Fenomen samih muškaraca

Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Naravno da volimo biti samostalne da ne bi zavisile od ničije volje.
Ali priroda je takva da želiš da se daš nekom ko je jak ili mentalno ili finansijski ili fizički ili svojim sposobnostima, to se menja od žene do žene na šta pada, ali mi se ne možemo zaljubiti ako ne osećamo tu fascinaciju nekim
Malo se prečesto žene pozivaju na prirodne zakone kad god je u pitanju neki negativni aspekt njihovog ponašanja, i mnogo šta u muškoj prirodi je stavljeno pod kontrolu društvenim konstruktima i borbom za prava ovih i onih...

Ne bi se slozio, uvijek sam dobro prolazio sa samouvjerenim zenama od kojih bi ocekivao da padaju na neke snazne momke a veoma sam djetinjast nikakve veze sa tim.Mislim na djevojke koje zive u jednoj zemlji dok im ne dosadi ostave sve pa odose dalje ,ne interesuje ih sta okolina misli, smiju izadji u grad sa vise muskaraca iako ih ne poznaju tj ne boje se itd.
Ništa nisi demantovao. Onda si bio sposoban da ih zainteresuješ, možda im se svidelo što si im duhovit i to je nešto što fascinira... Tek morao si da imaš nešto što bi ih privuklo, fssciniralo, zsokupilo pažnju

.. osim ako ne misliš na puštene s lanca koje idu od jednog do drugog i ne biraju

Malo se prečesto žene pozivaju na prirodne zakone kad god je u pitanju neki negativni aspekt njihovog ponašanja, i mnogo šta u muškoj prirodi je stavljeno pod kontrolu društvenim konstruktima i borbom za prava ovih i onih...
Ja se ne pozivam već pišem kako jeste
Fascinira nas moć... U duhovnim, duševnim, fizičkim ili materijalnim aspektima

Pa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarca
Не бих се сложио. Није све под контролом појединца. Окружење игра јако битну улогу. Ако је окружење такво да на сваки могући начин подржава деградацију жена, онда је ту потребно много више да би се ситуација поправила. На искварену жену коју окружење додатно подржава није лако утицати као појединац, посебно ако је једина дозвољена врста утицаја вербални утицај, и то онај који поштује њену вољу.

Poslednja izmena:
...ping-pong
na stolu musko-zensko je veoma neizvjesan i misli da je mudro
ne komentarisati drugu stranu
jer to je velika Drugost
a izlaziti na to polje samo kad je naum saglasje
i teznja ka objelodanjivanju fenomena
a nikako nadgornjavati se jer
udje se na polju nerazumijevanja
a posebno verbalnog...to je tako, -misli Faraonn ove noci...

Ništa nisi demantovao. Onda si bio sposoban da ih zainteresuješ, možda im se svidelo što si im duhovit i to je nešto što fascinira... Tek morao si da imaš nešto što bi ih privuklo, fssciniralo, zsokupilo pažnju

.. osim ako ne misliš na puštene s lanca koje idu od jednog do drugog i ne biraju
Mislim na zene koje su samouvjerene i daleko vise od mene,mijenjaju drzave okolinu kad zele, ne interesuje ih misljenje okoline itd,zene za koje mislis da nemas nikakve sanse jer vjerovatno trazi nekog manupa,bogatog ,misicavog itd.

Priroda žene je da se prepušta jačem
Препушта се мушкарцу којег сматра бољом приликом. Ипак, то што мисли да је неко боља прилика, не значи да јесте. И обрнуто, то што мисли да неко није, не значи да није. И ту се крије проблем.

Ja se ne pozivam već pišem kako jeste
Fascinira nas moć... U duhovnim, duševnim, fizičkim ili materijalnim aspektima
Ako te fascinira neko ko je bogatiji jaci od tebe znaci trazis ucitelja ili nekog ko ce ti pruziti bolji zivot bogatiji itd .Onda nisi jaka i samouvjerena zena .Ako si sama bogata np i trazis bogatog ok tj ravnpravnog to je druga prica.
Bogat ,jak tip itd te nikad nece prihvatati kao ravnopravnu nego ces se morati prilagoditi njemu tj prihvatiti njegov nacin zivota,zasto bi jaka i samouvjerena zena nesto tako trazila?

Препушта се мушкарцу којег сматра бољом приликом. Ипак, то што мисли да је неко боља прилика, не значи да јесте. И обрнуто, то што мисли да неко није, не значи да није. И ту се крије проблем.
Da. Obično dobra prilika je loša i obrnuto, loša prilika postane dobra. I tako od prilike do neprilike, tvrdnjama i negacijama istih...ne znam šta sam htela..
Nema veze. Sve u svemu, problem.

Back