Fizicka prevara / psihicka prevara

U vezi prevare.
Imao sam jednu vezu i to podužu .Źiveli smo zajedno. Odjednom sam primetio promene u njenom ponaśanju. Jedna od njih je ta da smo ranije skoro uvek išli u krevet u isto vreme. Ne samo zbog "onoga" već uopšte i da pričamo, zezamo.se...
Odjednom je stalno kasno uveče imala nešto da radi na compu. Čulo se celo vreme kuckanje , da piše nešto, nekome. Pokušao sam razgovorom ali ljutnula se, što moramo da leźemo u isto vreme, zabavno mi je na internetu itd itd
Pošto ne volim da me neko vuče za nos i pošto nije išlo na lep način , instalirao sam tajno program koji snima šta se kuca na tastaturi. Nisam se lako odlučio da to uradim, ne volim takve stvari.

Uglavnom tajno se dopisivala sa nekom našim likom iz Beča, rekla mu je da je u vezi ali da nije srećna u njoj, da bi volela da se vidi sa njim u Beču kad se steknu uslovi, i tako svašta nešto, bilo je i virtuelnih poljubaca..
Umesto da meni kaže da nije srećna u vezi, da vidimo može li se to srediti, ili da se razidjemo ko ljudi, ona nekom liku preko interneta to priča i još me laže.
Prekratio sam joj muke iako ni meni nije bilo lako. Rekao sam joj da mora napustiti stan jer je bio moj i da slobodno može odmah otići kod dragog u Beč. Tu ona počela da histeriše, kako si smeo da me špijuniraš, bla bla, kao da sam ja nju prevario a ne ona mene.
I tako, na moju sreću je sve to tako ispalo jer sam nedugo nakon toga upoznao moju sadašnju suprugu. Brak nam je super. Imamo i sina od 17 godina.

Back