gost 307121
Početnik
- Poruka
- 16
Rusko sam odeljenje (I3), po hiljaditi put.Čekaj, koje si ti odeljenje?
p.s. Imam sutra kontrolni kod Ratka, može da mi pomogne samo Bog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusko sam odeljenje (I3), po hiljaditi put.Čekaj, koje si ti odeljenje?
jeste rusko, koje si ti?
Čekaj, koje si ti odeljenje?
Mesec dana ovde niko ništa nije napisao, što znači da učite ko nenormalni![]()
Pa, svako ko je dosao u ovu skolu je znao sta ga ceka...![]()
Eto vidiš i ja bih rado kod vas,ubija me ovaj opšti smer...
Mislim da bi lakše čitao 20 sati knjige nego 1 sat učio prirodne nauke![]()
Ne da nisam uspeo da upišem nego nisam iz Bg, nego iz republike Srpske, a kod nas ti na društveno jezičkom smeru imaš 3 puta sedmično matematiku,tako da ti dodje na isto...Zato sam odabrao opšti smer...Vama je uživanje em' znate jezike em' kasnije imate retoriku mnogo više časova logike i filozofije, prirodne nauke nemate posle 2 razreda, sve u svemu uživanje..Ma da mislim da se i vi kidate sa jezicima![]()
Da, kineski je baš potreban u životu![]()
Kada sam rekao da je potreban ismejavao sam te, čitaj izmedju redova...
Šta ćemo kinezima, zar nisu dovoljni sami sebi?
Mozda si samo ljubomoran jer nisi upisao Filolosku!![]()
Prije će biti da ti ne znaš ništa pametno odgovoriti..
Pre ce biti da ti nista ne razumes,zato tako i govoris.Ako pratis desavanja u svetu,Kinezi ulazu i ekonomsko su najrazvijeniji i mnogi ga uce samo da bi komunicirali sa njima, ali ja volim taj jezik.Kinezi i kineski jezik ce uskoro preplaviti planetu,a ako si ti slep kod ociju,to je tvoj problem...
deco, jel' ste živi? kako je u drugom polugodištu?![]()
Da li mozda neko zna priznaje li se 60 poena sa republickog takmicenja iz knjizevnosti, ili samo iz gramatike?
Zove se Knjizevna olimpijada. Ove godine su za osnovnu skolu podelili obicno takmicenje iz srpskog na to i na gramatiku, pa me zanima ima li Knjizevna olimpijada isti status, ili je nesto sporedno.Kog tacno takmicenja?