Zamrla tema...a ja bas htela da pisem o Algolu...
Za pocetak
ASC u konjukciji sa Agenom
MC konjukcija Zosma
DC konjukcija Algol

( sreca sreca radost)
Sunce konjukcija Bellatrix
Venera konjukcija Procyon
Vrh 2 kuce u konjukciji sa Shaulom
Vrh 5. U konjukciji sa zvezdom Alderamin
Vrh 8. U konjukciji sa Al Hecka
Vrh 9 konjukcija Talitha
Od manje vaznih
Hiron konjukcija Cursa
Imam jos brdo ovih asteroida na fix zvezdama ali to nije vazno…
E sad….
Ja volim svoj algol ^^ Iako mi je doneo probleme kada su odnosi sa muskarcima u pitanju, pocevsi od losih odnosa sa caletom ( mada nisam sigurna da li je to algolovo maslo jer sam procitala da on daje lose odnose sa majkom)preko psihicki iscrpljujucih veza i teskih raskida ( jos dodajte borbeni Bellatrix u konj.sa Suncem isto u 7 kuci ali I lose aspektovani retro mars…mnogo mnogo lose energije)….sve u svemu ucinio mi je emotivni zivot bogatim I burnim..bas kako volim

Doduse imam problema I sa vratom ali to nije cudno s obzirom da imam I druge pokazatelje tipa Mesec u lavu, skorpija asc, 6-a kuca u biku ….
Realno, mislim da se dejstvo Algola moze donekle ublaziti ako pronadjete srz problema…ja sam dugo vremena prezirala kompletan muski rod dok nisam shvatila da me nerascisceni odnosi sa tatom koche I da nesvesno vidim u svakom muskarcu pretnju I strah da cu biti ostavljena. Trenutno radim na tome da se pomirim sa sobom I sa prosloscu I kako vreme prolazi osecam sve manju napetost na ovom polju, mada ne bez emotivnih ispada I hirova….
Kazu Algol donosi I preterivanje I histeriju haha…istina,pronalazim se

Sve u svemu, mislim da na vrhu 7 kuce I nije toliko strasan…bar ne za mene. Upotrebi svoj algol protiv drugih da se ne okrene na tebe

Salim se naravno…Znam da je zlokobna zvezda ali mene bas nesto I ne sekira….mada ne bih da se ne udam kao Emily Bronte koja isto ima Algol na DC.
Medjutim posto se meni vrh 7 kuce nalazi na 24’ 17 onda tu uticu I Algol I Capulus( Capulus najjace) ali I Zaurak…majko mila? troduplo zlo

Koliko da uzmem u obzir ove dve pored algola…
Ne znam koliko je Agena vazna zvezda,ne znam o njoj nista sem par recenica sa neta, verovatno nije toliko nevazna ako je u konjukciji sa ASC ali meni se ponekad cini da sam stvarno rodjena pod srecnom zvezdom…mnogo sam se puta nasla u naizgled bezizlaznim situacijama I cesto sam dizala ruke od svega I svaki put kad bih digla ruke izvukla bih se…uglavnom bez posledica.
Inace I Pluton mi je na ASC pa se nadam da malo ublazava dejstvo Algola
Karta
http://img85.imageshack.us/my.php?image=mojamalakartadi8.png