Filološki fakultet

Mirka šizika:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji si ti lik , bog te...

Hajd malo research - koji nam je q da se lozimo na filoloski? :) Sto ste ga upisale?
JA sam zato sto sam (mislila da sam) romanticna. Tj. nije me niko ohrabrio da volim jos nesto sem knjizevnosti i umetnosti, tada nije marketinga a ekonomija je izgledala surovo, to su upisivale neke tamo face bezvezne, ko ce s njima da se meša :lol:

Betty Belami (sve mora da proba!)

Sreća pa se prestrojih u profitni sektor.

Један мој колега је овако образложио то што је уписао књижевност:
''Маме девојака се јако пале на то, то је тако романтично, па још кад им донесем цвеће....одма ми утрапе ћерку у руке!
...А и лепше свучи кад се каже: - Пао сам из ренесансне књижевности, него - Пао сам из Бетона, или из Крмног биља!''

Hellen:
Један мој колега је овако образложио то што је уписао књижевност:
''Маме девојака се јако пале на то, то је тако романтично, па још кад им донесем цвеће....одма ми утрапе ћерку у руке!
...А и лепше свучи кад се каже: - Пао сам из ренесансне књижевности, него - Пао сам из Бетона, или из Крмног биља!''

:lol: Izginuću!

Zamisli da studiraš SVINJOGOJSTVO :mrgreen: I šta posle? Pa držiš koncerte na Marakani!

Mirka šizika:
Sto sam upisala???
Jel to bilo pitanje???

PA sad ne secam se bilo je davno... :wink:

Al se secam da sam se mnooooogo radovala sto sam upisala to sto sam zelela...pih...

I ja takođe, bilo mi puno srce. Bila sam PONOSNA jer sam bila hrabra da sledim svoje želje, makar one i ne bile na prvu isplative (tako se tad činilo ;))
Jedino je kasnije bilo smešno, kad pitaju "aaa...znači, ti ćeš biti profesor" a ja kažem kako mi ne pada na pamet :lol: To zbunjuje ljude.

(mislim da sam ipak teacher u dusi :) )

Hellen:
:lol: :lol: :lol:
Ja ove godine upisujem opshtu lingvistiq sa skandinavskim jezikom... obozhavam lingvistiq, i jedva chekam fax, i niko i nishta me necje ubediti da upishem neshto drugo... :p

Mirka šizika:
Bas naprotiv...iskreno ti zelim da se drzis i ne odustajes...Tezak je filoloski , ne zbog gradiva nego zbog ljudi na njemu...Kad njih svaris i eliminises sve ostalo je do tebe ...
Hm... ja sam jako ambiciozna, i ono shto je do mene - bicje maximum... Naravno, niko ne zna shta cje biti sutra, mozhe da me pregazi kamion za sat vremena kad budem ishla u grad (pu-pu-pu :p), ali ako se to izuzme, ja sam ubedjena da cje sve biti ok. Valjda zbog te moje ogromne zhelje za prouchavanjem lingvistike i necje biti velikih problema oko tih ljudi na faxu. Mozhda malih ;)
U svakom sluchaju, hvala ;)

Back