Ljudi help! Znam da hocu u Filolosku i krecem na pripreme od sledece nedelje. Hteo sam da vas pitam kakva je to u sustini skola? Kakvi su nastavnici/ucenici? Da li se mnooogoo uci? Da li je test iz Srpskog bas toliko tezak(video sam Engleski i prelak je)? Da li je moguce imati social life ili je samo ucenje i ucenje...? Hvalaaaa
Ja sam sada druga godina i mogu da ti kazem da je skola jako zahtevna, ali i da to koliko ce ti biti tesko zavisi i od toga kako ti je bilo u osnovnoj. Meni je, na primer, bilo dosta tesko da se naviknem na tempo svakodnevnog ucenja jer mi je u osnovnoj bilo previse lako. Sto se tice pitanja u vezi sa nastavnicima i ucenicima, sve zavisi ko ti zapadne i u koje odeljenje se upises, ali uhvatis vremenom kako sa kim. Srpski je obiman i iskreno dosta je do toga ko sastavlja test koje godine. Dalje, u ovom poslednjem je sve do tebe, kojim prosekom si zadovoljan i naravno koji profesori ti predaju ( jer se to uglavnom odrazava i na ocene ), ali da ima da se uci da znas da ima.