Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Estrella:
hvala, nemoras odmah, nego kad budes imao vremena,

Estrela za prvu itisak mogu reci nekoliko stvari.
Malu kvržicu koju imaš kraj nosa je specifikum ljudi koji pamte sitnice.
Druga stvar koja mi je upala u oči poviše čelo i kratke obrve što ukazuje
da dobricu u duši i negovanje iskrenog prijateljstva a tajođe govori o nemaju
sreće u izboru parnera...

Psihologue:
Pazi nemogu biti objektivan posto coveka znam privatno...

Zezas?! Nisi valjda LDP - ovac? Pa ajde reci par stvar, ja recimo imam negativno misljenje o njemu. Ako neces javno reci na pp.

Sta mislis o Bozi Djelicu? Meni on deluje najsolidnije od domacih politicara.

I jos par teoretskih pitanja. Da li nesto znaci kad covek ima onako slepljene, izostrene, izvijene usi kad ga gledas spreda ( ja to zoved djavolske usi, npr. Alek Boldvin, Kijanu Rivs )? I da li nesto znaci kad neko ima jaku venu preko cela i kad lako iskace? Par jako inteligentnih ljudi koje znam je imaju...

O ovom prvom mogu reci da je dobar govornik...Djindjiceva skola...
i naravno hoce da radi bez obzira na cenu..Nisam LDP-ovac..
Trumane jerdno po jedno..Prvo da cujem tvoje mišljenje o Đeliću,mada ga nisam nikad upoznao
ima jake neobične crte lica..Da ne kažem baby face..

Kako mislis - hoce da radi bez obzira na cenu? Da, sjajan je govornik, ali to nismo zakljucili iz njegovog lica.
Kao laik mogu samo da kazem koji je moj utisak na osnovu toga sto znam o njemu. Vrhunski je inteligentan i odlican ekonomista, ali nisam siguran koliko je jak da izdrzi pritiske, recimo lobija, mafije.
Pa bolje sto ga ne znas da bi nam rekao samo na osnovu crta lica. Ajde da te cujem, malo konkretno...
I ova teoretska pitanja.

Boza deluje kao stidljiv čovek,neumeren u slatkišima ,voli svoj dom mada je pomalo dobrodušan ka
izletima....Žena ga cena zbog njegovih USPEHA na polju finansija..U razgovoru nema dobru dikciju
jer ima uplitanje jezikom..Mislim da neka slova teško izgovara....Deluje iskreno mada je oformljen
za dvostruka dela,zna ići lagano do cilja,mada je nesiguran u sebe pored žena..

Psihologue:
Boza deluje kao stidljiv čovek,neumeren u slatkišima ,voli svoj dom mada je pomalo dobrodušan ka
izletima....Žena ga cena zbog njegovih USPEHA na polju finansija..U razgovoru nema dobru dikciju
jer ima uplitanje jezikom..Mislim da neka slova teško izgovara....Deluje iskreno mada je oformljen
za dvostruka dela,zna ići lagano do cilja,mada je nesiguran u sebe pored žena..

E ovo sam trazio!:)
Meni bas i ne deluje stidljivo, pogotovu ne prema zenama. Logicno je da ga zene cene zbog finansijskog uspeha mada sam imao utisak da je smeker pa da ga i zato vole. To za dikciju ne znam. Zagolicalo me je to sto si rekao da je oformljen za dvostruka dela iako zaista i meni deluje iskreno, ali nikad se ne zna. Da li se secas onog njegovog TV duela sa Dinkicem pre par godina i sta mislis ko je tu bio iskreniji. I uopste mozes li da napravis paralelu Dinkic vs. Djelic - ko je posteniji, bolji za drzavu...? Ako bi dao analizu Dinkica, to bi bilo jako zanimljivo. Dinkic kad prica takodje deluje naivno i iskreno ali mislim da je dosta iskvaren, pogotovu u odnosu sa saradnicima. Sta mislis o njegovom postenju? I uopste znaci paralela Dinkic - Djelic... Dinkic recimo ima velike, siljate usi, jel to znaci da je inteligentan? Neko je primetio da ima vilicu kao pit- bul, taj kad zagrize ne pusta, tj. ima jaku volju i alav je na drzavne funkcije. Ima i nekako cudan osmeh koji ne umem da protumacim...

Znam za taj tv duel i kad je umisljeni Djelic iz nekih recenica ukapirao da mu mirni Dinkic sve po familiji ili po majci...Vlastoljubivi Dinkic od mirnog coveka probudio pritajenu zver ka vlasti...
Niko od njih nije bas cvece ko se bavi politikom.Trumane ti i ja napravismo ogroman chat caffe..
Mada ne pricamo jedno te isto i oslanjamo se prvenstveno na lice...
Dinkiceva faca govori da je ukapirao svoje mesto i da ima namere biti jos nekoliko godina ali sve u tome sto je uspesno napravio neke lobije o kojima ne bih...
Naravno da bi se bavili politikom morate imati ljude koji imaju dosta para a gosn Cheda je poznat
po dobrim vezama..

Hm...Psiho, znaš koliko poštujem tvoj rad ovde, ali ovo mi se ne dopada...
Suviše ste zagazili u politiku... karakterne osobine, ili temperament koji se daju primetiti na licu političara su jedno, a komentari u vezi delovanja u ovoj meri- mislim da im je ipak mesto na podforumu Politika.

Psiho je l' tacno da je siguran znak da se dopadas nekoj zenskinji kada dize obrve dok te slusa? I aajde odgovori mi ono za oblik usiju i venu posred cela. Cisto da nesto malo teoretski naucimo. A ne bi ni bilo lose kad bi nam sam otkrivao neke kombinacije i sta znace. Nesto ka "mala Psihova skola analize lica" :)

Ono za venu i nemora biti,nisam obracao toliko paznju na to...
U razgovoru sa suprotnim polom ,ne bitno je kako te slusha,bitnije je kako te gleda.
Kad se unervoze ili nesto pozele obicno su sa mnom prekrstale noge ili me gledale pravo u oci
da otkriju lazem ili ne..Taj deo mi se puno svidjao Gledanje u ochi..Zene nisu toliko kvarne
kad gledaju u ochi jer kod njih je ili ili nema sredine....

Ne ,mislim da ili ih intersujes ili ne..Za usi sam rekao...Velike usi po meni (iz uskustva) intelihentnost
ya neke prirodne nauke,matematiku na primer...Osobe sa velikim usima su takodje komunikativne a
osobina koja ih kvari je sto samo misle na svoju korist..Ne mare za druge koliko za sebe.
Dizanje obrva zavisi od situacija i u kombinaciji..
- dizanje obrva sa pogledom u oci - vau ti si moj
- dizanje obrva sa treptanjem - dosadan si
- dizanje obrva sa prstima preko usta - promeni temu
- dizanje obrva sa pogledom u oci + poluotvorena usta = ne verujem ti (ali sam fina)
- dizanje obrva i češkanje pored nosa - kao sad verujem,nastupam ja
- dizanje obrva - ponovi to
- dizanje obrva + mig = al ga pretera ali ima istine

Može cela tema o ovom..
-

E svaka cast . A sta znaci sledece - na faxu jedna koleginica ima obicaj da kad sedne iza mene stalno mi zabacuje kosu ( a fizicki je mnogo dobra )?
a) sta znaci ako to radi samo meni?
b) sta znaci ako to radi svima?

I ima jedna koja recimo voli da kao mami i stalno cuva mi mesto, a ima decka. Valjda voli da se igra...

ZvezdanKa:
A sta znaci kad muskarac ne gleda u oci dok razgovara, ali samo ako mu se direktno obracam? A pritom ne izbegava razgovor.

Vrlo moguce da mu se dopadas, a da to ne zeli da znas, i da misli da ako te bude gledao pomislices da mu se dopadas. A mozda ne izbegava razgovor jer opet misli da ako provalis da izbegava pomislices da mu se dopadas. Uh al sam ga iskonstruisao :). A takodje je moguce da ti je iza ledja uradio nesto lose pa ga je sramota. Mislim da bi Psiho ovde trebalo da ima poslednju rec...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back