DolceVita:)
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Hahah,care,u istom smo sosu, i mene uhvatila neka panika, idem na tchanje sad da se malo opustim...
Mene je taj listening bash degradirao jer to stvarno nije bilo fer, ne samo za mene vec za nas 40 koji smo polagali u toj sali jer smo se svi namunjili...Al dobro, ja se uvek teshim ovako-ma tako je sudjeno i kraj!
Upisacu neki menadzhment ako ne prodjem.
Mene je taj listening bash degradirao jer to stvarno nije bilo fer, ne samo za mene vec za nas 40 koji smo polagali u toj sali jer smo se svi namunjili...Al dobro, ja se uvek teshim ovako-ma tako je sudjeno i kraj! 

Jedno pitanje nisam znala, jedno mi nece priznati jer sam polovicno podebljala hemijskom i znam za najmanje 5 da mi nisu tacna... Knjizevnost nemam pojma kako ce nam bodovati. Je l' vama bilo tesko? Ako se ne upisem ove godine, definitivno mi nije bilo sudjeno.
I sve sto sam stigla da naucim, bas to nije bilo, uglavnom bila sintaksa, a glasovne promene i akcenti nista... Sad sam gledala na sajtu Uciteljskog resenja testova, koliko je ono bilo lako, sad se kajem sto se nisam prijavila. 
Ali nema nerviranja po svršenom poslu.