Iako bih rado bio s njom u krevetuPo meni je prevara kad imaś emotivni ili seksualni odnos sa trećom realnom osobom. Bez te treće osobe nije prevara, znači ako npr zamišljaš da si u krevetu sa nekom glumicom, manekenkom nije prevara, zašto bi bila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako bih rado bio s njom u krevetuPo meni je prevara kad imaś emotivni ili seksualni odnos sa trećom realnom osobom. Bez te treće osobe nije prevara, znači ako npr zamišljaš da si u krevetu sa nekom glumicom, manekenkom nije prevara, zašto bi bila.
A npr. sa robotkinjom? Da li je to prevara? Mislim, žene imaju strastveni emotivni odnos ss parčetom vibrirajuce plastike pa se to ne smatra prevarom. Gde je granica?Tek kad budeš, onda se javi.![]()
A npr. sa robotkinjom? Da li je to prevara? Mislim, žene imaju strastveni emotivni odnos ss parčetom vibrirajuce plastike pa se to ne smatra prevarom. Gde je granica?
A šta kažeš za one koje se zaljube u chat gptNije to emotivni odnos sa vibratorom, uozbilji se.![]()
Kad te je devojka zadnji put uglancala, poljubila i stavila nežno u fioku?Nije to emotivni odnos sa vibratorom, uozbilji se.![]()
Odnosi puknu u većini slučajeva pre ikakvog iskušenja sa strane.Ne slazem se potpuno, ali moze i tako da bude.
Zivot je pun iskusenja, ali to ne znaci da cemo podleci istima.
Cura mi usla u mesindkere I tamo ja lupetao nesta tipa lepa si bas mi prijas itd. Ja reko nije bilo prevare to su gluposti samo kao I njoj sto pisu vazda neki pacenici Kako ih ona nazivaProcitah upravo izraz “nije jos doslo do fizicke prevare”.
Sto bi znacilo da postoji “psihicka prevara”.
Da li postoji tako nesto i sta to podrazumeva?
Cura mi usla u mesindkere I tamo ja lupetao nesta tipa lepa si bas mi prijas itd. Ja reko nije bilo prevare to su gluposti samo kao I njoj sto pisu vazda neki pacenici Kako ih ona naziva
Da a kad njoj pisu drugi to joj imponujeMislim da nikome ne bi bilo svejedno da procita tako nesto.
Toliko razloga moze biti za pucanje veze. Valjda se trebamo boriti da sacuvamo ljubav i vezu.Odnosi puknu u većini slučajeva pre ikakvog iskušenja sa strane.
To su neke stvari izmedju vas dvoje.Da a kad njoj pisu drugi to joj imponuje
Ovde pričamo o prevari koja mu dođe valjda fotofiniš i kraj svega.Toliko razloga moze biti za pucanje veze. Valjda se trebamo boriti da sacuvamo ljubav i vezu.
Gde se pominje to?Ovde pričamo o prevari koja mu dođe valjda fotofiniš i kraj svega.
Izgleda da jesmoOnda smo svi prevaranti!![]()
Kod pametnog muskarca nista....Procitah upravo izraz “nije jos doslo do fizicke prevare”.
Kazi jedna rec nasilje i sklonost ka nasilju , i posesivnosti kao posledica toga...Ljubomora je u velikoj meri zavisna od mašte, žene i muškarci stalno imaju maštu koja zavisi od njihovog psihičkog statusa, ali i emocija, meteorologije, alergija, ega i još gomile inputa.
evo kažem, ne lupajKazi jedna rec nasilje i sklonost ka nasilju , i posesivnosti kao posledica toga...
"Nije još došlo do fizičke prevare" to ti je citat koji si sama napisala. Znači u takvoj situaciji gde samo fizička prevara samo još treba da se desi da bi i ćorava osoba videla jasno da je pukao odnos. Odnosi i ne pucaju zbog fizičke prevare nego mnogo pre toga i to upravo u toj fazi "nije još došlo do fizičke prevare" a ostale prevare koje idu pre toga ili sukobi, svađe, razmimoilaženja isl. Sve to ide pre te prevare.Gde se pominje to?
To je sve zivot."Nije još došlo do fizičke prevare" to ti je citat koji si sama napisala. Znači u takvoj situaciji gde samo fizička prevara samo još treba da se desi da bi i ćorava osoba videla jasno da je pukao odnos. Odnosi i ne pucaju zbog fizičke prevare nego mnogo pre toga i to upravo u toj fazi "nije još došlo do fizičke prevare" a ostale prevare koje idu pre toga ili sukobi, svađe, razmimoilaženja isl. Sve to ide pre te prevare.
Psihicka prevara je kad sa djevojkom se dopisujes ,dogovaras sastanak ,jos se fizicki nije nisra desilo.Procitah upravo izraz “nije jos doslo do fizicke prevare”.
Znaci govori se vec o sastankuPsihicka prevara je kad sa djevojkom se dopisujes ,dogovaras sastanak ,jos se fizicki nije nisra desilo.

Ne masta i flirtanje sa djevojkama je normalno.Znaci govori se vec o sastanku
Ovde su neki i mastu i pogled svrstali u prevaru![]()
?Ne masta i flirtanje sa djevojkama je normalno.