Fenomen Ceca

cuj podmecem :rotf: teorija zavere,interesantno je sto si ti osecas pogodjenim :malav:
pogledaj,na portalu blica stoji kako je ceca bila presrecna,trte mrte,slavlje na splavu,druga vest karleusa na tviteru pisala ovo ono
komlentara 15 000
komentara na clanak o retkoj ptici koja se shebala u vetrenjaci 17
:lol:

za ocekivat je to
obje su simptomi
samo je jedna ko varichela, a druga ko aids...
drugim rijecima, dok su njh dviju i slicnih...persona simptoma pune novine
znamo da ovoj zemlji jos dugo nece svanuti

Poslednja izmena:
bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

koja zloba i pakost

sto se ne upitas sta sa tobom nije kao kod vecine? jel ne delis nasu sudbinu? ili si malogradjanski uobrazena?

jk se nikada ne moze uporedjivati ni sa kim normalnim.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam sto puta sebi rekao da necu ulaziti u ovakve rasprave jer je problem Cece problem velikog dela srpskog drustva, i onda je neminovan nacionalno sovinisticki diskurs, podela na izdajnike i cuvare tradicionalnih vrednosti, iako je sva prica nasadjena na totalnu neobrazovanost, zaostalost i glupost. To je problem iz sredine osamdesetih koji je kulminirao pocetkom devedesetih i otada taj od drzave podrzan mehanizam melje ostatke kulture u Srbiji. To vise nije socioloski fenomen, to je devijacija velikog dela drustva socijalizovanog i obrazovanog na pogresnom sistemu vrednosti a sve pod palicom preobucenih komunista kojima sistemi indoktrinacije i ubijanja svesti, volje, racija nisu nepoznanica. Problem tako usvojenih vrednosti i stavova jeste snaga njihove ideologiziranosti i ukorenjenosti i oni koji su se malo bavili stavovima i socijalnom psihologijom znaju pred kakvim zidom stoje. Osim snazne volje drzave i institucija da promene stanje, potrebna su i znacajna materijalna sredstva i potrebno je vreme. A u Srbiji, sudeci po ovih 150 hiljada ljudi i jos dvadeset puta toliko pored Tv-a jedino vremena ima. E sad u ovaj bunar treba ubaciti neke koji misle da su politicka stajalista JK odmak od Cece, a radi se o debilnom grobu sa jos debilnijom muzikom od Cecine i tu je razliku Micky Fine konkretno objasnio, a njeni stavovi nisu odraz njene kulture i stila zivota vec trenutno jedinog nacina njene afirmacije i zadrzavanja fokusa na svojoj bednoj karijeri

zloban mi je smajli :neutral:
ilija cvorovicu ti li si :malav:
cuj zloban mi je smajli
omg
znaci ne znas odgovor na pitanje,cim preuzmeravas temu na mene :)

postavila si temu kako si znala i zelela

odgovorio sam ti. to sto ti se ne svidja tvoj problem

sad vredjas i mene zato sto ne mislim (zlobno) kao ti

Poslednja izmena od moderatora:
bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model

U prilog tome govore i podaci Nacionalne službe za zapošljavanje. U Srbiji u ovom trenutku ima oko 700.000 nezaposlenih, a taj broj je od početka krize u stalnom porastu. Bez posla najviše ostaju radnici s nižom stručnom spremom, a njih je i najteže ponovo zaposliti, pa od ukupnog broja ljudi koji su na Birou rada, oko 90 odsto ima prvi do petog stepena obrazovanja.

-Obrazovna politika mora da se menja. Srbija nema jasnu Strategiju o visokom obrazovanju i neophodno je što pre je doneti. S ovakvim tempom teško ćemo do 2020. stići do procenta visokoobrazovanih koji je zacrtala EU – kaže prof. dr Srđan Stanković, predsednik Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, i dodaje da Srbija zbog loše obrazovanog kadra, između ostalog, nema ni kvalitetnu industriju koja bi napredak i razvoj zemlje mogla da pomeri sa mrtve tačke.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/207820/Samo-65-odsto-ima--fakultetsku-diplomu

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
ima specifican glas,ok

Nisam fan ni jedne ni druge, ali Ceca bar za razliku od ove druge ima neki gard.
Ignorise ogovaranja, izdize se iznad njih i ne komentarise ih, fura svoj fazon, ne pljuje ni po kome, glumi damu odlicno.
Zbog toga mi je draza.
Ova druga me nervira vise jer posto poto zeli da ostavi utisak neke "intelektualke" a na kraju ispadne gora od kocijasa.
Ova prva je bar uzdrzana u izjavama.

I obe su napumpale i sise i usta, ali Karleusa za razliku od Cece izgleda ko travestit.

razlika? jk je zena bez glasa, koja prodaje stajling, i izigrava zvezdu.
ceca je kafanska pevacica
srbi vole kafanu, i vole kafanske pevecice
jk se ubi pljujuci cecu. pljujuci sve redom. ceca se samo kliberi, sta god je pitas
misim muzika je ono, moje suze prema tebi padaju..:mrgreen:
ali novi sad glasa za cecu. hebe se njoj za sve, ona fura svoj fazon, kome se svidja svijda, kome se ne svidja nikom nista.
ps. sranja sa arkanom, srpskom majkom, skeri muvijima sa fudbalom i sl su prosla..a ona opet napuni usce..i dere se ko luda, ocete jos?:lol:

Ja sam sto puta sebi rekao da necu ulaziti u ovakve rasprave jer je problem Cece problem velikog dela srpskog drustva

Ovo važi i za mene...kakav narod , takva diva...kakav narod ...takva vlast
A naravno ministarstvo kulture nema novca za Nišvil

ceca.jpg

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
ima specifican glas,ok
Зато што су болесне будале.Обе су дно,ни на шта не личе.Постоји код нас безброј жена које су лепше,паметније,мање финансијски захтевне.Али разне будале које овде чине самозвану и криминалну елиту преферирају жене које личе на њих.

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
ima specifican glas,ok

E ovako da počnem od kraja Karleušu organski ne podnosim zato što s*ere ko foka, prosipa neki moral ovo/ono, a qrveštija i sponzoruša najgora, ona će nekome lekcije da drži :roll: i na kraju brate ne zna da radi ono od čega navodno živi, a i tu se*renda kako je ultra sega mega zvezda i pevačica!

Ceca nije neka riba, jes mi malo uzburkavala hormone u onom "Sabrina" fazonu u onom spotu na čamcu, al hebi ga mladoS i lude godine :rumenko:, donekle ume da peva i ima poneku dobru pesmu, ne qrči se i ne vodi visoku politiku inače seljančura neopevana i daleko od toga da je volim i da bi platio kartu za njen koncert ili da bih i sa poklonjenom kartom otišao, ali to što radi radi solidno a za razliku od JK je pevaćki džin.

Zaključak ... volimo Cecu jer smo džibrovi kao i ona - ne volimo JK jel je težak se*rator :aha:

uspjeh? onda je zeljko mitrovic realno najuspjeshniji..?
truje ovaj narod vec godinama i to preko drzavne frekvencije...
zaebo je sve velike zagadjivace zajedno
sa sve cecom :lol:

А народу тешко да притисне дугме на даљинцу и пошаље Жекса до ђавола?
И народ отрован, а ти носиш гас маску па си здрава.
Уствари мора да је лепо видети себе као некога ко је изнад осталих, али да знаш да се то лечи...

I ne postoji nikakv problem srpskog drustva.
To je ko da kazes da je recimo Dzastin Biber problem sveta.
Vecina mladih su debili, vecina ljudi svuda nema ni trunke ukusa.
Nije Ceca nishta kriva shto je talentovana da povladjuje mediokritetu, niti je Srbija po tome neshto posebna I drugachija od drugih zemalja.

А народу тешко да притисне дугме на даљинцу и пошаље Жекса до ђавола?
И народ отрован, а ти носиш гас маску па си здрава.
Уствари мора да је лепо видети себе као некога ко је изнад осталих, али да знаш да се то лечи...

kad ja rekoh da sam zdrava...evo me na ovoj temi
znam ko su...ceca & jeca...drugim rijecima, cak i ako nisam bolesna
klicnosa sam sto posto... kapirash...svi smo u tome...ovako ili onako...:lol:

Ja sam sto puta sebi rekao da necu ulaziti u ovakve rasprave jer je problem Cece problem velikog dela srpskog drustva, i onda je neminovan nacionalno sovinisticki diskurs, podela na izdajnike i cuvare tradicionalnih vrednosti, iako je sva prica nasadjena na totalnu neobrazovanost, zaostalost i glupost. To je problem iz sredine osamdesetih koji je kulminirao pocetkom devedesetih i otada taj od drzave podrzan mehanizam melje ostatke kulture u Srbiji. To vise nije socioloski fenomen, to je devijacija velikog dela drustva socijalizovanog i obrazovanog na pogresnom sistemu vrednosti a sve pod palicom preobucenih komunista kojima sistemi indoktrinacije i ubijanja svesti, volje, racija nisu nepoznanica. Problem tako usvojenih vrednosti i stavova jeste snaga njihove ideologiziranosti i ukorenjenosti i oni koji su se malo bavili stavovima i socijalnom psihologijom znaju pred kakvim zidom stoje. Osim snazne volje drzave i institucija da promene stanje, potrebna su i znacajna materijalna sredstva i potrebno je vreme. A u Srbiji, sudeci po ovih 150 hiljada ljudi i jos dvadeset puta toliko pored Tv-a jedino vremena ima. E sad u ovaj bunar treba ubaciti neke koji misle da su politicka stajalista JK odmak od Cece, a radi se o debilnom grobu sa jos debilnijom muzikom od Cecine i tu je razliku Micky Fine konkretno objasnio, a njeni stavovi nisu odraz njene kulture i stila zivota vec trenutno jedinog nacina njene afirmacije i zadrzavanja fokusa na svojoj bednoj karijeri

Жена пева и људи воле њене песме, не знам где ти ту видиш проблем? У томе што је наша жена толико популарна код нас, а не неки наркоси, педери и педофили са англосаксонског подручја?
Ако ти се не свиђају њене песме, промени канал, то је бар лако, а немој да просипаш овде којекакве бесмислене анализе.

Back