Ulice
Aktivan član
- Poruka
 - 1.773

koliko poena je dovoljno da se upise na budzet psihologija...jel ima neko tu listu od ove godine...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*za budzet ti je trebalo najmanje 77.46 bodova a za samofinansiranje 73.32 mada je svake godine drugacije, sve zavisi od kvaliteta i kvantiteta konkurencije.koliko poena je dovoljno da se upise na budzet psihologija...jel ima neko tu listu od ove godine...
*za budzet ti je trebalo najmanje 77.46 bodova a za samofinansiranje 73.32 mada je svake godine drugacije, sve zavisi od kvaliteta i kvantiteta konkurencije.
 Tako da znas,ja nisam imala pojma za vreme pre prijemnog,zato je i bilo kako je bilo,nisam upala...
Jedan savet,nemoj bodove da gledas...Ove god je manje bodova bilo potrebno za budzet jer su testovi bili uzasni,samim tim je generalno prijemni uradjen lose.Veruj mi u Bg-u ces lakse upisati.Tamo se zna sat vremena TOI,sat psiho.U NS se nista me zna,ove god se npr prijemni radio 50 min(sva tri testa,na testu iz psiho 60 pitanja za pola sata,30 pitanja iz TOI za 10 min,i 3 testa sposobnosti,jedan se radio 7-8 min,drugi 2,a treci 1 min.Tako da znas,ja nisam imala pojma za vreme pre prijemnog,zato je i bilo kako je bilo,nisam upala...
![]()
Slazem se da ne treba gledati bodove zato sam i rekla da sve zavisi od konkurencije....
Ja sam upisala ove godine psihologiju, bilo je zaista tesko ali stojim iza toga da ako nesto zelis ne treba odustati...

Jel bi mogla meni da posaljes taj test???
nameravam da spreman engleski pa bi mi bilo od velike koristi . . .
Da li neko moze da mi da informacije za sociologiju? Koliko je tezak prijemni, da li su uglavnom odgovori tekstualni ili imamo ponudjene za zaokruzivanje? Koliko je trebalo poena za budzet najmanje i za samofinansiranje?
Hvala unapred!!!![]()
Da li neko moze da mi da informacije za sociologiju? Koliko je tezak prijemni, da li su uglavnom odgovori tekstualni ili imamo ponudjene za zaokruzivanje? Koliko je trebalo poena za budzet najmanje i za samofinansiranje?
Hvala unapred!!!![]()