Fenomen Ceca

ma nije ni bitno poredjenje
nego mi je trenutno interesantna hajka novinara na karleusu,i dizanje kriminalca u nebesa
Да не пишем километарски реферат.
Погледај документарац - ''Сав тај фолк'', који је направила екипа Б92, и све ће ти бити јасно.

Muzički, trash su i JK i C. Ono što priznajem Karleuši, na stranu to što je malo puknuta u vuglicu, jeste što je dotična rasni šoumen i što poznaje biznis. Ima imidž, ima stav, ima produkciju. Često čak pomislim i da su svi ti njeni ispadi isplanirani.
Ali Karleuša plaši prosečnog srbendu. Agresivna je i ne uklapa se u seoski sitem vrednosti.

S druge strane, Ceca je jedna tupava i pitoma krava made in Žitorađe. Toliko je tupava da čoveku skoro dođe žao da je mrzi. To što je neobrazovana i ima istorijat kršenja zakona nikako nije nešto što bi ljude odbilo od nje, već baš naprotiv. Takav isti je i srbistanac.

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

pa nisu iste
ceca je ljudsko dno, a karleusha je kandidat za lazu...pobjednik
u kategoriji pacijent godine
dok karleusha nema ni sluha, ni glasa
ceca mozda i ima sluha
i tako...:lol:

a ja uopšte nisam primetio hajku na karleušu
Prajz d lord....
580530_10151373960602947_866388159_n.jpg

bas me kopka
sto je srbi toliko vole
zena je nepismena,vulgarna,kriminalac i folirant,ali otkad se pojavila bila je obozavana
ima specifican glas,ok
posle operacija nije ni losa u licu (mada telo uzas) al zar je to bitno,ona je pevaljka,ne model
ma zanima me ceo taj fenomen,sta vi mislite
sto mrze karleusu a vole cecu,iako su iste :neutral:

Ona i Karleusa nikako nisu isto i nikad ne mogu biti...

Ceca nije kriminalac,muz joj je to bio...

Zna da peva i ima dobre pesme (bar za te koji vole da je slusaju a ima ih mnogo).

Zene se poistovecuju sa njom i njenim pesmama...

Kakva god da je ona je iskrena...

p.s Karleusu ne treba komentarisati uopste,em je debil,em ne zna da peva em se petlja u sve i svasta i ne postuje nikog i nista.

sine, zapravo ju ti napadaš, podmećeš priču o hajci na karleušu
sine, čemu? :per:

cuj podmecem :rotf: teorija zavere,interesantno je sto si ti osecas pogodjenim :malav:
pogledaj,na portalu blica stoji kako je ceca bila presrecna,trte mrte,slavlje na splavu,druga vest karleusa na tviteru pisala ovo ono
komlentara 15 000
komentara na clanak o retkoj ptici koja se shebala u vetrenjaci 17
:lol:

- - - - - - - - - -

Ona i Karleusa nikako nisu isto i nikad ne mogu biti...

Ceca nije kriminalac,muz joj je to bio...

Zna da peva i ima dobre pesme (bar za te koji vole da je slusaju a ima ih mnogo).

Zene se poistovecuju sa njom i njenim pesmama...

Kakva god da je ona je iskrena...

p.s Karleusu ne treba komentarisati uopste,em je debil,em ne zna da peva em se petlja u sve i svasta i ne postuje nikog i nista.

kako nije?pa sto je bila u kucnom pritvoru,zatvoru...?

Muzički, trash su i JK i C. Ono što priznajem Karleuši, na stranu to što je malo puknuta u vuglicu, jeste što je dotična rasni šoumen i što poznaje biznis. Ima imidž, ima stav, ima produkciju. Često čak pomislim i da su svi ti njeni ispadi isplanirani.
Ali Karleuša plaši prosečnog srbendu. Agresivna je i ne uklapa se u seoski sitem vrednosti.

S druge strane, Ceca je jedna tupava i pitoma krava made in Žitorađe. Toliko je tupava da čoveku skoro dođe žao da je mrzi. To što je neobrazovana i ima istorijat kršenja zakona nikako nije nešto što bi ljude odbilo od nje, već baš naprotiv. Takav isti je i srbistanac.

Ма да, ти ћеш некоме да диктираш шта је trash, а шта је музика.
Мислим можеш, али то тек кад скупиш 150 хиљада људи на свом концерту.

Back