Fenomen Ceca

2j5e25k.jpg

Обе су дно,обе су биле девојке па жене криминалцима.А прост народ то воли.Уместо да убије криминалца кад га спази,он чека да га овај рекетира,силује,убије а онда га кује у звезде.Зато нас Црногорци обожавају.Кад порасту,дођу да се баве криминалом у Србији јер знају да би их у Црној Гори убио неки исти такав.И тако у круг.

aj ne serendaj
nisu nju priveli kad je bila u zatvoru zbog prodaje... kikirikija na stadionu...:lol:

bila je u zatvoru kada ju je priveo otac jk. ni za sta. jer za to nikada nije osudjena. ta osoba, otac jk, danas je nepoznat osim po tom pretresu i hapsenju

prodavala igrace? pa sta? njeni su i bili! kapitalizam u osnovnom obliku

Жена пева и људи воле њене песме, не знам где ти ту видиш проблем? У томе што је наша жена толико популарна код нас, а не неки наркоси, педери и педофили са англосаксонског подручја?
Ако ти се не свиђају њене песме, промени канал, то је бар лако, а немој да просипаш овде којекакве бесмислене анализе.

Zato sto je masa slicnih koji ne vide problem u vrednostima kojima je Ceca omaz i potvrda, EU je dovela nacionaliste na vlast da priznaju Kosovo i uvedu Srbiju u promen i EU. Put jesete naopak i mnogo ce da vas boli, al sta je tu je, na vlasti mora biti neko ko moze kontrolisati ulicu :)

bila je u zatvoru kada ju je priveo otac jk. ni za sta. jer za to nikada nije osudjena. ta osoba, otac jk, danas je nepoznat osim po tom pretresu i hapsenju

prodavala igrace? pa sta? njeni su i bili! kapitalizam u osnovnom obliku

zbog cega je privodjena? koliko se sjecam nije to imalo veze s igrachima...
vec sa...drustvenim aktivnostima i slobodnim vremenom...
i samo je tako nestalo...:lol:

Poslednja izmena:
Мислим да је број продатих улазница много објективнија мера талента него што су твоје квалификације.
Е сад, то што ти не мислиш тако, твоја ствар...

ma naravno
masa su poznate po...mudrim odlukama i sposobnosti da...prepoznaju nepatvoreni talent
tako smo dobili i slobu, i borisa...i...:lol:

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Ceca je Srbima lepa a Karleusa im je ruzna. To je glavna razlika.

E sad, Ceca ima seljacku pamet, prefrigana je, lukava, tacno zna sta treba da kaze kako bi je sirote mase obozavale kao nacionalni simbol...manje vise, ne mozes Cecu da izvuces iz svakog motela niz autoput isto kao sto ne mozes da izmodelujes Severinu od svake zgodne cice. Severina i Ceca su gospodje malogradjanke...iliti, san svake malogradjanke ali se sustinski ne razlikuju od Hiltonica i Kardasijanki, polusvet je polusvet svuda.

Karleusa je drugo.

Zato sto je masa slicnih koji ne vide problem u vrednostima kojima je Ceca omaz i potvrda, EU je dovela nacionaliste na vlast da priznaju Kosovo i uvedu Srbiju u promen i EU. Put jesete naopak i mnogo ce da vas boli, al sta je tu je, na vlasti mora biti neko ko moze kontrolisati ulicu :)

Ma koji bre crni nacionalisti - nema toga u Srbiji, ili je minorna pojava ... Vučko i ekipa su to samo deklarativno i u to dalekom prošlom vremenu. Ne kažem ja da je to dobro ili loše, nego prosto tako stoje stvari i generalno mislim da je srpski nacionalizam oduvek najlošije stajao baš u Srbiji ... folklorno četništvo i te gluposti ne računam.

zbog cega je privodjena? koliko se sjecam nija to imalo veze s igrachima...
vec sa...drustvenim aktivnostima i slobodnim vremenom...
i samo je tako nestalo...:lol:

Imala žena arsenal oružja u kući, nema kriminalca u ovom gradu koji joj u kući nije bio, utaja poreza kod prodaje igrača, prikrivanje transfera i ko zna šta još i za to je dobila godinu dana nanogicu po vili da nosi ... jadna Ceca. Inače otac JK bivši muž Divne Karleuše živi jedan najobičniji život penzionera ... doduše dugo su ispred zgrade u kojoj živi dežurala po dva pandura, verovatno da ga neki Cecin drugar ne bi za glavu skratio :aha:

- - - - - - - - - -

Ceca je Srbima lepa a Karleusa im je ruzna. To je glavna razlika.

E sad, Ceca ima seljacku pamet, prefrigana je, lukava, tacno zna sta treba da kaze kako bi je sirote mase obozavale kao nacionalni simbol...manje vise, ne mozes Cecu da izvuces iz svakog motela niz autoput isto kao sto ne mozes da izmodelujes Severinu od svake zgodne cice. Severina i Ceca su gospodje malogradjanke...iliti, san svake malogradjanke ali se sustinski ne razlikuju od Hiltonica i Kardasijanki, polusvet je polusvet svuda.

Karleusa je drugo.

Ne diraj mi Seve :zaljubljena: :hahaha:

Јок, него ћеш ти некоме да одредиш шта је таленат и шта ваља.
Јеси ти можда некад чула за тржишну утакмицу?

forsiranje nekog po medijima golom silom, a tako je...cvetak rasirio krilca
90tih je po tebi...trzisna utakmica? pa tebi je super sad i ovdje...zar ne - pecina je tvoje prirodno okruzenje...:lol:

- - - - - - - - - -

narod nepogresivo prepoznaje sta je mucak a sta zdravo jaje.

zato i ne voli dos, ds, ldp i jk. jednostavno

ko ne voli cecu neka bar napise sta voli. da se i mi malo sprdamo na nj racun

pa narod je volio i slobu, i djindjica, i borisa...sve sama zdrava jaja...<3

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:
Zaista ne bih znala šta reći, sem kolektivnog nesvesnog...I plitkoumlja, kada je ta vrsta muzike u pitanju. Devedesete su izgleda ostavile trajne posledice, na raju željnu svega, klince- a što je još gore-prenosi se kao zaraza na potomke. Nekom srećom, operisana sam od tog kiča.

Imala žena arsenal oružja u kući, nema kriminalca u ovom gradu koji joj u kući nije bio, utaja poreza kod prodaje igrača, prikrivanje transfera i ko zna šta još i za to je dobila godinu dana nanogicu po vili da nosi ... jadna Ceca. Inače otac JK bivši muž Divne Karleuše živi jedan najobičniji život penzionera ... doduše dugo su ispred zgrade u kojoj živi dežurala po dva pandura, verovatno da ga neki Cecin drugar ne bi za glavu skratio :aha:

ma di...vis da nije pojma imala da sve te prostorije opce postoje...pa to se svakom moze desit
ono, uzmes kredit, al nemas da opremish cijeli stan
pa recimo u spavacu ili spajiz, kako ko, opce ne ulazish...sta ces tamo kad je prazno...i tako, malo po malo, zaboravish da postoje
i shiris se u preostalih 20 - 30 kvadrata
jedna obicna topla ljudska prica o uspjehu mlade talentirane zene iz naroda je to :lol:

Poslednja izmena:
90tih je po tebi...trzisna utakmica? pa tebi je super sad i ovdje...zar ne - pecina je tvoje prirodno okruzenje...:lol:

- - - - - - - - - -

pa narod je volio i slobu, i djindjica, i borisa...sve sama zdrava jaja...<3

sad za he bavas. te niko nije voleo, mozda roditelji

ma di...vis da nije pojma imala da sve te prostorije opce postoje...pa to se svakom moze desit
ono, uzmes kredit, al nemas da opremish cijeli stan
pa recimo u spavacu ili spajiz, kako ko, opce ne ulazish...sta ces tamo kad je prazno...i tako, malo po malo, zaboravih da postoje
i shiris se u preostalih 20 - 30 kvadrata
jedna obicna topla ljudska prica o uspjehu mlade talentirane zene iz naroda je to :lol:

znaci stvarno si zlotvor:rotf:

90-тих? Да, дало се приметити да на концерту није било млађих од 40 година...
Очигледно да неки не могу да се помире с тим да се неким стварима не може дириговати, можеш да слажеш људе у политици, можеш да причаш једно, а кад дођеш на власт да радиш супротно, можеш да крадеш, можеш да форсираш геј идеје и којекакве Карлеуше, а онда ће ти ипак људи ипак показати да нису толико управљиви колико неки мисле...

Ma koji bre crni nacionalisti - nema toga u Srbiji, ili je minorna pojava ... Vučko i ekipa su to samo deklarativno i u to dalekom prošlom vremenu. Ne kažem ja da je to dobro ili loše, nego prosto tako stoje stvari i generalno mislim da je srpski nacionalizam oduvek najlošije stajao baš u Srbiji ... folklorno četništvo i te gluposti ne računam.

Bate pricamo o zemlji sa, najblaze receno, kontraverznom ulogom u raspadu SFRJ, o ideologiji svi Srbi u jednoj drzavi, privatnoj JNA, privatnom DBu, policiji? Il sam ja samo sanjao?:lol:

90-тих? Да, дало се приметити да на концерту није било млађих од 40 година...
Очигледно да неки не могу да се помире с тим да се неким стварима не може дириговати, можеш да слажеш људе у политици, можеш да причаш једно, а кад дођеш на власт да радиш супротно, можеш да крадеш, можеш да форсираш геј идеје и којекакве Карлеуше, а онда ће ти ипак људи ипак показати да нису толико управљиви колико неки мисле...

romantika, to ti je to...i mladi klerofashisti, neonacisti i slicna... kreativna omladina su...mladi...
drukcije to ne bi ni funkcioniralo...prosto, ko je bio i vido pa se naglo i bolno otrijeznio
presto je bit romanticno corav ili prigodno selektivan
ako nije onda je ili drzo ljestve ili je prosto glup, ima i toga :mrgreen:

Back