Schveca
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
Pa mogu i da razumem... To ,,provaljivanje" ljudi na osnovu fizionomije lica i deluje kao suluda stvar... Ali vidis.. Ima istine... Tacnije, sve je istina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:No comment...Osmeh je pravo iskren...Sad mogu pisati o tebi...Vodiš dosta raćuna
o sebi..Pisaću ništa na brazaka ali sam iznenađen slobodom izražavanja fotke...
Anakin budućnost je pred tobom i mislim da ćeš uskoro živeti sa nekim ako već
ne deliš...Vidim da si osoba spremna na kompromise i da si veoma osetljiva...Pravo
da ti kažem kako pišeš sasvim druga osoba na ovoj fotki,a u stvari ti nedaš na sebe.
Nemoj ovo moje pisanije shvatiti kao analizu tebe nego kao moj izraz divljenja
tvoje fotografije koja je neiscenirana i slobodna...
Sviđa mi se kod tebe što si i ti neka vrsta analitičara...Sve ovo što pišem ti ćeš imati
komentar ali u sasvim drugom pravcu od tvog uobičajenog a to je ona prva osobina
koju napomenuh..Ne očekuj previše za ovaj prvi put ali postaviću analizu detaljnu
prema tebi,jer zaslužuješ svojim komentarima koji takođe zaslužuju analizu...
Fotografija je uhvatila tvoj neobavezni stav i osmeh....
Schveca:
Red je da i tebe neko opisuje... Mogu ja i bolje, samo da nadjem vremena. Sad ne mogu jer
odoh da sprovodim u delo jednu od svojih ideja o avanturi... Idem na rucak.. Kupila sam pastetu i paradiz, ponela cebe, pa cu se izvaliti na nekoj livadi pored jedne od ove nase dve recice...![]()
PSIHO JE GENIJEAstrodita:CCCC....Psih,ala si ti loš domaćin! :shock:
Đuro, postavi svoju sliku, onako, malo veću, da bi ti se videle oči,a naš Psiho će već nešto sa njom uraditi...ima dara kad je ''skeniranje'' u pitanju, veruj mi na reč! :-D 8)![]()
DjuraMornar:ne razumem?? kako mislis ?
POP Mare:Opa djuroo, fridooo kako god...
Fina slika...![]()
DjuraMornar:Ma hvala ,ali pusti slikuja cekam da mi neko nesto kaze...
![]()