Feminizam - dobra ili loša pojava u društvu?

Cekaj jel ti hoces da me naucis da ja ne znam da ucim ili da pojedine socioloske pojave
tumacim kako smatram da treba ?

Stojim i dalje da je sjajna pojava...kad pada kisa ne moram u sumu u lov na zeca za rucak...
Zena sad radi i narucuje klopu iz fotelje. to je tebi lose jel?

Mozes da pokusas na 1000 nacina da mi objasnis kako gresim ali nece ti uspeti :)

Od mene i dalje i zauvek pozitvan glas za feminisktinje :kiss:

Cekaj jel ti hoces da me naucis da ja ne znam da ucim ili da pojedine socioloske pojave
tumacim kako smatram da treba ?

Stojim i dalje da je sjajna pojava...kad pada kisa ne moram u sumu u lov na zeca za rucak...
Zena sad radi i narucuje klopu iz fotelje. to je tebi lose jel?

Mozes da pokusas na 1000 nacina da mi objasnis kako gresim ali nece ti uspeti :)

Od mene i dalje i zauvek pozitvan glas za feminisktinje :kiss:
Zašto misliš da je u početku bila sjajna baš me zanima?

Uvek me je zanimao feminizam kao ženska pojava u društvu, i voleo bih da čujem različita mišljenja, šta mislite, da li on doprinosi dobrobiti u društvu ili je negativna pojava?

Ja iskreno mislim da je negativna pojava i da je poguban po društvo, da odmah izrazim svoj stav.
da bi utvrdili dal' je dobro ili lose. p[rvo treba utvrditi sta se pod feminizmom podrazumeva

Imas problem da procitas napisano ? "|sta mislite" - napisao sam ti sta mislim,

ogranicicu se na jedan od ARGUMENTA - "kad pada kisa ne moram u sumu u lov na zeca za rucak"

Koliko ti treba argumentata za taj tvoj ispit sto spremas pa te mrzi da mozgas nego zelis da dobijes gotovo resenje ?

Ako me citiras jos jednom ides na ignor pa sa svojom majkom pricaj na temu feminizma mene preskoci

Da ali sam
Imas problem da procitas napisano ? "|sta mislite" - napisao sam ti sta mislim,

ogranicicu se na jedan od ARGUMENTA - "kad pada kisa ne moram u sumu u lov na zeca za rucak"

Koliko ti treba argumentata za taj tvoj ispit sto spremas pa te mrzi da mozgas nego zelis da dobijes gotovo resenje ?

Ako me citiras jos jednom ides na ignor pa sa svojom majkom pricaj na temu feminizma mene preskoci
Da ali sam mislio da pored mišljenja čovek ili čovečica napiše i svoje razloge zašto tako misli. Na ovaj način nisi ni trebao da se javljaš da iznosiš svoje ,,mišljenje". Nema onda nikakvu svrhu.

On je nastao kao pokret koji se bori za ravnopravnost žena u porodici, na poslu i u društvu uopšte, koji ukazuje na problem seksizma i seksualnog maltretiranja žena, ali mislim je evoluirao u pokret koji negira muškarca po sistemu ,,nama ženama muškarac više nije potreban, možemo i bez njega." Kao što reče neki forumaš malopre, počeo je čak i otvoreno da prezire muškarca.

Uvek me je zanimao feminizam kao ženska pojava u društvu, i voleo bih da čujem različita mišljenja, šta mislite, da li on doprinosi dobrobiti u društvu ili je negativna pojava?

Ja iskreno mislim da je negativna pojava i da je poguban po društvo, da odmah izrazim svoj stav.

Odlicna ideja, ali nažalost nezavršena.

Jedva cekam da vidim ženu na građevini, u rudniku ili na braniku otadžbine.

Tada će proces biti kompletiran.

a sto te onda zanima?
evo i ja mislim da je shabanizam negativna pojava pa me i ne zanima 😄

Back