- Poruka
- 95.553
Ne...Ne usvajam nikoga, samo pse...Da li bi neka forumašica usvojila Mekflaja?I ako ne, zašto ne bi?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne...Ne usvajam nikoga, samo pse...Da li bi neka forumašica usvojila Mekflaja?I ako ne, zašto ne bi?![]()
jel ste preležale koronku ?
hvala
Zavisi ...Šta , gde ...Neka bude ok.da li je hiljadu dinara za jedan par ženskih gaćica ok cena?
Ako su jestive npr.od dimljenog lososa, jeste.da li je hiljadu dinara za jedan par ženskih gaćica ok cena?
da je taj neko naleteo na moj post na staroj temi i svideo mu se..sta pomislite kad vam neko lajkuje post koji ste napisali pre 2..3 meseca ili cak i jos ranije?
sta pomislite kad vam neko lajkuje post koji ste napisali pre 2..3 meseca ili cak i jos ranije?
Budalasta pomislite kad vam neko lajkuje post koji ste napisali pre 2..3 meseca ili cak i jos ranije?

Pa dobro koliko besposlen treba da si za to?da je taj neko naleteo na moj post na staroj temi i svideo mu se..
znam da necete verovati ali sam se uverila x puta da ljudi citaju stare teme i poruke na njima , cesto i citiraju stare postove
ako nekoga interesuje tema on ce da je iscita ako nijePa dobro koliko besposlen treba da si za to?
Pa ja ne stignem dnevni apdejt da ispratim ovde, kako da stignem staro????
Brate toliko dosadno mi nikad nijeako nekoga interesuje tema on ce da je iscita ako nije

nije ni meni dosadno pa opet citam sve sta pisete na forumu.Brate toliko dosadno mi nikad nije![]()

Onda te zaduzujem da mi svako jutro podnosis apdejt na pp o jucerasnjim desavanjimadok smo ovde![]()
jer ja brate mili ne mogu vise da sve povatamto ce da mi bude prvo na spiskuOnda te zaduzujem da mi svako jutro podnosis apdejt na pp o jucerasnjim desavanjima
Ko se skim posvadjao i gde, koja kokoska je koliko smrsala, ciji ljubimac se ugojio, kome je zagoreo rucak, i kao najbitnije koliko puta se cile kresnulajer ja brate mili ne mogu vise da sve povatam

Tako brate, prioriteti moraju da se znajuto ce da mi bude prvo na spisku![]()

Cita temu.sta pomislite kad vam neko lajkuje post koji ste napisali pre 2..3 meseca ili cak i jos ranije?
Strah od losih reci / ljutnje / ono kad im ne verujes / ocajanje / bacanje stvari / razbijanje stvari / to kad ne moze da se prica sa njima.Na sta te asociraju muskarci?