Fenomen Ceca

Ae bre Linda šta ima da se čudiš?
Jes ti nekad gledala TV Pink? Pa Ceca je za one koze po Pinku ultra mega giga dobra riba.
Velike sise koje je neko izreklamirao, a ti znaš da ono što kažu na TV da je to sve istina.
I još pride, žena realno ima dobar glas i ume da peva. Šta više može poželeti jedan Srbin kome je kafana i sportska kladionica crkva u kojoj se mole?
A porediti Cecu i Jelenu je smešno jer Karleuša ni posle kompjuterske obrade nema glasa.

kad ja rekoh da sam zdrava...evo me na ovoj temi
znam ko su...ceca & jeca...drugim rijecima, cak i ako nisam bolesna
klicnosa sam sto posto... kapirash...svi smo u tome...ovako ili onako...:lol:
И шта онда? Знам и ја ко су, Карлеуша нема скоро ниједну добру песму, Цеца их има много... То је само моје мишљење, и мој музички укус. Ако неко мисли другачије, његова ствар, не знам само какав ту проблем постоји?

nisu iste ceca je dobra kafanska pevacica + marketing + ...
ima valjda nesto od zvezde ipak ne bi moglo da nema i sve je isplanirano taj imidz i sve
mada je l ona radi nesto uopste vise je to kao mit
ma jasno vam je
ajd bre jasno je sve
to verovanto nije pravo ali ima mnogo od pravog pa je ok, znaci sve je to negde postojalo ali ovde je mozda... pa ko 90te
a ona to nosi, kao pijanstvo neko

Poslednja izmena:
To je nešto kao što ja ne gledam farmu, ali brat hteo ne hteo bombardovan si sa svih strana informacijama o tome ... prosto pobeći ne možeš :roll:

o tome se radi...kolektivno ludilo, masovna psihoza sta li je...
al gledajmo to s vedrije strane
bolje smo prosli od susjeda, ako je to ikako moguce kad dotaknesh dno
recimo thompson nema sluha, nema glasa, izgleda ko da ga je poplava izbacila, a elokventan je ko java iz marti misterije..
ove dvije bar silikone za...trku imaju...:lol:

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

ja je ne volim, 'nači nisam srbin :(
a ne volEm ni ovu drugu
ista goMna

И шта онда? Знам и ја ко су, Карлеуша нема скоро ниједну добру песму, Цеца их има много... То је само моје мишљење, и мој музички укус. Ако неко мисли другачије, његова ствар, не знам само какав ту проблем постоји?

e, problema nema...dok god ih uspjesno ignoriramo
samo ne zove se to...muzicki ukus, ako me kapirash...:lol:

pa iz te grupe pevacica se izdvaja, sad da li zbog podrske ili je ipak ceca... kad biste birali narodnjakinju koja vam je po meraku? koja bi vama bila diva
mada opet to je sve bilo ranije
a nije mi to blisko
ma i ne pratim

e, problema nema...dok god ih uspjesno ignoriramo
samo ne zove se to...muzicki ukus, ako me kapirash...:lol:

А ко теби брани да их игноришеш? И ко си ти да одређујеш дефиницију музичког укуса?
Ја нпр. кад видим фарму на програму или мењам канал или идем у другу собу, кад видим чланак у новинама о томе шта се догађало на фарми прескочим га, кад колеге и пријатељи причају о фарми ја ћутим и то је то... Чему хистерија против неког ко је окупио 150000 људи у овој малој Србији?

pa iz te grupe pevacica se izdvaja, sad da li zbog podrske ili je ipak ceca... kad biste birali narodnjakinju koja vam je po meraku? koja bi vama bila diva
mada opet to je sve bilo ranije
a nije mi to blisko
ma i ne pratim

А ко то Цеци даје подршку? Можда власти Србије после 05. октобра? Да није можда добила 300000 евра од власти, као ономад онај мрсољиви Мерлин од Боте?

• Podržavam
Reactions: 27E
Eo, ja zaista ne znam ni jednu Karleusinu pesmu al da me ubijes!

Plus, kad je vidim...oce da mi pozli.

A Cecu vec mogu da vidim, sa sve balonima, ne smeta mi. Ima nesto u sebi.

Pesmu "Moj Beograde" obozavam, samo zbog te pesme je gotivim.

А ко то Цеци даје подршку? Можда власти Србије после 05. октобра? Да није можда добила 300000 евра од власти, као ономад онај мрсољиви Мерлин од Боте?

nije dobila nagradno putovanje u tvorza
sto bi u svakoj normalnoj drzavi dobila
nego nanogvicu i da "posteno" podijeli plijen...
malo li je...na ovu skupocu :lol:

ok, ali od pravih narodnjakinja, iz te grupe, grupa postoji ne svidja ti se itd ali nema veze, nemoj sad tu te kao finije kulturne
nema ni lepa lukic ni zorica b, te su starije, ni one fine sto pevaju starogradske i izvorne, nego ovo od 90tih ; ))
mada ceca dodje nesto kao stub, kao polaziste za to :think: ali kafanske pevacice postoje i kafane
valjda lici na forum

ok, ali od pravih narodnjakinja, iz te grupe, grupa postoji ne svidja ti se itd ali nema veze, nemoj sad tu te kao finije kulturne
nema ni lepa lukic ni zorica b, te su starije, ni one fine sto pevaju starogradske i izvorne, nego ovo od 90tih ; ))
mada ceca dodje nesto kao stub, kao polaziste za to :think: ali kafanske pevacice postoje i kafane
valjda lici na forum

ma, jedno je narodna muzika
drugo je ceca - to je turbo tresh
trece je jeca...ona je neopisiva, ako me kapirash...:lol:

nije dobila nagradno putovanje u tvorza
sto bi u svakoj normalnoj drzavi dobila
nego nanogvicu i da "posteno" podijeli plijen...
malo li je...na ovu skupocu :lol:

Наградно путовање? За шта? За продају играча у земљи у којој се место председника ФК наслеђује по очевој линији као да се ради о каквом феуду?

pa patuljci kako ko

- - - - - - - - - -

dobro iz turbo tresha ko je jos prva liga

Karleusa je u svakom slucaju pametna jer uspjeva da proda narodu svoje splacine Ceca barem zna da pjeva
mada nisam ljubitelj te muzike .Inace , te mafijaske mlade ne bih bas pokazivao kao primjer mladima !

aj ne serendaj
nisu nju priveli kad je bila u zatvoru zbog prodaje... kikirikija na stadionu...:lol:

Тако је, по оној комунистичкој, чим су је привели, мора да је за нешто крива...

- - - - - - - - - -

Сестро, колико си ти људи окупила на свом концерту кад себи дајеш за право да дајеш овакве дефиниције?

Тако је, по оној комунистичкој, чим су је привели, мора да је за нешто крива...

mjok...zena koja po kuci ima sobe za koje ne zna da postoje...
za sta bi ona mogla bit kriva...missim, glupost nije kaznjiva...
al eto...daleko od toga da je glupa...:lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - -
Сестро, колико си ти људи окупила на свом концерту кад себи дајеш за право да дајеш овакве дефиниције?

mi cak nismo ni ista vrsta, ako me kapirash :lol:

Back