alexgas ns
Početnik
- Poruka
- 27
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovo od metana???
http://www.polovniautomobili.com/oglas1722951/fiat_multipla_metan/
Nesretnik...![]()
Sta bi sa onim kucnim kompresorima,neki su pisali ovde da su kupili i da koriste,al nikako da napisu gde su kupili i po kojoj ceni?
Znaci ti si kupio kompresor,pisali su mislim jos neki da su u fazi kupovine.Koja je cena kompresora u Italiji,kolike je velicine,kako se montira,i koliko kubika gasa stane u pun rezervoar?
Zdravo ljudi . Srecna van Nova ..
Ja sam nov ovde pa bih zeleo da vas pitam za savet . izgleda da sam resio da kupim multiplu.. a sada se se razmisljam da li da uzmem dizela, metan ili cist benzin pa da ugradim plin ?
Svima srecna nova godina!
Prema mom misljenju vazno je da li imas pumpu za metan u mestu gde stanujes. Ako imas moja preporuka je metan.
Ako nemas, onda bih ti preporucio Multiplu sa plinom ali fabrickim, dovoze ih iz Holandije. Ako ugradjujes naknadno plin, pokusaj da nadjes fabricke boce koje se montiraju ispod sasije jer ces sa obicnom bocom izgubiti deo gepeka...
Ako ne ni to onda JTD, malo je skuplja nafta i cini mi se da je odrzavanje skuplje. Raspitao sam se na primer za cenu hladnjaka za motor za moj BIpower i ona je 5500 din a za isti model sa JTD motorom je 11000 din. E sad ni potrosnja plina-TNG ne znam koliko se krece kod nje, pa je mozda onda JTD bolje resenje. Nemas dva sistema za napajanje gorivom, dosta bolje vuce sa JTD plus sve ostale prednosti i mane koje nosi JTD.
Najvaznije od svega je da nadjes auto u dobrom stanju a izbor goriva zavisi od mnogo faktora.
Pozdrav i slobodno pitaj a iskusni Multiplasi ce ti odgovarati.
Pozdrav za Papilonija koji je pokrenuo ovaj forum.
Imam isti problem (mislim EDB ili EBD) ali sam primetio samo kada je hladno i to jednom u nizu. Lampica jastuka mi takodje sija, ali posle tvog posta ne planiram da je gasim
Evo već predjenih 4000km ide odlično, potrošnja i dalje jeziva 7,7 L na otvorenom pri 100km/h. I jedna velika zamerka, ne znam da li je to kod svih motora i goriva, kod moje 1.6 16v na 3000 o/min po ravnom u 5-oj ide 95km/h dok joj je za 120km/h potrebno neverovatnih 4000 o/min, tada srče gorivo. Znači bio sam najsporiji na autoputu, ne da bih ušparao na benzinu nego me je prosto boleo konstantan zvuk motora pri 4000 o/min. Interesu je me kako je to kod JTD i da li bi se to promenilo (ne verujem) ugradnjom plina. I da gde bih mogao da potražim te preporučene originalne boce za plin-TNG koje se ugradjuju odozdo?
U Backom Maglicu proizvode amortizere po narudzbini .Nisu bas povoljni ali su sigurno jeftiniji od originala a telefon je 021/785-706 i 064/929-9015.
Zamenjena lambda ( 60e kvalitetnija italijanska, kao... ali ajde + 300din ruke u AP Sportu!!!) sada cemo videti da li se desava nesto bitno po pitanju potrosnje, inace sve dizne ociscene, sada manje zalece na leru kad je na metanu ali i dalje ne radi idealno mirno kao na benzin. Veceras sipam pun pa se javljam kad ispraznim, inace sa punim rezervoaraom (oko20e) u gradu sam prelazio izmedju 350 i 380km. Za dva dana idem na put oko 200km pa ce biti bas pravi test kombinovane voznje.
Inace ovaj tip koga pominje Papiloni ima servis i u BG-u, AG Pane, ako bude pravio gluposti ponovo sada cemo kod njega na servis metanskog uredjaja.