Filozofski fax u Novom Sadu

*za budzet ti je trebalo najmanje 77.46 bodova a za samofinansiranje 73.32 mada je svake godine drugacije, sve zavisi od kvaliteta i kvantiteta konkurencije.

Jedan savet,nemoj bodove da gledas...Ove god je manje bodova bilo potrebno za budzet jer su testovi bili uzasni,samim tim je generalno prijemni uradjen lose.Veruj mi u Bg-u ces lakse upisati.Tamo se zna sat vremena TOI,sat psiho.U NS se nista me zna,ove god se npr prijemni radio 50 min(sva tri testa,na testu iz psiho 60 pitanja za pola sata,30 pitanja iz TOI za 10 min,i 3 testa sposobnosti,jedan se radio 7-8 min,drugi 2,a treci 1 min.:dash: Tako da znas,ja nisam imala pojma za vreme pre prijemnog,zato je i bilo kako je bilo,nisam upala...:(

Jedan savet,nemoj bodove da gledas...Ove god je manje bodova bilo potrebno za budzet jer su testovi bili uzasni,samim tim je generalno prijemni uradjen lose.Veruj mi u Bg-u ces lakse upisati.Tamo se zna sat vremena TOI,sat psiho.U NS se nista me zna,ove god se npr prijemni radio 50 min(sva tri testa,na testu iz psiho 60 pitanja za pola sata,30 pitanja iz TOI za 10 min,i 3 testa sposobnosti,jedan se radio 7-8 min,drugi 2,a treci 1 min.:dash: Tako da znas,ja nisam imala pojma za vreme pre prijemnog,zato je i bilo kako je bilo,nisam upala...:(

Slazem se da ne treba gledati bodove zato sam i rekla da sve zavisi od konkurencije....
Ja sam upisala ove godine psihologiju, bilo je zaista tesko ali stojim iza toga da ako nesto zelis ne treba odustati...

Ja sam upisao pre 4 godine, ali se nije promenilo koliko znam. Da, 4 knjige iz gimnazije, medjutim, s obzirom da se pise esej i da se usmeno odgovara (znaci nema testa), moras da imas malo sire znanje. Recimo da procitas istoriju Srba od Corovica i neku knjigu o nekoj vaznoj licnosti ili dogadjaju (recimo o Aleksandru Makedonskom iil francuskoj revoluciji)

Back