gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Pa eno gledaj tehniike, imas bas ove profi, ne crosfitere nego ove olimpijske pa vidi tehniku, idu uz noge a sa kuka ga ispale a ne sa butina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U olimpijskom dizanju tegova postoji samo to. U olimpijskomu dizanju tegova postoji samo ta vezba, zove se podriv za izbacaj... spustis tegove do kolena, povuceh ih i cimnes butinama i pustis ih da se popnu pod inercijom do neke visine bez da ih dodatno vuces rukama...
podriv za trzaj je ovo sto meduza kaze: ispaljujes sa kukova... jer je siri hvat, i onda ti logicno dolaze na kukove, a ne na butine
Bitinama ne bi mogao da cimnes 100 kila koji ce po inerciji da odu bilo gde ja ti kazem da to sto ti vidis na snimku nije to.u dizanju tegova postoji samo ta vezba, zove se podriv za izbacaj... spustis tegove do kolena, povuceh ih i cimnes butinama i pustis ih da se popnu pod inercijom do neke visine bez da ih dodatno vuces rukama...
podriv za trzaj je ovo sto meduza kaze: ispaljujes sa kukova... jer je siri hvat, i onda ti logicno dolaze na kukove, a ne na butine
"ja ti kazem da to sto vidis na snimku nije to"U olimpijskom dizanju tegova postoji samo to. U olimpijskom
Ja ne treniram olimpijsko dizanje tegova. Znam da postoji i to i treniraju momci iz celicane 021 npr
Vidim i ovaj snimak i kazem ti j dalje da dipka samo.ide uz butine, ne ispaljuju butine sipku na gore.
Bitinama ne bi mogao da cimnes 100 kila koji ce po inerciji da odu bilo gde ja ti kazem da to sto ti vidis na snimku nije to.
A pratim momke koji se time bave i takmice
I ovaj momak na snimku je itekako vimnuo sipku rukama, a ne butinama.
Kad sipku trzne do odrene visine on se pod sipku spusta.
pa o nabacaju i izbacaju sve vreme i pricam.. ne znam kad si presla na trzaj... onaj hvat sto si radila je upravo uzani hvat za nabacaj.. ono sto radis je neka imitacija nabacaja i izbacajaOvo nije trzaj, ovo je nabacaj pa izbacaj
I na sve to, ja cu npr ove nedelje drugi put u zivotu da vezbam trzaj, ja se snimim sebe da vidim i da vidim svoje greske i sta da popravim.
Nisam Ja nikakav reler za pravilno izvodjenje ali te treninge sa sipkom mi drzi takmicar u olimpijskom dizanju tegova.
I njemu verujem vise nego forumu ?
Da...ali ja pokusavam da nadjem odgovor sta je to lijepo i sportski u tome kad te neko zvizne pesnicom u glavu,ili kad ti teg padne na nogu.Niko to od tebe i ne trazi limune
Zato sto sam pod lekovima, i pusti mepa to sam i ja u prvom postu rekao, nisam ti nista zamerio i rekao da je to za vas ok.. ne znam sto si pocela da se nerviras
evo, kako se limun ne nervira.. on nista ne razume a i zabole ga uvo
Necu, samo si dosadna sa tim podelama sta je za tebe sport a sta nije.Zasto lijepo ne trenirate nesto drugo...npr.umjetnicko klizanje,gimnastiku,odbojku...to je sport.?
A ne tamo dizanje neke gvozdjurije.
Sad kad me meduza spuca sakom u glavu ko Rambo Amadeus.?
Pa bavi se,ko ti brani.?Zato sto sam pod lekovima, i pusti me
Necu, samo si dosadna sa tim podelama sta je za tebe sport a sta nije.
Pusti ljude da se bave cim god.
Bas volim klizanje. I dobro klizam.Zasto lijepo ne trenirate nesto drugo...npr.umjetnicko klizanje,gimnastiku,odbojku...to je sport.?
A ne tamo dizanje neke gvozdjurije.
Sad kad me meduza spuca sakom u glavu ko Rambo Amadeus.?

Bravo, Buki."ja ti kazem da to sto vidis na snimku nije to"
pa covece, ja ne gledam snimke i zakljucujem, pricam ti kao neko ko je trenirao dizanje tegova oko godinu dana, zadnjih nekoliko meseci i po dvaput dnevno.. trenirao sa covekom koji je oborio jugoslovenskih ne zna se koliko rekorda, koji je ispunio normu za olimpijadu u los andjelesu sa 19 godina... i jos sa trojicom ucesnika svetskog prvenstva u kini koji su isto pobrali sve sto se moglo pobrati.. ja za to malo vremena bio prva godina mladji junior i uzeo bronzu na prvenstvu srbije za starije juniore... ne volim ovo sto pricam ali me hebes pa nisam izdrzao..
pa o nabacaju i izbacaju sve vreme i pricam.. ne znam kad si presla na trzaj... onaj hvat sto si radila je upravo uzani hvat za nabacaj.. ono sto radis je neka imitacija nabacaja i izbacaja

Ja, iskreno receno,nisam sportski tip.Bas volim klizanje. I dobro klizam.
I to ce doci na red ove godine.
Prvo idem na skijanje.
A odbojku sam trenirala nekoliko godina. I jos ponesto.
Eto Limune.
A ti?
Sta ti volis?
Jesi li se bavila sportom?
Bravo, Buki.![]()
Evo ti šipakma kakvo bravo, samo sam nasekirao mimozu, sad mi krivo...
(a i znas kad ce sad okaciti guzu da me razgali malo.. pa mislim nikad)