Schveca
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
ja sam uvek tu negde... samo shto cutimPsihologue:SCHVECA - Drago mi je da si ponovo sa nama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam uvek tu negde... samo shto cutimPsihologue:SCHVECA - Drago mi je da si ponovo sa nama...
shta ti je zhensko....

) - mozda smo i ovde spominjali kako se prepoznaju visokointeligentni ljudi, ali kako prepoznajete glupe, neinteligentne ljude? Recimo, znam za par devojaka koje su bas glupe - ali da to ne znam nego da treba da procenim samo na osnovu lica...nikad ne bih pogodio. Kod muskaraca je mnogo lakse proceniti - nize celo, glup pogled. 

"DONJA USNA uvućena u odnosu na gornju - osoba brižna i tzačna nadasve korektna"Psihologue:EVO ja ću prvi:
1. Izbaćena donja usta kod žena govori o izuzetno sekspilnoj osobi.
Ja sam u horoskopu riba a u podznaku bliznac
Truman:Psiho, da te priupitam vezano za za usne posto si lepo dao znacenje za neke kombinacije. Dakle, sta znaci kad je GORNJA usna isturena u odnosu na donju? Ne mora mnogo, ali da se vidi..
p.s. e sad videh da si vec napisao"DONJA USNA uvućena u odnosu na gornju - osoba brižna i tzačna nadasve korektna"