papiloni
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
LAKY evo ti posten odgovor,posto se ja ipak druzim sa mojom multiplom vec dve godine i preko 190000 predjenih kilometara.Sve ona moze da vuce na metanu na pravcu i tu tvoju prikolicu od 2,5 tone ali kad dodjes na uzbrdicu moras ga cukniti na benzin da nebi opterecivao motor,i da ga nebi udavio, jer on na metanu .pise da ima 90 konja ali nema sigurno vise od 80 a na benzinu je sigurnih 103 konjica koji stvarno na uzbrdicama,skoce i lepo se osete.Pozdrav svima... Merkam multiplu vec neko vreme, i to BI POWER, zbog metana naravno... Vidim taksisti masovno voze, neki kazu 400 neki 500 neki 600 din za 100 km, ali nisu oni bas merodavni posto je gradska voznja u pitanju... Gledao sam malo podatke i vidim da multiple 2001-2003 imaju 101-103 KS. Zanima me da li se ta snaga smanjije kada se vozi na metan? U stvari mene to zanima radi vucenja prikolice koja bi tezila oko 2- 2, 5 tone, pa sam hteo da kupim dzipa, medjutm multipla je po meni funkcionalnija, a putovalo bi se delimicno po brdovitim krajevima ( u pitanju je put od nemacke preko austrije i madjarske do beograda)... Prikolicu sam vukao sa kombijem koji je imao 76ks (ako se dobro secam) i nije bilo nekih problema... Gledao sam mape pumpi na metan i ima ih na tom potezu svuda, auto kao auto nije neka lepota ali je ogroman, tako da ih pored prikolice mogao iskoristiti i unutrasnji prostor ( zaboravio sam da napomenem da putujem sam)... OVaj autic + navigacija + frizidercic i putuj gde hoces![]()
Poslednja izmena:
,a ustvari i neznaju kakvo je ono čudo od auta.Ja vozim multiplu BIPOWER na metan 1,6 16v sa njom sam od kupovine 25.1.2010 prešao preko 40000 km i nisam zadovoljan nimalo mogu vam reći već sam preprezadovoljannnnnnnnnnnnnnnnnnn