fairxtaix
Početnik
- Poruka
- 2
Da li se u filološku upisuju samo odlični učenici?
Prosek mi je u osnovnoj 3.86 zbog prirodnih nauka,trebam li uopšte pokušavati?
Prosek mi je u osnovnoj 3.86 zbog prirodnih nauka,trebam li uopšte pokušavati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Ove godine polazem prijemni ispit,proseci su mi bili;4.71(6.razred),4.67(7.razred),I sad cu u osmom,najverovatnije biti 4.60/4.67.Htela bih da upisem Filolosku,smer engleski jezik.U osnovnoj sam ucila nemacki I engleski,postoje li sanse da mi treci jezik bude francuski?Hvala napred
Joj,imam jos jedno pitanje!Na svakom testu moze da se osvoji 60 bodova to je 120 kad se saberu oba testa,a na websajtu skole pise da maksimalno moze 240.da li se poeni sa jednog testa mnoze sa dva ili sta vec?posto treba da imam najmanje 60 poena na testu da bih upisao.Znaci treba sve da mi bude tacno??ne shvatam...
unapred*Pozdrav,
Naime pisem vam jer me interesuje mnogo stvari koje nisam mogao da nadjem online.
Zainteresovan sam u ovu skolu,pre svega jer obozavam engleski i srpski jezik,a voleo bih da naucim i ruski.
Sto se tice engleskog-bio sam na takmicenju ove godine,i za par bodova na drugom testu nisam prosao na republicko,dok sam na proslim bio prvi.
Stoga,without a further adieu,da krenem sa pitanjima.
1.Da li je skola popularna medju osmacima(zbog tezine upisa iste)?
2.Da li su testovi za upis nesto tezi od testova sa takmicenja?
3.Da li moze da se bira izmedju jezika koje nismo ucili u osnovnoj?(naime,ucio sam nemacki,ali bih voleo da ucim ruski)
4.Da li je test tezak u zavisnosti da li smo bili na pripremnoj(ja nikako nisam mogao da joj prisustvujem,jer sam sa sela)
5.Da li se vec zna koji profesor/ica ce biti razredni staresina engleskom odeljenju?
6.Da li se zna ko ce predavati sledece godine(svi nastavnici) note:ako ste zauzeti,ignorisite pitanje.
7.Koji prosek je prihvatljiv za upis?Ja sam svake godine bio odlican,ove godine verovatno 4.70.
8.Da li ce profesori biti tolerantni na pocetku,premda da smo se tek upoznali sa skolom i takvim nacinom ucenja?
Verovatno sam zaboravio nesto,ako se setim,pisem vam opet.
Hvala u napred!
Pozdrav,
Naime pisem vam jer me interesuje mnogo stvari koje nisam mogao da nadjem online.
Zainteresovan sam u ovu skolu,pre svega jer obozavam engleski i srpski jezik,a voleo bih da naucim i ruski.
Sto se tice engleskog-bio sam na takmicenju ove godine,i za par bodova na drugom testu nisam prosao na republicko,dok sam na proslim bio prvi.
3.Da li moze da se bira izmedju jezika koje nismo ucili u osnovnoj?(naime,ucio sam nemacki,ali bih voleo da ucim ruski)
4.Da li je test tezak u zavisnosti da li smo bili na pripremnoj(ja nikako nisam mogao da joj prisustvujem,jer sam sa sela)
5.Da li se vec zna koji profesor/ica ce biti razredni staresina engleskom odeljenju?
6.Da li se zna ko ce predavati sledece godine(svi nastavnici) note:ako ste zauzeti,ignorisite pitanje.
7.Koji prosek je prihvatljiv za upis?Ja sam svake godine bio odlican,ove godine verovatno 4.70.
8.Da li ce profesori biti tolerantni na pocetku,premda da smo se tek upoznali sa skolom i takvim nacinom ucenja?
Hvala u napred!
Pozdrav,
Hvala u napred!
Pozdrav,
Zelim da upisem filolosku gimanziju,upoznata sam sa procedurom(prijemni ispit,bodovi,pripremna nastava...)
1.Ne idem na pripremnu nastavu(znam da nije obavezna)pa me zanima da li se skola moze upisati i bez nje?
2.Da li ima vremena za izlaske i odmor ili je samo knjiga knjiga knjiga?
3.Kakvo je drustvo?
4.Kakvi su profesori i da li su mnogo zahtevni?
5.Da li se otprilike zna koji profesori ce biti razredne staresine?
6.Najvise me zanima engleski jezik,zatim spanski, italijanski i nemacki. Konkurencija je na engleskom sigurno velika,a da li je slucaj i sa ostalim jezicima?
Hvala unapred !![]()