chypawa_18
Aktivan član
- Poruka
- 1.193
"dodash sve 4 ocene (iz 4 godina) iz engleskog"
da li je moguce biti precizniji?
da li je moguce biti precizniji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fanatic_Kv:OK ljudi sad je dosta! Sad vec pocinje da me hvata panika...
Milion pitanja a malo odgovora.
Ono sto me interesuje je sledece:
Da li se za jezik opredeljujete pre ili posle polaganja prijemnog (posto mi je prof. engleskog nesto promumljala da postoji i ova druga mogucnost!)
Imam test za studijsku grupu 19 tj. engleski jezik i knjizevnost. Ako ja hocu da upisujem italijanski da li radim isti taj test ili neki drugi (posto samo taj i ima da se nadje)
koliko je bitan uspeh a koliko prijemni za upis na studije (mislim na fax u Bg-u)?
ima li perspektive u nasoj zemlji studirati ineki drugi jezik osim engleskog, nemackog, italijanskog, spanskog i francuskog? (po vasem misljenju)
NEED HELP i ako bude srece eto mene u oktobru na filoloskom!!!
Fanatic_Kv:OK ljudi sad je dosta! Sad vec pocinje da me hvata panika...
ima li perspektive u nasoj zemlji studirati ineki drugi jezik osim engleskog, nemackog, italijanskog, spanskog i francuskog? (po vasem misljenju)
chypawa_18:mixy, 1) jel to Heraklit?
2) jel znash gde se mogu naci testovi iz engleskog sa prijemnih za one koje malo vishe znaju engleski?.......................................
unapred hvala
Harmony:Da li se to meni cini ili na zvanicnom sajtu fakulteta vise nema foruma :shock: ?
Zvezdica:Nemojte da me kamenujete ako je vec postavljano ovo pitanje...
Ima li nekoga sa grupe 27) Bibliotekarstvo i informatika? Interesuje me ovaj smer.
Zvezdica:Da, zelim da radim u biblioteci. !
Ne znam kolika je navala. Ne mislim na smer, znam da tu nije bog zna koliko interesovanje, ali ne znam kakve su mogucnosti zaposlenja.
jolly_ue:Gledala sam na sajtu,ali nema nista za upis ove godine...Moze li mi neko reci da li je izasao konkurs i kolika je navala na spanski???![]()
mixy:Како мислиш "колика је навала"? За тај одсек конкурише мањи број људи, а највише њих има жељу да студира нешто друго на Филолошком, те се онда пријави на ту групу, па касније покуша пребацивање на неку другу катедру.
Zvezdica:Ne, mislila sam kolika je navala na zaposlenje. Da li su dobre sanse za zaposlenje sa tim smerom (da radis u biblioteci ili u nekom arhivu). I da li bibliotekar moze sada da bude samo onaj ko je zavrsio taj smer, ili primaju i ljude "sa strane"?