Филолошки факултет

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шта студирате?

• неолатинске језике и књижевности

• германске језике и књижевности

• словенске језике и књижевности

• општу књижевност са теоријом књижевности

• оријенталну филологију и књижевности

• општу лингвистику

• библиотекарство и информатику

• неохеленистику или хунгарологију или албанологију

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A da. Sala heroja, amfiteatar, vaaau. Ko na filmu. Da znas samo kako sam se gubila juce u zgradi fakulteta. Da je neko imao kameru da snimi koliko puta sam prosla u roku od dva minuta istim holom. Bio bi mi zesci bedak da ne upadnem. A bas ucim. Sad pravim pauzu jer mi je opala koncentracija prilicno. Svi oko mene u fazonu, ma upadas, upadas, svi veruju u mene kao, samo ja nem' vere. Pu. :neutral:

Ja ne znam ni kako da učim engleski, u životu ga nisam učila tako da ću se i na takmičenju oslanjati jedino na talenat...:neutral: A kajem se jer sam srpski počela da spremam tek pre 2 dana, išla sam na časove ali ništa učila nisam do sad...
A kad izlazi ona lista da se vidi koliko je prijavljeno i to??

Ja ne znam ni kako da učim engleski, u životu ga nisam učila tako da ću se i na takmičenju oslanjati jedino na talenat...:neutral: A kajem se jer sam srpski počela da spremam tek pre 2 dana, išla sam na časove ali ništa učila nisam do sad...
A kad izlazi ona lista da se vidi koliko je prijavljeno i to??

Izasla je danas, ali moras peske da sabiras koliko vas je. :lol:

Samo da obavestim ove za srpski jezik i knjizevnost, primaju 120 (budzet 94), a prijavljeno je 156 (ako sam dobro izracunala).

A nemoj da se brines. Ja polazem gramatiku i knjizevnost u ponedeljak, s gramatikom sam na pola a knjizevnost jos nisam ni pocela. :zcepanje:

Pa da, ogromna je to sala, mogu da zamislim domet zvuka...:confused:
Iz skole imam 33 poena, a prijemni sam solidno uradio...Na testu iz engleskog moramo da dobijemo najmanje 24 poena da bismo uopste imali pravo da udjemo u konkurenciju...Pre par sati bih ti rekao da toliko sigurno imam, ali sada se plasim svega, pa i toga...:confused:

Back