shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Nemoj da si pesimista.Betty:jeste, i jos odgovorno tvrdim da SNEG NECE PASTI.
Pa ti vidi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da si pesimista.Betty:jeste, i jos odgovorno tvrdim da SNEG NECE PASTI.
Pa ti vidi![]()
juče sam bila na sajtu filološkog, ali nisam uspela da nađem link, a znam da sam i ranije (pre nekoliko meseci) posećivala taj forum. ne znam u čemu je problemschatje:ludo dete, idi na forum filoloskog, tamo ce ti najpre neko odgovoriti.
schatje:u septembru je red bio do restorana Peking![]()
Betty:e zamisli da dodje BBC da snima o nama serijal![]()
Kao da smo neke cudna vrtsa, Srbija, zemlja filologa! Do pekinga, eeej....![]()
Betty:e zamisli da dodje BBC da snima o nama serijal![]()
Kao da smo neke cudna vrtsa, Srbija, zemlja filologa! Do pekinga, eeej....![]()
zaboravih da se zahvalim juče. zapravo, zapucao mi se komp kada sam pokušala da odgovorim, pa me mrzeloschatje:
Mirka šizika:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti lik , bog te...
Hellen:Један мој колега је овако образложио то што је уписао књижевност:
''Маме девојака се јако пале на то, то је тако романтично, па још кад им донесем цвеће....одма ми утрапе ћерку у руке!
...А и лепше свучи кад се каже: - Пао сам из ренесансне књижевности, него - Пао сам из Бетона, или из Крмног биља!''
Mirka šizika:Sto sam upisala???
Jel to bilo pitanje???
PA sad ne secam se bilo je davno... :wink:
Al se secam da sam se mnooooogo radovala sto sam upisala to sto sam zelela...pih...
Hellen:...А и лепше свучи кад се каже: - Пао сам из ренесансне књижевности, него - Пао сам из Бетона, или из Крмног биља!''
i ja hoću to da upišem!Electra:![]()
![]()
Ja ove godine upisujem opshtu lingvistiq sa skandinavskim jezikom... obozhavam lingvistiq, i jedva chekam fax, i niko i nishta me necje ubediti da upishem neshto drugo...![]()
Hm... ja sam jako ambiciozna, i ono shto je do mene - bicje maximum... Naravno, niko ne zna shta cje biti sutra, mozhe da me pregazi kamion za sat vremena kad budem ishla u grad (pu-pu-puMirka šizika:Bas naprotiv...iskreno ti zelim da se drzis i ne odustajes...Tezak je filoloski , ne zbog gradiva nego zbog ljudi na njemu...Kad njih svaris i eliminises sve ostalo je do tebe ...
dete iz provincijeElectra:I ja sam... ali ovo je prevagnulo... zashto - ne pitajExtra mi je profesorka koja predaje norveshki
Odakle si?