- Poruka
- 51.813
elem, sve je lepo ali ja volim moj mozak ovo je sve previse od nazovi "muskarca"
mnogi vec a sad je vreme da ....ides na ignor @Razor34
SH.g.t.m
mnogi vec a sad je vreme da ....ides na ignor @Razor34
SH.g.t.m
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo što ste se autovali kao pretnja i priznali da dominirate isključivo zbog monopola fizičke sileНадам се да су жене паметне и да знају препознати претњу, тј. кад је неко јачи од њих.
Neka firma?SH.g.t.m
Uvek me je zanimao feminizam kao ženska pojava u društvu, i voleo bih da čujem različita mišljenja, šta mislite, da li on doprinosi dobrobiti u društvu ili je negativna pojava?
Ja iskreno mislim da je negativna pojava i da je poguban po društvo, da odmah izrazim svoj stav.
Koja "kujna"?E tako sad mrs u kujnu bez youtuba

Ne bi me čudilo da imaš neku ženu zavezanu u podrumu, iskrenoE tako sad mrs u kujnu bez youtuba
Ja ne osporavam već i podržavaam borbu žena za svaku moguću ravnopravnost, borbu protiv seksualne diskriminacije i seksualnog uznemiravanja žena, ali ovo danas što postoji što se zove feminizam može se slobodno nazvati pojavom. Sa Madonom i Natašom Bekvalac kao glavnim perjanicama, prva na globalnom, a ova druga na našem lokalnom nivou.Negativan je koliko su i radnicka prava bila negativna. Kako moze biti negativna pojava?
I nije bas pojava, vise je posledica. Istorijski posmatrano, nekoliko pokreta su isla simultano, deo se odnosio na radnicka prava, deo na prava zena a deo na zabranu rada dece, pravo na obrazovanje, odmor...
Vec mi bledi ali mislim da je to bila prva konvencija, zabrana rada dece i ogranicenje nocnog rada zena.
U rudnicima su deca masovno radila vec od seste godine. Dikens je jedan od prvih koji je objavio kritiku u novinama i tada je dosla kraljica i videla je decu negde u Kornvolu je l', i tako je krenulo...osmi mart je posledica pogibije zena u Njujorku.
Licno slobodi verujem samo ako je imam u rukama.
Imam opcije ispred sebe i mogucnost da se zastitim a moje je pravo koju opciju cu kada koristiti.
Jeste majka,babe,tetke,ujne,strine,a pokondirene tikve nam ne trebaju pored tolkih pomocnica za zvocanjeKoja "kujna"?
Feministkinje tamo i ne zalaze.
Ženama je tamo mesto,...ali samo na dobrovoljnoj bazi.
Nzm šta su vas doma "starci" učili i kako vaspitavali,...ali žena vam nije kućna pomoćnica, pa ako neće u kujnu,...ti izvoli, pa plati ili oklagiju u ruke!![]()
ali ne dominirajuLepo što ste se autovali kao pretnja i priznali da dominirate isključivo zbog monopola fizičke sile
ubile se da ti pomognuJeste majka,babe,tetke,ujne,strine,a pokondirene tikve nam ne trebaju pored tolkih pomocnica za zvocanje
Znači to je bio jedini način da ostanu sa tobom, da ih zatočiš u podrumImam 3 i obozavaju me
Verujem da su zatocene na dobrovoljnoj bazi.Znači to je bio jedini način da ostanu sa tobom, da ih zatočiš u podrum
Ja ne osporavam već i podržavaam borbu žena za svaku moguću ravnopravnost, borbu protiv seksualne diskriminacije i seksualnog uznemiravanja žena, ali ovo danas što postoji što se zove feminizam može se slobodno nazvati pojavom. Sa Madonom i Natašom Bekvalac kao glavnim perjanicama, prva na globalnom, a ova druga na našem lokalnom nivou.
Da ostale oteram u pm posle 3 snoskeZnači to je bio jedini način da ostanu sa tobom, da ih zatočiš u podrum
Bar ne rade vikendom (ako ne žele), prazničnim danima (umesto da budu doma sa svojim porodicama ) i to sve za neke sitne pare, gde im se prekovremeni rad i u dane praznike retko kada plaća,...i onda kada im se plati, nema tih para koje mogu nadomestiti njenu odsutnost u kući! Jer,...i ta žena koja radi u "bezdušnim" trgovinskim lancima i svakodnevno vas opslužuje i to sa osmehom, kud i kamo zaslužuje mnogo bolji tretman,...da bude žena, a ne moderni rob sistema!Ja ne osporavam već i podržavaam borbu žena za svaku moguću ravnopravnost, borbu protiv seksualne diskriminacije i seksualnog uznemiravanja žena, ali ovo danas što postoji što se zove feminizam može se slobodno nazvati pojavom. Sa Madonom i Natašom Bekvalac kao glavnim perjanicama, prva na globalnom, a ova druga na našem lokalnom nivou.
Pa možda ne dominiraju fizički nad tobom pošto reče da si 180cm+, ali od prosečne žene prosečan muškarac je uglavnom fizički jačiali ne dominiraju
ni u jednom kontekstu
u tome valjda i jeste problem
ps nakon ovih posljednjih par strana ne mogu da ne primjetim koliko je digitalizacija nase zemlje bila uspjesna
internet je cak u zabiti odakle su izmilili neki prisutni stigao : ))))
a to ti je bitno ukoliko se natjeces za prestizni posao na gradjevini ili si bas navalila da ides sama mracnom ulicom u tri ujutro?Pa možda ne dominiraju fizički nad tobom pošto reče da si 180cm+, ali od prosečne žene prosečan muškarac je uglavnom fizički jači
Međutim, ne vidim nijedan ljudski rezon zašto bi se iz fizičke dominacije nekoga izvlačila njegova ljudska i intelektualna superiornost
Eto, žene dominiraju imunim sistemom i generalnom otporošću organizma (to je dar našeg dvostrukog X hromozoma), i ja zbog toga ne mislim da treba da držimo muškarce na lancu kao svoje robove
Šalim se, mislim

Bar ne rade vikendom (ako ne žele), prazničnim danima (umesto da budu doma sa svojim porodicama ) i to sve za neke sitne pare, gde im se prekovremeni rad i u dane praznike retko kada plaća,...i onda kada im se plati, nema tih para koje mogu nadomestiti njenu odsutnost u kući! Jer,...i ta žena koja radi u "bezdušnim" trgovinskim lancima i svakodnevno vas opslužuje i to sa osmehom, kud i kamo zaslužuje mnogo bolji tretman,...da bude žena, a ne moderni rob sistema!