Fenomen samih muškaraca

Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
fenomen zašto su žene uglavnom same sam objasnio u repliku na nečiji post a muškarci zato što jedan deo nije svaštoj'eb te neće da ide sa krševima ili bilo kakvom ženskom a one sa kojima bi hteo su iz ovog ili onog razloga nedostupne i nedostižne

pa ispadni, zar te zabole za reputaciju na jednom ovakvom mestu
ma zezam se sta sam sve ovde napisao...
Ta pojava je bila uocljiva jos pre 10 do 15 godina. Otvaranja masovno onlajn i soc mreza zenama kroz web 2 mogucnosti multimedije. I logicno je bilo da ce da dominira taj vizuelni aspekt i mentalitet koji ide uz njega, znajuci za tu narcisoidnu latentnost. Nije slucajno sto su soc mreze svedene na ogranicen broj objava i recenica. Niti je slucajno sto je za pametni teefon najbitnije koliko megapiksela ima kamera.
Pomnozi to sa inhibiranim mentalitetom i eto ti ekstrema. Nasa psihologija ne ume da se nosi sa time. I dalje krive musku populaciju za manjak testosterona i ne odlazak u teretane- a teretana nikad vise. I sad das taj mac sa dve ostrice jednoj citavoj populaciji, koja nikad nije prosla pravu seksualnu revoluciju a drugu drzis zvanicno odgovornom za neuspesnost. Tako dobijes gomilu miss koke prisli sa daj caci dinju- govorim tiho i nosim psa sa sobom volim putovanja i knjige da citam da citam knjige sam pametna EGO!:eek:

S druge strane ja tu pojavu ne kritikujem tooiko negativno. Vise kao prelaznu u smislu neke mini seksualne evolucije. To je trenutno kod te generacije gde muskarci tako sami odrastaju- intimno isfrustrirani, na zalost. Ali sve ima svoje posledice. Tako u ovom slucaju ce dosta toga biti otkriveno u vezi nase seksualnosti i nece moci stari arsini da vladaju, jer su postali prevazidjeni i netacni.

И женствених жена :cool:

Можда је и то један од разлога 🤔
Pa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarca

Kažu tako da su danas žene oodosta u muškoj energiji jer su prinuđene da se brinu o sebi, omaju karijere itd... Tako da je može osvojiti neko ko ima jaču mušku energiju od njene, ko je jači od nje. Inače... Retko koja se može zaljubiti u nekog slabijeg.. to je možda i razlog što se one ne zaljubljuju

nisu prinuđene, same su tako tražile, i malo je paradoksalno tražiti ista prava a balaviti samo za boljima od sebe
Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Naravno da volimo biti samostalne da ne bi zavisile od ničije volje.
Ali priroda je takva da želiš da se daš nekom ko je jak ili mentalno ili finansijski ili fizički ili svojim sposobnostima, to se menja od žene do žene na šta pada, ali mi se ne možemo zaljubiti ako ne osećamo tu fascinaciju nekim

Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Naravno da volimo biti samostalne da ne bi zavisile od ničije volje.
Ali priroda je takva da želiš da se daš nekom ko je jak ili mentalno ili finansijski ili fizički ili svojim sposobnostima, to se menja od žene do žene na šta pada, ali mi se ne možemo zaljubiti ako ne osećamo tu fascinaciju nekim
Ne bi se slozio, uvijek sam dobro prolazio sa samouvjerenim zenama od kojih bi ocekivao da padaju na neke snazne momke a veoma sam djetinjast nikakve veze sa tim.Mislim na djevojke koje zive u jednoj zemlji dok im ne dosadi ostave sve pa odose dalje ,ne interesuje ih sta okolina misli, smiju izadji u grad sa vise muskaraca iako ih ne poznaju tj ne boje se itd.

Back