njegovog drugara Busa. Za Busa kazu da je cista marioneta vladara iz senke i da je glup, a evo i njegove fotke ( bolja ne moze biti- samo klinknite za uvecanje ):

datum rodjenja: July 6, 1946

Zeznuo je sve rakove...
Ekstreman ali previše osetljiv...
Ekstreman mislim da je mnogo tvrdoglav a sa druge strane povodljiv i lakoveran..
Pogledao sam uvećanu fotku i naježio sam se od osobina koje čovek poseduje..
1...Radi šta mu se kaže
2...Zavisan od drugih pošto je razmaženo dete
3...Srednje čelo sa malo klempavim ušima govori o čoveku koji se lako razbesni
4...Kao dete je mnogo spuitavan tako da nije samostalan
5...Ima problema u krevetu sa ženama
6...Ova slika je slikana iz više puta /najmanje 30/ pošto čovek nije umeo da se naceri za fotku..
7...Faca je skroz izveštačena na ovoj fotki tako da one lepe osobine koje verovatno ima,nemogu se
odmah primetiti..
8...Jedna od lepših osobina, što mu brojke dobro idu,pamti gluposti,sitnice..
9...Osoba misli da ima smisao za humor ali je priglup da shvati da nema..
10..Vezan je za brata ili oca...
11...Ima problema sa fokusiranjem..Mislm da je malo razrook...

Ako treba još,pišem...

Pisi!

dodatak: Zanima me kako Bus sebe vidi... hocu reci da li on stvarno veruje za sebe da je demokrata, ako se ne varam kako je jednom rekao da ga vodi bozja misao ( ili tako nesto ) ili je svestan da je slabic i marioneta. Da li on stvarno veruje u to sto radi ( invazija na Irak, agresivno ponasanje isl. )? Takodje, jedna od karakteristika su mu da stalno pravi lapsuse, bilo jezicke bilo tako sto pokazuje da ne poznaje istoriju ( a inace je stekao diplomu bacelor iz istorije, procitajte biografiju ). Odatle, naziv tkz. "busizmi" za njegove razlicite odvale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back