Kupio bih prednji original frizider za multiplu 2007 godiste,ako ima zainterrsovanih za prodaju molim vas pozovite me na 060 33 99 422 Milos,hvalaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gornju, video sam na netu da izvadi ceo far, ali ne znam kako
Gornju, video sam na netu da izvadi ceo far, ali ne znam kako
Tako sam i uradio... Kod mene je 6 godina auto, nikad mi nije sijalica od dugog svetla otišla, tek sada a ko zna kada je vlasnik pre mene zadnji put menjao, nije ni čudo što plastika ukrtilaPolomi far i kupi drugi ili špicanglama polomi taj šraf
Mene je zezalo jedno vakuum crevo na plinu pa kad sam ga lepo namestio i zalepio trakom posle nije bilo problema.Hvala,sekvent plin...
Stag-ov..
Prvo sam ga vozio kod coveka koji radi Stag-ove uredjaje...mislio da je plin problem...medjutim...on me poslao elektricaru da ga smiri prvo
Ovaj momak kod kog sam bio decko je alfa i omega u ovom delu Srb.
Aca Dioda zakacio istestirao,sve top
A ona divlja li divlja![]()
Meni je radio na leru 1500 obrtaja iako i on ima kompjuter koji to regulise moze i rucno da se nasteluje, i sada mi je na 1000 obrtaja.Postovani clanovi
Od skoro sam postao vlasnik jedne multiple
Imam sledeci problem sa njom
Non stop prilikom paljenja obrtaji skacu na 3000,na leru radi na 2500 obrtaja,kada stisnem kvacilo ona pocinje da turira gore dole,gore dole...
Danas je bila kod elektricara na dijagnostici
Ne pokazuje mu gresku,sa strujom kaze da je sve u redu,na ekranu izbacila poruku kontakt garage...
Neko bilo kakvo iskustvo?ili broj od majstora koji radi ova cuda od vozilaPritom da naglasim da sam iz Valjeva...
Zao mi da ide pod presu.
Inace motor je 1.6 16 v benzin.
Hvala svima unapred
Moguce da imaš mehanički kvar ali .. Nek pročita prvo live datu na delovima koji mogu biti povezani sa kvarom pa ako du parametri ok onda možeš dalje . Imam osećaj da svi rade sa nekim jeftinim kineskim testerima...Bez dobrog testera nema detekticije tu počinje gatanje.Hvala,sekvent plin...
Stag-ov..
Prvo sam ga vozio kod coveka koji radi Stag-ove uredjaje...mislio da je plin problem...medjutim...on me poslao elektricaru da ga smiri prvo
Ovaj momak kod kog sam bio decko je alfa i omega u ovom delu Srb.
Aca Dioda zakacio istestirao,sve top
A ona divlja li divlja![]()
Mislim mene i jos jednog sto radi sa mnomA da za početak prominite svjećiceNe mogu ne upitati, što je kupi???? Koliko ljudi misliš voziti?