Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
to možeš i sa svakom trandžom i trotoarkom
sem ako te silikoni ne pale 
sem ako te silikoni ne pale Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sem ako te silikoni ne pale ma ljubomorni što sve najbolje dolazi sa juga...Ceca, Dačić, Zoki ŽabacSta Arkan napravi od nje svaka mu cast.... ovde ne lici na sebe

Ne volim je zato što je bila u kućnom pritvoru.
Ne volim je zato što joj je Arkan bivši muž.
Ne volim je zato što mi ima seljačku facu.
Ne volim je zato što su mi tekstovi njenih pesama debilni i nijedan jedini mi se ne sviđa...
Eto.... to bi bilo najosnovnije.

pa sta i ja imam obrve kao cecen i klempave ushi ako malo zamahnem mogao bi da poletim i stomak(to bi mogao da sreddim} lepota je kad je covek dushevan i kreativan u bilo kojoj oblasti zivota i koristan sebi i okolini i siroj drustvenoj zajedniciimam šire qkove, ne mogu ni u uži izbor
- - - - - - - - - -
a i kratku kosu![]()
Naše?
Pa lakše bi mi bilo da nabrojim one koje volim....
Čeda Prašak rulez...sace on da ti....objasni kako ceca = srbija
a arkan maltene svetac....missim jos malo vode da protece
da se sve to jos malo propere pa onda, normalno...
i ko kod ono sto predstavljaju to dvoje...krasnih, mladih....ljudi
ne voli on je jedan najobicniji dosovac/ldpeovac/....... koji em ne voli srbiju, em ne razumije duh naroda
I sugovornikov...specifican humor...![]()

Batina je iz raja izašla, tako se priča.Sta Arkan napravi od nje svaka mu cast.... ovde ne lici na sebe
Sto rece Ivan Ivanovic, ova, Krmeljusa traje 20 god.na konto "glasa"...
pa sta i ja imam obrve kao cecen i klempave ushi ako malo zamahnem mogao bi da poletim i stomak(to bi mogao da sreddim} lepota je kad je covek dushevan i kreativan u bilo kojoj oblasti zivota i koristan sebi i okolini i siroj drustvenoj zajednici
))

Čeda Prašak rulez...![]()

Umesto da mrzite Cecu i Karleusu i rugate im se bolje bi bilo da nadjete neki posao koji znate da radite i od kog mozete pristojno da zivite kad vec niste isli u skolu da postanete bolja ljudska bica. Obrazovanje za to sluzi ako niste znali![]()
Uf...Pa dobro, neko mora da snabdeva sve te na dopu. Ko će ako Ganci neće.
Ne može sve Šone da opsluži lol...Oni su svi dwugawi.
bale das ti u realu vido cecine grudi i dojke kada obuce lagano aljince koje samo malo skriva, ne bi se tako provaljivao.....

Ja moram stati u odbranu Karleuse
Ja sam bila na Uscu kod nje, bilo je mnogo ljudi i ti tehnicki problemi publika tj mi nismo ni primecivali, zena napravila spektakl i novine sve lagale sve izmislile i sad je ceo Balkan pljuje i smeje joj se za jednu laz i vredjaju je za nesto sto cak nije ni istina
isla sma nedeljama i postavljala snimke gde se vidi ceo karleusin parter i stalno mi stize na mejl sa portala blica kurira da mi komentar nije odobren. Ko joj je ovo uradio, nek mu Bog vrati
Ja sam bila na Uscu kod nje, bilo je mnogo ljudi i ti tehnicki problemi publika tj mi nismo ni primecivali, zena napravila spektakl i novine sve lagale sve izmislile i sad je ceo Balkan pljuje i smeje joj se za jednu laz i vredjaju je za nesto sto cak nije ni istina
isla sma nedeljama i postavljala snimke gde se vidi ceo karleusin parter i stalno mi stize na mejl sa portala blica kurira da mi komentar nije odobren. Ko joj je ovo uradio, nek mu Bog vrati

Aj ti da cutis
U redu je da je neko ne voli al ne moze se stati na stranu nepravde. Kakva god da je ona vama ona je ostvarila uspeh na Uscu i takva kolicina lazi i zlobe da se nekom radi...mislim to je necuveno, da neko odrzi koncert,koji je uspesan, da dodje mnogo ljudi i sve novine na Balkanu horski napisu lazi... A da ne pominjem njenim fanovima, tj nama da se isto cini nepravda, da nam skidaju snimke ,slike itd
Imam drugove koje su radili za nju sada za Usce. Mislim ona je skroz normalna osoba, fina, nezna, prijatna je zena skroz je drugacija kao covek od onog sto se ona predstavlja javnosti i to kakva je ona za kameru to je jedna stvar uzivo je normalan covek koji ovo nije zasluzio

Ovde možeš da postaviš fotku ili snimak.
Jeste da je Krstarica, ko je još ovde osim nas 20, ali neće da smeta.

Verujem da je napravila kul stvar kad je scenski nastup u pitanju, ali stvarno ne verujem da je bilo više od deset hiljada ljudi... ja lično ne poznajem nikoga ko nju sluša... Ni za Cecu ne verujem da je bilo toliko ljudi. Msm, mediji namernu jednu razapinju, drugu dižu na pijedestal...Ja moram stati u odbranu Karleuse