igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle....kad postigne radnu temperaturu malo odvrnem ovaj srafic...pustim da iscuri malo antifriza, zavrnem i to je to?Pogledajte prilog 574511Da to ti je taj na hladnjaku.. Imaš negde manji na crijevu trebalo bi biti na fiajtima.. Nzn te multiple nisam ih imao često..na punti nema na crijevu samo na hladnjakuPogledajte prilog 574511
Da...kad se zameni menjac bas lose ide...bolje ne diraj...Pozdrav drugari jedno laičko pitanje,i na starom i ssada na novijem modelu multiple(cng) me nerviralo sto pri 120 idu obrtaji na 3500-4000.Kao kroz maglu se sećam da se nešto na menjaču prepravlja pa se samim tim smanjuje i broj obrtaja i potrošnja?da li neko ima iskustva?
Da tako par puta ali ako ti je samo sa cepom na hladnjaku onda je samo luftirajici i to nebi trebalo da je problem.. Probaj ako imaš zraka u hladnjaku mada ne verujem da je to. ... Pre će biti da je hladnjak pun kamenca ili lošDakle....kad postigne radnu temperaturu malo odvrnem ovaj srafic...pustim da iscuri malo antifriza, zavrnem i to je to?
Ma znam, ne moze se to ovako popraviti...Mada može biti još par stvari.. Tesko je to ovako sa daljine .. Pogledaj termo, prekidač kad otvara (na koliko) , onda prekotrolisi ventilator jel upakovan kako treba da ne rasipa okolo da mu ne fali delova evt oštećenja ..
Bice da je samo neka glupost...sutradan je ugasio lampicu i od tada je sve ok..Onda ga sonda prepoznaje kao grešku. Imaju i plinadžije često taj problem, mnogi tako voze godinama
Eto rekao ti je Dule..Čudno je da majstori ne mogu da otkriju sta je sto je verovatno znak da to nisu majstori na svom mestu.
Ne znas ko bi u Novom Sadu mogao da dijagnostikuje tacan kvar?Moze samo kraj letve a pocinjem da razmisljam da posto majstori nisu otkrili kvar da je problem u cauri letve volana koja se takodje moze sama promeniti. Bar mislim da moze na osnovu nekih starih kola na kojima sam menjao.
Hvala puno...kontaktiracu ga ovih dana..Ima servis u Veterniku Dr.Zilijen gde je gazada a ujedno i majstor veoma upoznat sa Fiat i Alfa programom.
Evo ti telefon pa reci da te je Dule021 uputio 063568398.