Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
pa ne znam bas. ja se dobro drzim, al ne trcim dugo, oko 6 godinatrčanje sjebava zglobove, osim ako nisi kao vrabac
misim tako pričaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne znam bas. ja se dobro drzim, al ne trcim dugo, oko 6 godinatrčanje sjebava zglobove, osim ako nisi kao vrabac
misim tako pričaju

da znas.. cuj: 600 skokova, 110 izbacaja.. sva sreca pa ne znam sta su ti klasterinapravili smo cudoviste
![]()

Klaster, slicno kao izbacaj sa jednom bucicom, tj pocetak je slican, kod onog se spustis, uhvatis bicicu i izbacis je iznad glave, ispravis telo. A ovde se spustis i ne izbacujes je iznad glave nego na rame, zatim cucnes, iz cucnja radis izbacajda znas.. cuj: 600 skokova, 110 izbacaja.. sva sreca pa ne znam sta su ti klasteri
ja u nedelju imao treci trening trcanja, vracam se polako... dogurao do 4 km... noga bolucka al ne mogu vise da izdrzim.. sad mi se osladili tegovi pa cu dalje da nastavim 3 x nedeljno teretana, 3x trcanje
Eto vidis da znas, nego ja ne vladam tim terminima, ne umem da objasnim, ali ima sve na netubukvalno kompletan dizacki izbacaj samo sa bucicama...
samo malo tecniji
Ja se s vama vise ne smijem druziti.da znas.. cuj: 600 skokova, 110 izbacaja.. sva sreca pa ne znam sta su ti klasteri
ja u nedelju imao treci trening trcanja, vracam se polako... dogurao do 4 km... noga bolucka al ne mogu vise da izdrzim.. sad mi se osladili tegovi pa cu dalje da nastavim 3 x nedeljno teretana, 3x trcanje

Pazi da ne pretrcis u Belgiju.Ja trčim, je.bo ovako malo grad, trči, trči i trči i ono jedva 5km![]()