Fenomen Ceca

Naravno kad je pokrala pola grčkih hitova. 90 i neke u atinskoj taverni bend zapeva pesmu a jedna drugarica će "pa ovo je ona Cecina o spavanju u njegovoj odeći":lol:

epimeno, pethimeno..i zwi mou misi makria mou esy idomeno.... ;)
karleuša se nakrala pesama i turskih i grčkih, listom sve do jedne..a kolko sam čuo zadnji albumi su iz indije..al džaba, ni to joj ne pomaže ako nema harizmu...

elem, ni glupost ne bi trebalo da se podrazumeva. Postoji svevišnja promisao i mudrost koja dovodi u ravnotežu na koncu, ma koliko nama ti odnosi bili nesagledivi i nesamerljivi. Glupost je samo sinonim za odsustvo takve svesti u našim glavama. Kada većina postane istinski svesna toga da osnovni princip života i evolucije nije borba već saradnja i zajedništvo, da se ništa dobro ne postiže borbom već dogovorom, tek tada će biti moguća korenita društvena promena. Nažalost, procenat onih koji žele i mogu to da shvate je zanemarljiv u odnosu na procenat onih koji moraju to da shvate Možda postaje očigledno da većina nema izbora u izborima manjine i da je alternativa izborima manjine. dogovor većine, ili da je tako bar pametnije po sve nas. sta nam ostaje? zivi i pusti druge da zive

kad napunis 150.000 ljudi na uscu onda pljuj... pa nek je i mica trofrtaljka, to treba znati i umeti. brenu napr mnogi ocima ne mogu mnogi da vide ali zena zna posao, seljancura da, primitivka sigurno, ali kada dodje do posla radi ko safhauzen.

ma, naravno ama bas svi sanjamo da postanemo polugole plasticne kreature koji se krevelje za pare kad porastemo...
samo nas sramota da priznamo...:rotf:

ma, naravno ama bas svi sanjamo da postanemo polugole plasticne kreature koji se krevelje za pare kad porastemo...
samo nas sramota da priznamo...:rotf:

pa ti ne mozes ok jer si ti ipak amazonka a muskarci imaju urodjeni strah od zena koje su vislje od njih...ali ceca je bas skockana sasvim fino za svoje godine, a to ti kaze neko ko se iznenadio kada je video u realu kako je to jedna prijatna osoba.

pa ti ne mozes ok jer si ti ipak amazonka a muskarci imaju urodjeni strah od zena koje su vislje od njih...ali ceca je bas skockana sasvim fino za svoje godine, a to ti kaze neko ko se iznenadio kada je video u realu kako je to jedna prijatna osoba.

aj sto ne mogu
nego sto i necu
sram me bilo...:lol:
nego, sto si se iznenadio...u realu? sta li si ocekivo? i zasto? :think:

aj sto ne mogu
nego sto i necu
sram me bilo...:lol:
nego, sto si se iznenadio...u realu? sta li si ocekivo? i zasto? :think:

sta sam ocekivao...ocekivao seljancuru i kalasturu laznu primitivku bez stila i ukusa sa lovom... ko sto znas nekim zename nikaka lova ne pomaze da izgrade ukus ali sa njom sam bas bio na ?! :lol:

jos sam znao da je blizanac a oni su smor nad smorovima... nebitno, veruj mi na rec da ima stila i ukusa i za brenu je ministar kulture... sad sto je u takom drustvu to je druga prica...

:think:Pogledajte prilog 293305Pogledajte prilog 293304

Da, baš fino se skockala, samo da nauči da ne kupuje odeću tri broja manju.

sta samocekivao...ocekivao seljancuru i kalasturu laznu primitivku bez stila i ukusa sa lovom... ko sto znas nekim zeneme nikak lova ne pomaze da izgrade ukus ali sa njom sa bas bio na ?! :lol:

jos sam znao da je blizanac a oni su smor nad smorovima... nebitno, veruj mi na rec da ima stila i ukusa i za brenu je ministar kulture... sad sto je u takom drustvu to je druga prica...

sto li si onda to sve ochekivo...missim, odakle ti opce ideja...
missim, kapirash li ti opce sta si napisao? :lol:

sto li si onda to sve ochekivo...missim, odakle ti opce ideja...
missim, kapirash li ti opce sta si napisao? :lol:

ocekivao zato sam samo video jednom njenu sliku i cuo jednu pesmu i malo ono gledo sa cuvene svadbe.... real je drugo nesto sasvim deseto...mene bi napr mnogi streljali ovde da mogu ali u realu se svi zacude kako sam ja nesto sasvim deseto :lol:

Back