Dao sam joj poredjenje.Jel bi vas bilo recimo sramota da vi kuvate rucak a zena da recimo rade neke teske fizicke poslove?Ajde necemo uzimati primer jedan grad...tu nema nekih reskih poslova.Uzmimo jedan tradicionalni nacin zivota na selu.Da li bi vas bilo sramota da vi uzmete kuvati recimo rucak a zenu da pustite da cepa drva pola dana i unosi ih.Ili da zena ulazi u svinjac ili da cisti stalu?Rade to zene ne kazem ja...ali samo u slucaju nuzde.Ako je muz oboleo i ne moze...ili ako toliko posla ima da je nemoguce da muz sam sve postigne.To su uglavnom velika domacinstva koja drze mnogo stoke.E sad te feministkinje se recimo groze takvih poslova ...pogotovo oko stoke.Ali se ne groze da kazu da ne postoje muski i zenski poslovi.Feminizam propagira maksimalno postovanje zene...kako zena mora da drzi do sebe i svog izgleda,lepote...a onda se rugaju takvim zenama i kazu uzas...ona cisti stalu,svinjac...katastrofa.Ona je robinja...feministkinje se groze zivota na selu uopsteno jer takvi poslovi uopsteno postoje.A ne mogu sve zene da budu dame i da nose suknjicu i da budu sekretarice,salteruse...neke zene imaju drugaciju svest i nacin zivota koji je razlicit.Feministkinje se takodje groze velike porodice sa dosta dece.Komentari su uglavnom '''Uzas,na je kao rasplodna masina...toliko decurlije u kuci i obaveza preko glave'' Rugaju se takvim zenama koje su rodile dosta dece...i govore u prevodu kao oni su primitivni i zaostali ljudi jer imaju mnogo dece.U prevodu nisu nikada culi za abortus i kondom.Da li ste vi nekada culi za takve komentare...ja jesam uglavnom od tih feministkinja.Ili smatraju da je muz naterao i da se ona jadna kao nista ne pita.Da li vi mislite da je to u redu i dal je ispravno takvo vredjanje i podistavanje necega kao sto je velika porodica?Plus ako iko kuka oko promene svog izgleda...gde hormoni se totalno poremete uglavnom...posle i toko trudnoce.Pa mozete cuti od uglavnom feministkinja zena iz grada u 99% slucajeva.Jaoj fuj kako se ugojila kao krmaca otkako je zatrudnela.Ili kao jao uzas nikada nece skinuti te kile koje je nabila tokom trudnoce i posle porodjaja.U prevodu one se groze uopste trudnoce jer je ona tako surova za njihovu lepotu i izgled.Pa citao sam ja i po forumima i grupama gde su feministkinje okupljene.Nista ne pricam na pamet...dal se ovde feministkinje pronalaze u tome ne zna.Ali znam sta se promovise i propaganda vrsti ...materinstvo je nesto sto bi dobro trebali razmisliti pre nego sto zacnete dete.To je zrtva,robovanje ...nesto strasno.Pola zivota vam oduzme...dal se isplati to ili neka karijera gde je zena emancipovana i nezavisna i uspesna...zivi nekim lagodnijim zivotom.Nije kao kengur da nosi dete i vuce ga za sobom i nema svoju slobodu.Nikada se nije toliko kukalo o trudnoci,materinstvu i zrtvi koju zena podnosi.A ja pitam onda te zene...ako vam je drustvo,crkva,okolina,roditelji nametnuli to da je smisao zivota ostaviti pokolenja iza sebe i da je to duznost i misija i cilj svih nas,pa tek onda sve ostalo...zasto uopste i ostajete trudne,udavate se,zasnivate porodicu?Osecam kako one to pricaju da je to sve uradjeno na silu a one da se kao pitaju inace ne bi to uradile.Znaci citao sam i slusao kod zaista mnogo mnogo zena po raznim drustvenim mrezama.I prosto da se najezi covek...zapitao sam se vise puta kakve su kao majke kada sve to sto mi ispricace izgleda rade i zive taj zivot preko one stvari...Muz se pozali kako zena ne kuva rucak kada je on recimo ceo dan na poslu...a ona kaze skuvaj sebi sam imas ruke i noge i youtube.A onda ja dodjem i kazem a jel i malo dete treba od 2 ili 3 ili 5 ili 10 godina samo sebi da kuva i spremna.Takav sebicluk je nesto strasno od tih feministkinja i zena koje se sa njima solidarisu.Zalosno je i porazavajuce zaista.Izvinjavam se sto sam bio opsiran.Prijavite me adminu ako zelite neka obrise...valjda ce se naci nesto uvredljivo