Fimoza

Limunadu, pa mleko, pa caj crni. Kako ide bukake u tebe Stojko mudrice nasa? :D
Ah joj ubio me Stojko u pojam, sada mi tek nije jasan ove teme dojam. Povlacim se rascerupan, samo da ne budem kao stojko na netu krupan. :/

Uz dužno poštovanje forumašima ali koji je vama *****? Odakle ovoliko pičkopaćenika na jednom mestu? Trebao mi je savet npr. koju mogućnost imam ukoliko ne želim da budem obrezan neki predlog za kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.

Stojkov je jedan od retkih glasova razuma po ovom pitanju na internetu.

Svi što bi da seckaju neka prvo sebi očne kapke odseku.
Iz istih razloga koje navode u korist cirkumzacije.

Šteta što se primio na propagandu u vreme plandemije i tako se samodiskvalifikovao iz redova mislećih ljudi .

Uz dužno poštovanje forumašima ali koji je vama *****? Odakle ovoliko pičkopaćenika na jednom mestu? Trebao mi je savet npr. koju mogućnost imam ukoliko ne želim da budem obrezan neki predlog za kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
Ja sam ti rekao: niko ti ne garantuje sex,
ni sa problemčićem ni bez njega.
Ne žuri.
Narod je zatucan, zlurad, oboje.
Tebi je šteta ne njima.

Stojkov je jedan od retkih glasova razuma po ovom pitanju na internetu.

Svi što bi da seckaju neka prvo sebi očne kapke odseku.
Iz istih razloga koje navode u korist cirkumzacije.

Šteta što se primio na propagandu u vreme plandemije i tako se samodiskvalifikovao iz redova mislećih ljudi .
Zahvaljavam.
Danas u vreme brzog interneta ne umeju da otkucaju par fraza a svaki krasni nadju na engleskom kad treba da se perderišu.

keysearch: tight foreskin resolve with prepuce saving

Pa onda nadješ, opa bato:

. In 90% of cases, natural separation allows the foreskin to retract by age 3 years. However, phimosis persisting into late adolescence or early adulthood need not be considered abnormal

A śta se kenjafte ovde od nadristručnjaka?

Kako dodje do situacije da neko ima 25 godina a da nije otpakovao igračku?
Lepo - nije imao uslova.
U istoj sobi sa mnogo članova porodice, koji pritom nemaju pametnija posla nego da monitorišu dal neko čačka, aj na selu će pa iza plasta sena, gde će u Beogradu da ga razvlači? Iza Skupštine Srbije?

Ruku na srce doktori bi samo da seku i truju. I kada se pojaviš sa običnom kijavicom koja ionako prođe posle 7 dana, doktori to prepišu 5000 din lekova. Tako 5-6 puta i u kombinaciju dodaju i lekove za jetru.

Treba biti pažljiv sa tim tekstovima.
Oni koji savetuju pametno ostave kontakt.
Oni koji savetuju naopako ostave link "kako su saznali da je to tako i nikako drugačije"

To su tekstovi sa logikama prvog reda, morbidni al koga briga - što grdje to bolje, voli krezav narod da se sablažnjava.

Tako u jednom "pitkom tekstiću" pisalo sledeće:
Čika doktor taj i taj je proveravao procenat beba kojima može da se odlepi odmah.

Ma sve u redu - ako je doktor to je to onda.
Problem je: jel znali roditelji šta manijak bolesni radi po porodilištu?

Bitno da se okači na roditeljskom forumu kako bi te isfrkisali max šta je normalno šta nije, manijak pedofil utvrdio...

Ruku na srce doktori bi samo da seku i truju. I kada se pojaviš sa običnom kijavicom koja ionako prođe posle 7 dana, doktori to prepišu 5000 din lekova. Tako 5-6 puta i u kombinaciju dodaju i lekove za jetru.
Ode drugar kod privatnika rasturao ga bubreg.
Poznat privatnik, klinika svemirski brod.
Naplate oni njemu uredno pregled i odrede - HITNO VADJENJE BUBREGA

Mada znamo da može bez jednog bubrega ali opet nikom se ne daje tek tako.
Elem, seti se drugar u tom momentu da ima komšiju čiji rodjak radi u Gradskoj Bolnici.
Zbog poznanstva primljen odmah.

Kaže mu državni doca: jeste stao bubreg i zato boli, ali nije za vadjenje jer su ti se upetljali mokraćni kanali. Bubreg ostao, stavljao se kateter i to je to.

Toliko o "zna doktor, pogotovo privatnik"
Rasprodaja organa bato - bubrezi, kožice, sise manje veće...
Na kraj sela Žuta Kuća...

Šta mislite zašto neke države, Švedska na primer, traže da prvo odeš kod psihijatra pa onda na konzilijum (više lekara a ne jedan)?

Evo slučaj iz Nemačke od pre 18-19 godina.
Evropska Unija takoreći...
Trebalo nekom liku da rasture kamen u bubregu.
Valjda znate da vas vezuju i kuda vam provlače...
Elem, lik plati za totalnu anesteziju.
Kad se probudio "doktor ga častio" obrezivanjem da bi lakše provukao cev.

Epilog: posle mesec i po lik se vraća sa utokom, najavljuje dežurnoj ubistvo mirom pravednika i filuje doktora za čast.

A?
Pazite uopśte nije izmišljeno može da se nadje...

Možeš da ideš kod doktora i ne moraš da se obrezuješ, možeš da mu kažeš da ne želiš. Krema ili mast koja ti prija i polako "odlepljuj". Seks može da pomogne.

Uz dužno poštovanje kremu ili mast a ne da mi pišete gomilu nebitnih komentara ovde.
1728590052895.png

Momak, evo gledao sam karte...
LOŠE TI SE PIŠE...

Možeš da imaš sex sa fimozom ali samo ako te neko natrti.

Kako misliš da olabaviš zaštitne prstenove ako ne vežbaš?
Ti umesto da vežbaš ti ga drndaš do orgazma, jel sam u pravu?
A posle ti se ne razvlači... Evo kažu karte ..

Možeš da ideš kod doktora i ne moraš da se obrezuješ, možeš da mu kažeš da ne želiš. Krema ili mast koja ti prija i polako "odlepljuj". Seks može da pomogne.
Šta znači to ,,odlepljuj" jel to može biti da nije kožica glavića previše uska već da je zalepljena da tako kažem ?

Back