Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

sta pomislite kad vam neko lajkuje post koji ste napisali pre 2..3 meseca ili cak i jos ranije?
da je taj neko naleteo na moj post na staroj temi i svideo mu se..
znam da necete verovati ali sam se uverila x puta da ljudi citaju stare teme i poruke na njima , cesto i citiraju stare postove

Onda te zaduzujem da mi svako jutro podnosis apdejt na pp o jucerasnjim desavanjima
Ko se skim posvadjao i gde, koja kokoska je koliko smrsala, ciji ljubimac se ugojio, kome je zagoreo rucak, i kao najbitnije koliko puta se cile kresnula :ceka: jer ja brate mili ne mogu vise da sve povatam

Onda te zaduzujem da mi svako jutro podnosis apdejt na pp o jucerasnjim desavanjima
Ko se skim posvadjao i gde, koja kokoska je koliko smrsala, ciji ljubimac se ugojio, kome je zagoreo rucak, i kao najbitnije koliko puta se cile kresnula :ceka: jer ja brate mili ne mogu vise da sve povatam
to ce da mi bude prvo na spisku :mrgreen:

Na sta te asociraju muskarci?
Strah od losih reci / ljutnje / ono kad im ne verujes / ocajanje / bacanje stvari / razbijanje stvari / to kad ne moze da se prica sa njima.

Trebali bi da budu oni ti koji sve cuvaju paze koji daju to "sigurna si / cuvam te od svih svega" a eto cesto imaju bas drugo ponasanje prema svojoj okolini.

Kad se pogleda koliko zena cuti nece /ne sme/ ne ume to da prijavi a posle piju lekove plus se cesto cuje od mnogih "a divan je on nije to tako" a ti ga ne znaju/ne zanima ih.

Uvek mi je delovalo to kao brak vise da se osiguras da nesto imas ako te izbaci na ulicu (sa/bez dece) nego bez braka te nema sta da te stiti.Ne znam ko je u to sve stavio 💘 pricu kada cesto ide to da moras da se udas (nema se gde nema se kako) malo manje mora da se ozeni (njeni imaju te ima gde iako on nema).

Ko ima svoje ima kako da to cuva nije bitno ima li braka /dece a ko nema nema drugi izlaz bar da pate zajedno (ako nema sansu da se mirno uda / ozeni te pomaze svojima).

Back