Fenomen Ceca

Ne volim je zato što je bila u kućnom pritvoru.
Ne volim je zato što joj je Arkan bivši muž.
Ne volim je zato što mi ima seljačku facu.
Ne volim je zato što su mi tekstovi njenih pesama debilni i nijedan jedini mi se ne sviđa...
Eto.... to bi bilo najosnovnije.

sace on da ti....objasni kako ceca = srbija
a arkan maltene svetac....missim jos malo vode da protece
da se sve to jos malo propere pa onda, normalno...
i ko ono sto predstavljaju to dvoje...krasnih, mladih....ljudi
ne voli on je jedan najobicniji dosovac/ldpeovac/....... koji em ne voli srbiju, em ne razumije duh naroda
I sugovornikov...specifican humor...:rotf:

Poslednja izmena:
imam šire qkove, ne mogu ni u uži izbor :rida:

- - - - - - - - - -

a i kratku kosu :(
pa sta i ja imam obrve kao cecen i klempave ushi ako malo zamahnem mogao bi da poletim i stomak(to bi mogao da sreddim} lepota je kad je covek dushevan i kreativan u bilo kojoj oblasti zivota i koristan sebi i okolini i siroj drustvenoj zajednici
))

sace on da ti....objasni kako ceca = srbija
a arkan maltene svetac....missim jos malo vode da protece
da se sve to jos malo propere pa onda, normalno...
i ko kod ono sto predstavljaju to dvoje...krasnih, mladih....ljudi
ne voli on je jedan najobicniji dosovac/ldpeovac/....... koji em ne voli srbiju, em ne razumije duh naroda
I sugovornikov...specifican humor...:rotf:
Čeda Prašak rulez...:lol:

pa sta i ja imam obrve kao cecen i klempave ushi ako malo zamahnem mogao bi da poletim i stomak(to bi mogao da sreddim} lepota je kad je covek dushevan i kreativan u bilo kojoj oblasti zivota i koristan sebi i okolini i siroj drustvenoj zajednici
))

i voli sve što vole mladi :hahaha:

šinko, genije si :):super:

bokcati! stvarno smo najlepša nacija! sa sve Cecama, mankijima i negativom..da nas nema trebalo bi nas istrebiti ;)

eeEEEeee27, i ja se nešto ne osećam najbolje :hahaha:

odoh da zutežem zmijsko telo , kupam se u mleku i turam maske od gline
a posle toga uriage i aqualia thermal..;) ako me neTko traži-bolje da me ne vidi tokom tretmana..imaće noćne more :hahaha:

Umesto da mrzite Cecu i Karleusu i rugate im se bolje bi bilo da nadjete neki posao koji znate da radite i od kog mozete pristojno da zivite kad vec niste isli u skolu da postanete bolja ljudska bica. Obrazovanje za to sluzi ako niste znali :D

A što ti,pile moje,misliš da smo svi mi koji posecujemo ovaj forum i postavljamo komentare nezaposleni,siromašni retardi koji nemaju 'leba da jedu?To nema nikakve veze sa tim što neko svoje slobodno vreme koristiš da razmenis mišljenje sa ostalim ljudima.
I da,verovatno si prilično mlada i veoma nezrela čim smatraš da te fakulteti čine BOLJIM LJUDSKIM BIĆEM!Možda,ali možda,pametnijim ali NIKAKO ne boljim!

Ja moram stati u odbranu Karleuse

Ja sam bila na Uscu kod nje, bilo je mnogo ljudi i ti tehnicki problemi publika tj mi nismo ni primecivali, zena napravila spektakl i novine sve lagale sve izmislile i sad je ceo Balkan pljuje i smeje joj se za jednu laz i vredjaju je za nesto sto cak nije ni istina

isla sma nedeljama i postavljala snimke gde se vidi ceo karleusin parter i stalno mi stize na mejl sa portala blica kurira da mi komentar nije odobren. Ko joj je ovo uradio, nek mu Bog vrati

bale das ti u realu vido cecine grudi i dojke kada obuce lagano aljince koje samo malo skriva, ne bi se tako provaljivao.....

Video sam i nju i njene sifone tri puta uzivo, preterane su.
A video sam i mnogo lepse od njenih, po raznim kriterijumima. :)
Kao celokupna pojava mi je odbojna.
Ne mislim da sam ja zbog toga sad na nekom super-kul-specijalno-intelektualnom nivou u odnosu na druge...jednostavno ne volim takve pojave.

- - - - - - - - - -

Ja sam bila na Uscu kod nje, bilo je mnogo ljudi i ti tehnicki problemi publika tj mi nismo ni primecivali, zena napravila spektakl i novine sve lagale sve izmislile i sad je ceo Balkan pljuje i smeje joj se za jednu laz i vredjaju je za nesto sto cak nije ni istina

isla sma nedeljama i postavljala snimke gde se vidi ceo karleusin parter i stalno mi stize na mejl sa portala blica kurira da mi komentar nije odobren. Ko joj je ovo uradio, nek mu Bog vrati

Od cega je branis?!
Pa ona je za sprdnju koliko joj nije dobro...

pa jeste....zar tako jednoj krasnoj... ovaj...zeni koja samo dobrotom zraci...:sad2:
.

Aj ti da cutis

U redu je da je neko ne voli al ne moze se stati na stranu nepravde. Kakva god da je ona vama ona je ostvarila uspeh na Uscu i takva kolicina lazi i zlobe da se nekom radi...mislim to je necuveno, da neko odrzi koncert,koji je uspesan, da dodje mnogo ljudi i sve novine na Balkanu horski napisu lazi... A da ne pominjem njenim fanovima, tj nama da se isto cini nepravda, da nam skidaju snimke ,slike itd

Imam drugove koje su radili za nju sada za Usce. Mislim ona je skroz normalna osoba, fina, nezna, prijatna je zena skroz je drugacija kao covek od onog sto se ona predstavlja javnosti i to kakva je ona za kameru to je jedna stvar uzivo je normalan covek koji ovo nije zasluzio

Ovde možeš da postaviš fotku ili snimak.

Jeste da je Krstarica, ko je još ovde osim nas 20, ali neće da smeta.

Aj ti da cutis

U redu je da je neko ne voli al ne moze se stati na stranu nepravde. Kakva god da je ona vama ona je ostvarila uspeh na Uscu i takva kolicina lazi i zlobe da se nekom radi...mislim to je necuveno, da neko odrzi koncert,koji je uspesan, da dodje mnogo ljudi i sve novine na Balkanu horski napisu lazi... A da ne pominjem njenim fanovima, tj nama da se isto cini nepravda, da nam skidaju snimke ,slike itd

Imam drugove koje su radili za nju sada za Usce. Mislim ona je skroz normalna osoba, fina, nezna, prijatna je zena skroz je drugacija kao covek od onog sto se ona predstavlja javnosti i to kakva je ona za kameru to je jedna stvar uzivo je normalan covek koji ovo nije zasluzio

ko jel ja? :eek:

inace, kazu i za hitju da je bio mahom prijatan...vegetarijanac i sve...:lol:

I odjebite vise sa tim da je ovakva ili onakva, uopste nije pitanje sad o tome kakva je ona il kakva nije, vec o cinjenicama, za jedan koncert njen. To je nenormalno da se radi nekome, bilo kome, tacka.

- - - - - - - - - -

Ovde možeš da postaviš fotku ili snimak.

Jeste da je Krstarica, ko je još ovde osim nas 20, ali neće da smeta.

Hvala Bogu da mogu, cekaj sad cu da idem da nadjem taj snimak.
o
Inace za ovaj snimak je vec neki bolesni Cecini fanovi optuzuju kako je montirala sa Cecinog koncerta.... a decko koji je postavio snimak je postavio 16.6 dakle dan posle Karleusinog usca... ljudi su zlobni maksimalno

Verujem da je napravila kul stvar kad je scenski nastup u pitanju, ali stvarno ne verujem da je bilo više od deset hiljada ljudi... ja lično ne poznajem nikoga ko nju sluša... Ni za Cecu ne verujem da je bilo toliko ljudi. Msm, mediji namernu jednu razapinju, drugu dižu na pijedestal...

Inače, ja mogu da se pofalim da sam video prvi medijski nastup Svetlane Veličković, tamo negde krajem 80-ih. Što me svrstava u uzak krug sudbinom odabranih.

Tog leta je 16-godišnja Svetlana nastupila na takmičenju narodnog melosa - Ilidža. Pesma, danas već klasik, beše ''Cvetak zanovetak'' (''Pain in the Ass Flower'', za sve ldp-ovce i anglosaksonske ZOMBIJE). Ja sam provodio letnji raspust na selu, bez čari današnjih medija, što će reći: dva državna tv kanala, tv Novi Sad (ceo dan vesti na jezicima manjina) i ''Karavan'' svaki dan na Radio Beogradu.

Mlađahna Ceca je imala problem sa hiperventilacijom pri izvođenju zahtevnog refrena (jasamcvetakčudancvetakjasamcvetakzanovetak...), ali nema sumnje da su šumni udasi koje je pravila pre tih deonica delovali uzbuđujuće na članove žirija, pa je srbijanska ždrebica odnela ubedljivu pobedu.
Ostalo je istorija.

Back