FIAT MULTIPLA-ljubitelji i vozači

Pozdrav svima, mojoj muiltipli je izgubljen rezervni kljuc (a nemam ni kod karticu) kako i gde bih mogao uraditi drugi kljuc? Koje sve opcije postoje, i kakve su im cene? Naravno ukoliko je neko upoznat sa materijom :)

021-6613-806 Beg Andrija.Ovo ti je broj telefona kljucara koji ti na osnovu broja sasije napravi rezervni kljuc a za cenu ga nazovi.
Nisi napisao odakle si tako da kad nesto pitas moras to napomenuti.

021-6613-806 Beg Andrija.Ovo ti je broj telefona kljucara koji ti na osnovu broja sasije napravi rezervni kljuc a za cenu ga nazovi.
Nisi napisao odakle si tako da kad nesto pitas moras to napomenuti.

Iz BGD sam. Hvala svima na moju veliku srecu kljuc je pronadjen.

edit:

Ima li neko user manual u pdf formatu, ili bilo kom drugom moze i na papiru ako nista drugo za noviju multiplu (mozda odgovara i od sarije) voleo bih da znam sve funkcije onih silnih dugmića (na satu i okolo), a bogami i ako ima jos nesto zanimljivo,.

Takodje ako neko moze da mi pomogne sa sledecim problemom: Moja multipla nema rezervni tocak a neko je ukrao kompresor sa penom dok je bila na kamionu. Postoji li mogućnost da se namesti nosač rezervnog točka, ili je možda bolje da nadjem kompresor, ili ipak nešto treće?

Poslednja izmena:
Pozz svima,ja sam novi na forumu,te ovom prilikom zelim da vam izrazim zahvalnost sto ste prepoznali kvalitet Fiat Multiple,jer je to jedan jako izuzetan auto,sa kojim cete sa uzitkom preci desetine hiljada kilometara.
Ja licno posjedujem model iz 2003.godine,u pitanju je JTD sa 116KS,i moram reci da ide fenomenalno,a potrosnja smijesna 4-6 litara....
Vozim je vec cetiri godine,i mjenjao bih je samo za novi model,drugi auto ne dolazi u obzir.
Volio bih kada bismo se mogli okupiti baram na jedan dan svi mi koji vozimo Multipla,da razmjenimo iskustva,i da malo paradiramo radom,kao sto to rade nase kolege iz Cesske...Lijep pozz

pozdrav svim vozacima multiple.imam multiplu jtd 2005 godiste kod mene je tacno godinu dana. presao sam sa njom 15000 km i sve je ok ide ko luda pali zimi na debelom minusu jedini problem je sa petim vratima. kad je toplo vreme senzor nece da ih otvori a kad je hladnije i pada kisa ili kad vrata isprskam vodom onda radi bez problema.dali neko zna kako da otvorim peta vrata ako senzor neradi i kako da resim problem.

Dukidule slao sam mail makpetrolu evo odgovora:
Pocituvani,
Ve izvestuvame deka od 15.06.2012 god ke moze da se polni cng na b.s. 013 kumanovo (na avtopat-vlez vo Kumanovo)
Pozdrav,
Sasko
e sada kako sam racunao od kumanova do sitonije imam 375km tako da moram da tocim benzin,dok preko bugarske ne bih morao jer od petricha ima oko 190km(punjenje tamo i nazad).jos razmisljam videcu koji je put bezbedniji.

Korisna informacija:
"Molba od strane Medjunarodnog Crvenog krsta - proslediti donju informaciju!
-------------

Vozaci hitne pomoci su opazili da vecina unesrecenih kod sebe ima mobilni telefon. Medjutim, kad je unesrecena osoba u nesvijesti, spasioci ne znaju koga iz dugog spiska brojeva u imeniku obavijestiti. Zato su spasioci i lijecnici predlozili da svatko u imenik svog mobilnog telefona za slucaj nesrece stavi broj kontakt osobe pod jednakim pseudonimom, koju ce oni nazvati.
Medjunarodni pseudonim za taj broj je ICE (dolazi od "In case of emergency"). Pod tim imenom unesite broj osobe koju ce u slucaju nesrece pozvati spasioci, vatrogasci ili policija. U slucaju kontaktiranja vise osoba unijeti kao ICE1, ICE2, ICE3.
Lako izvedivo, nista ne kosta a moze puno pomoci! Molimo, ovu poruku proslijedite svojim prijateljima i poznanicima. Tako ce taj postupak postati upotrebljiv posvuda."

Pozz druze, od skoro sam i ja postao vlasnik multiple BIPOWER, inace sam iz Kovina, ali zivim i radim u Novom Sadu. Moja zapazanja su sledeca: Prvo auto se lepo vozi, zvucna izolacija odlicna do nekih 120km/h, drugo sedista se skidaju za minut sto je meni jako vazno posto se bavim monazom i servisom klima uredjaja pa mi treba furgon, trece za pohvalu su mu ona kako nazivaju nakaradna gornja svetla, koja kad upalim naprave dan, i cetvrto a najbitnije meni multipla trosi oko 5kg metana na 100km! Procitao sam da i tebi malo trosi a vidim da ima nevernika koji ne misle isto, pa eto cisto da znas da nisi sam! :-D

Nego da li neko ima problema sa zadnjim krajem? Evo sta se desava: na bilo kakvoj rupi ili neravnini na putu meni se ceo kraj pozadi trese, odnosno dobija nekakvu vibraciju vidim po zadnjim sedistima kako se drmaju levo-desno, i potom se prenese na prednji kraj, i posto kod nas u srbiji ne moes da povezes ni 100m puta bez ikakve izbocine ili ulegnuca meni je voznja kao da se vozim prugom :D Al salu na stranu da li je neko imao slican problem, i kako ga je otklonio? A samo da napomenem da su mi amortizeri dobri, i gume izbalansirane. Unapred hvala na pomoci!

Back