- Poruka
- 131.857
Dakle...
Kako bi ljudi reagovali kada bi Zemlju posetili vanzemaljci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle...
Kako bi ljudi reagovali kada bi Zemlju posetili vanzemaljci?
Turske serije su izoštrena melodrama. Melodrama istjerana do oštrine.
Melodrama je potreba za mržnjom uravnotežena potrebom za ljubavlju. Žestoke mržnje i velike ljubavi.
Turska su serije proljeće sotone. I oni koji ih ne gledaju blizu su tih cvjetnih poljana.
Pitanje.
Koju potrebu rješavaju. Rješavaju li prije mržnju ili ljubav ?
Zašto pošast ? Potreba, one su potreba.Ne resavaju nista.
Svako vreme ima svoje breme pa su tako rijaliti programi, meksicke i turske serije pošast ovog
vremena u kom zivimo..
To sam i rekla. Tj napisalavideli bi da je rijaliti vrlo pristojan prikaz stanja u narodu....

Ne bi izdržali, izašli bi. Eksperiment bi bio prekinut za manje od nedelju dana. Za tako nešto treba imati poseban mentalni sklop (isto kao i robijaši, imaš povratnika koji su pola života proveli iza rešetaka, uglavnom ti ljudi to mogu.Mene zivo zanima sta bi se desilo kad bi napravili grupu zesce inteligentnih i fakultetski obrazovanih ljudi
i gurnuli ih u rijaliti da zarade pare...pomalo se i plasim te ideje, ne mogu da predvidim ishod...
..sve mi se cini da se nista bolje ne bi pokazali...
imas film pravljen po istinitom dogadjajuNe bi izdržali, izašli bi. Eksperiment bi bio prekinut za manje od nedelju dana. Za tako nešto treba imati poseban mentalni sklop (isto kao i robijaši, imaš povratnika koji su pola života proveli iza rešetaka, uglavnom ti ljudi to mogu.
Bilo je slučajeva da zatvora dopadne "normalna osoba", student fizike koji slučajno imao kod sebe neke tabletice...takvima daju 30-45 DANA zatvora inače bi završili u ludnici).
Ima dosta filmova na taj fazon.imas film pravljen po istinitom dogadjaju
Ima dosta filmova na taj fazon.
Ima dosta filmova na taj fazon.imas film pravljen po istinitom dogadjaju
Stanfordski eksperiment profesora Zimbarda.ovo nije "na taj fazon"
ovo se stvarno dogodilo i dan danas se obradjuje na fakultetima
https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

Ljude ne fascinira ljudsko ponašanje.Drame, tracevi i reality emisije nisu bez razloga toliko popularne, ljude fascinira ljudsko ponasanje...to bez daljeg..
Objasnio si...Ljude ne fascinira ljudsko ponašanje.
Ljudi su ljudi s takvim ponašanjem, sami.
Oni imaju potrebu za tim.
Sve je to prilično čista matematika. I ne baš pretjerano neobjašnjiva.

Loše..ljudi su podešeni na mod: "...jer svako zlo koje se meni čini bar triput je veće od onog koje sam drugom učinim."Next..
Da vam se vrati milo za drago, da li bi to bilo dobro ili lose po vas?
Next..
Da vam se vrati milo za drago, da li bi to bilo dobro ili lose po vas?