bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.748
E sada forumska vecita dilema: je li flert prevara?Flirtanje= flertovanje![]()
Ili: sta je flert?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sada forumska vecita dilema: je li flert prevara?Flirtanje= flertovanje![]()
Flertanje je u redu i interesantno ako ostane samo na tome,ako ides dalje onda je prevara.
Zasto im ne bi bilo svejedno? Flert moze,moze i ona da flertuje.Flert, što bi naši stari rekli očijukanje. Malo pogledi, malo dvosmislene reči ali ništa dalje. Ženska specijalnost, mi muški smo tu amateri
Teško je reći da li je li to prevara. Da suprug dotične ili supruga dotičnog to vide, ne bi im bilo svejedno.
Ne bi ni meni bilo svejedno.Zasto im ne bi bilo svejedno? Flert moze,moze i ona da flertuje.
Ako znas da mu to nista ne znaci osim zafrkancije zasto bi ti smetalo ?Ne bi ni meni bilo svejedno.
Zavisi od osobe.
Upravo tako, u svakom odnosu postoje neka pravila.Ako znas da mu to nista ne znaci osim zafrkancije zasto bi ti smetalo ?
Zašto neko uopšte svesno bira da mu ovo bude partner?Evo jednog pravila u Srbiji ali samo zato sto su sve osobe u Srbiji seljaci i seljanke
Ne verujem da postoji muskarac koji je imao vise od 3 devojke koji ovo nije doziveo u Srbiji...