Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne balavi po tastaturi, opet si mešao pićaNas " LOGICAR" Stojko bese, u obdanistu se zalce. Evo svi ti verujemo silno, kasno je Stojko, iako ti je milo. ... mukica Stojadin![]()
Ovde pomažemo da se prevučeA misloo je da je pametan, kad ono medjutim.. svi ga izgiravase, ali njemu to bas pase.
AVE Stojko samoizvikani logicaru nas, zabavio si nas veceras bas |!![]()
Uz dužno poštovanje forumašima ali koji je vama *****? Odakle ovoliko pičkopaćenika na jednom mestu? Trebao mi je savet npr. koju mogućnost imam ukoliko ne želim da budem obrezan neki predlog za kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
Konzilijum a ne "rekla jedna budala, privatnik"Idi kod doktora a ne na forumima...
Ja sam ti rekao: niko ti ne garantuje sex,Uz dužno poštovanje forumašima ali koji je vama *****? Odakle ovoliko pičkopaćenika na jednom mestu? Trebao mi je savet npr. koju mogućnost imam ukoliko ne želim da budem obrezan neki predlog za kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
Zahvaljavam.Stojkov je jedan od retkih glasova razuma po ovom pitanju na internetu.
Svi što bi da seckaju neka prvo sebi očne kapke odseku.
Iz istih razloga koje navode u korist cirkumzacije.
Šteta što se primio na propagandu u vreme plandemije i tako se samodiskvalifikovao iz redova mislećih ljudi .
Ode drugar kod privatnika rasturao ga bubreg.Ruku na srce doktori bi samo da seku i truju. I kada se pojaviš sa običnom kijavicom koja ionako prođe posle 7 dana, doktori to prepišu 5000 din lekova. Tako 5-6 puta i u kombinaciju dodaju i lekove za jetru.
Sunećenje 2 + 1 GRATISU srbiji je sve biznis, ako nisu organi za preprodaju dobri su za parizer viršle i paštete! Akcija BOLJA CENA ne sme da stane!
Možeš da ideš kod doktora i ne moraš da se obrezuješ, možeš da mu kažeš da ne želiš. Krema ili mast koja ti prija i polako "odlepljuj". Seks može da pomogne.Uz dužno poštovanje forumašima ali koji je vama *****? Odakle ovoliko pičkopaćenika na jednom mestu? Trebao mi je savet npr. koju mogućnost imam ukoliko ne želim da budem obrezan neki predlog za kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
Uz dužno poštovanje kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
Šta znači to ,,odlepljuj" jel to može biti da nije kožica glavića previše uska već da je zalepljena da tako kažem ?Možeš da ideš kod doktora i ne moraš da se obrezuješ, možeš da mu kažeš da ne želiš. Krema ili mast koja ti prija i polako "odlepljuj". Seks može da pomogne.