- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
covid ?Jos 9 dana izolacije i bez treninga, ima da crknem.
Pocinjem danas lagano neku jogu kuci, bar da se malo krecem
moras prvo da turish photo u helankama pa ce auditorijum da glasa jes il nisPogledajte prilog 1083146
Spadoh s nogu danas. Možda sam sad i ja fitnes forumašica.
Jos se navikavam, ucim, googlam i citam sta i kako meri.Ja ne obraćam pažnju mnogo na body battery, i nisam uspela da provalim od čega zavisi. Što se tiče sna, uopšte nisam zadovoljna kako meri. Zapravo, osim što ima odličan GPS i dobar je za trčanje, i lepo izgleda na ruci, garmin sat mi je prilično razočarenje. Bila sam mnogo zadovoljnija Fitbitom.
Za vikend sam raspremala kucu, premorila se i taman sela, tek ce ti sat: „Preporucujem da prosetate 15 minuta.“Fitbit charge 2 preporučujem, odličan sat/fitness narukvica
Ja sinoć legla u 22:30 i gledala seriju do ponoći, sat izmerio dubok san![]()

Mislim da cu i ja napraviti isto, jer smo tu slicne.Ja sam isključila te notifikacije i predloge i bedzeve jer nisam normalna i sve to ozbiljno shvatam![]()

nije mi jasno zasto su kros fit tabele uvek ispisane na engleskom ?Vratih se u stilu hehehe. Dobra sam. Ma sta dobra, odlicna
Corona : ja 0:1

),ostavila sam ga u prašini 

Daj bre bundevamalo mi neobican taj nabacaj.. ja to gledam kroz tehniku dizanja tegova... tamo sa zemlje vuces tegove do butina i butinama udaris sipku dajuci tegovima uzgon.. ovde mi je neobicna ta stanka kod kolena.. al dobro, imate vi svoje fazone
ne bi se ja stebe rvoI sam trzaj i nabacaj ima par tehnika

Komšo, ne pratiš na času, ja bila u luxu 10 dana I vratila se kući na mesec dana, do kraja februarapa ti si komso jos tu?
o bokac, nisam video.. bravisimo![]()
Inace ti se samo cini da butinama udaraju sipku.malo mi neobican taj nabacaj.. ja to gledam kroz tehniku dizanja tegova... tamo sa zemlje vuces tegove do butina i butinama udaris sipku dajuci tegovima uzgon.. ovde mi je neobicna ta stanka kod kolena.. al dobro, imate vi svoje fazone