Veliki pozdrav Multiplistima. Iako sam se borila protiv (zbog spoljne ružnoće), ipak sam pre dve godine postala vlasnica (kredit još otpalćujem) Multiple BiPower 1.6 iz 2003. Nakon servisa carine i registracije, izašao me je negde oko 4000 eura. Posle 6 meseci besprekorne, udobne i komforne vožnje(što ga više voziš sve ti je manje ružan), metan koji sam s obzirom da sam iz subotice tankovala u Segedinu, je poćeo da luduje, pali gasi, pa smo auto oterali u najbliži ovlašćeni servis sa komp. programom za metan gas u Kiskunmajsi(Mađarska). Popravka je trajala 2 nedelje, a koštala je 450 eura, s obzirom da nam je prijatelj prevodio sa mađarskog, skoro 200 je bila dijagnostika dok nisu nasli sta mu je a 100 je kostao deo, koji ni majstor Mađar u Subotici ne razume šta je (nesto , ne dizna za metan nego nešto u vezi sa diznom??!). Nakon toga je auto odlično išao opet godinu dana ovog proleća je počela nova boljka, gubi snagu pri većim obrtajima, prebacuje sa gasa na benzin. Prebacimo ga ručno na benzin ne gasi se i ne pokazuje grešku na motoru, ali i dalje povremeno gubi snagu u toku vožnje, pa se pokrene i tako stalno. Nakon što sam na jedvite jade (uzbrdo, zamalo stao) izašla iz Bg, pri silasku sa Debeljačkog pukne remen. Promene mi oba (sva sreća ništa drugo) u servisu ka Mladenovcu, nastavim do Niša i vratim se do Subotice sve na benzinu, ali sa povremenim problemom gubljenja brzine, sad već i u gradskoj vožnj u 2-goj brzini. Pošto moj muž održava auto i urla kad god pomenem da nešto i dalje nije u redu, a s obzirom na servis od 450 e, od maja multiplu vozim samo na benzin, koji by the way guta!!!!
E sad, muž otišo na 2 meseca ja i dalje plaćam kredit, krajem februara i registraciju, rekli mi da jedini servis koji ima softver za BiPower ima u Bg(u Srbiji), rešila da probam da sredim auto jer ovako više ne ide.
Od dobrog auta, ja na kraju imama auto samo za gradsku vožnju, a i ona me skupo košta. Molim vas za informacije o servisima, dijagnostiku bilo šta