andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
Ti kao da macice usvajasJa sam sam u 40-im, i povoljna sam prilika za brak i dobijanje dece. Ako ovde postoji zainteresovana žena bez dece koja želi da imamo decu neka se javi u inbox![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao da macice usvajasJa sam sam u 40-im, i povoljna sam prilika za brak i dobijanje dece. Ako ovde postoji zainteresovana žena bez dece koja želi da imamo decu neka se javi u inbox![]()
pa ispadni, zar te zabole za reputaciju na jednom ovakvom mestuNem pojma brate. Imam osecaj da ako kazem nesto da cu ispasti mali isfrustrirani chater kojeg nece ni jedna devojka![]()
Zato što su one zacrtale da oni moraju da budu minimum određenog mesečnog primanja i ništa ispod ne dolazi u obzir pa makar ko oni jeleni umrle same...po cemu? Ja imam gomilu drugarica koje su same, i one se zale isto
fenomen zašto su žene uglavnom same sam objasnio u repliku na nečiji post a muškarci zato što jedan deo nije svaštoj'eb te neće da ide sa krševima ili bilo kakvom ženskom a one sa kojima bi hteo su iz ovog ili onog razloga nedostupne i nedostižnePrimecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
ma zezam se sta sam sve ovde napisao...pa ispadni, zar te zabole za reputaciju na jednom ovakvom mestu
Ma ima i matoracaPrimecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
hipergamija - jedna od najgorih pošasti savremenog doba.Visoki kriterijumi i kod jednih i kod drugih. Svi misle kako vrede više nego što vrede.
Мораш да дефинишеш реч "сам". Мислиш неожењених или генералнно без партнера? Мислиш да би било боље да имају редовне краткорочне односе? Или рецимо једну отворену везу?mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim
И женствених жена.. tek retko ima muških muškaraca![]()
Pa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarcaИ женствених жена
Можда је и то један од разлога![]()
nisu prinuđene, same su tako tražile, i malo je paradoksalno tražiti ista prava a balaviti samo za boljima od sebePa i to. Ali vidi, žena za čas postane ženstvena pored muževnog i sposobnog muškarca
Kažu tako da su danas žene oodosta u muškoj energiji jer su prinuđene da se brinu o sebi, omaju karijere itd...
Priroda žene je da se prepušta jačemnisu prinuđene, same su tako tražile, i malo je paradoksalno tražiti ista prava a balaviti samo za boljima od sebe
Inteligencija ,veoma pametni momci.Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
Mi muškarci najviše volimo dokumentarce o preživljavanju Ber Grils i ostalo. Što je za nas spremiti bogat i ukusan ručak od par namernica koje imamo u frižideru. Sam muškarac je nindža, komandos, kuvar. Samom muškarcu ništa nije nedostižno.Ali kad se ogladni...
Ne bi se slozio, uvijek sam dobro prolazio sa samouvjerenim zenama od kojih bi ocekivao da padaju na neke snazne momke a veoma sam djetinjast nikakve veze sa tim.Mislim na djevojke koje zive u jednoj zemlji dok im ne dosadi ostave sve pa odose dalje ,ne interesuje ih sta okolina misli, smiju izadji u grad sa vise muskaraca iako ih ne poznaju tj ne boje se itd.Priroda žene je da se prepušta jačem
Priroda
Naravno da volimo biti samostalne da ne bi zavisile od ničije volje.
Ali priroda je takva da želiš da se daš nekom ko je jak ili mentalno ili finansijski ili fizički ili svojim sposobnostima, to se menja od žene do žene na šta pada, ali mi se ne možemo zaljubiti ako ne osećamo tu fascinaciju nekim